Amanda w Atlantis !
Napisano 22.11.2006 - |07:30|
jeśli mówisz o tym newsie: http://www.gateworld...tisi_for_.shtml
to tam pisze, że że Tapping przed 10 sezonem podpisała kontrakt na 2 sezony! (czyli wówczas jeszcze w planach był 11) ale jako, wyszło tak jak wyszło, a żadna ze stron nie chce złamać kontraktu (zapewne ze względów finansowych) to Tapping zostanie przeniesiona do SGA...
Twórcy nie mają pojęcia czy będzie tam gościnnie czy regularnie, nawet nie wiedzą czy ją tam chcą, wiedzą tylko, że jeśli nie będzie 11 sezonu SG1 to Tapping musi się pojawić w SGA s04...
Ponoć w ogóle krążą plotki o jakiś zmianach w SGA s04 ale nikt nic nie wie... poza tym kto miałby tam przejść?
Vala - nie pasi mi tam.. lepiej niech se kantuje w Mlecznej...
Mitchell - chyba znacie mają opinie...
Teal'c - on nie może zostawić swoich braci na pastwę losu....
Daniel - on by tam pasował... ale też tylko gościnnie, bo na stałe do drużyny to raczej tam się nie wpisze...
Carter - ja tu widzę konflikt interesów z McKey'em, a jego lubię...
PS. i najważniejsza część tego newsa:
Jednym zdaniem.. to wszystko to tylko gdybanie...Rumors of cast changes are in the winds following the August cancellation of Stargate SG-1, but still not confirmed.
Napisano 26.12.2006 - |14:51|
Z serialu natomiast odchodzi Paul Mcgillion vel Dr. Beckett (
Los Dr. Weir również nie jest pewny bo poza planami bohaterów pozostałych o tej jest cisza straszeczna...
*******************************************************************************************
www.savecarsonbeckett.com
Napisano 10.01.2007 - |22:09|
Carter nie widze w klimatach Atlantis... Co Prawda jest tam kuap technologii Pradawnych, ale w tej obstukany jest McKay, Carter bardziej pasuje mi z epizodów gdzie zjawiają się na planecie z super technologią, a ona w ogniu akcji wymyśla co i jak. Tymczasem w ogniu akcji to conajwyżej scenarzyści pozwolą jej zbadać działanie kuszy lub procy... albo budowę lepianki
Jak dla mnie Weir mogłaby polecieć, szczerze powiedizawszy nie podchodzi mi ta aktorka. O wiele bardziej podobała mi się pierwsza Weir, która wystąpiła niestety tylko w jednym odcinku :/
Napisano 10.01.2007 - |23:37|
Cóż Becketta baaardzo szkoda. Ten szkocki akcent... miooodzio
Carter nie widze w klimatach Atlantis... Co Prawda jest tam kuap technologii Pradawnych, ale w tej obstukany jest McKay, Carter bardziej pasuje mi z epizodów gdzie zjawiają się na planecie z super technologią, a ona w ogniu akcji wymyśla co i jak. Tymczasem w ogniu akcji to conajwyżej scenarzyści pozwolą jej zbadać działanie kuszy lub procy... albo budowę lepianki(kochamy średniowieczne wiochy !! :clap: !!)
Jak dla mnie Weir mogłaby polecieć, szczerze powiedizawszy nie podchodzi mi ta aktorka. O wiele bardziej podobała mi się pierwsza Weir, która wystąpiła niestety tylko w jednym odcinku :/
Ja tam lubię Weir
Napisano 10.01.2007 - |23:41|
na lidera tej ekspedycji pasowałaby mi jakaś indywidualność z pazurem, która nie bawiłaby się w filozofię w beznadziejnych przypadkach i w razie potrzeby kazała komuś dołożyć. weir wypada niestety bezbarwnie w 90% sytuacji ;P.
samej carter najchętniej nie widziałabym w sga - oni mają mckaya, po którym jeździ już sheppard wspomagany przez ronona i okazjonalnie zelenkę [kolejnego genialnego naukowca, swoją drogą]. konflikty zawsze-najlepszej-carter z tą postacią będą już nudne. fajnie, jeżeli wystąpi gościnnie raz na sezon i może gdzieś pomóc, ALE moim zdaniem nie pasuje do częstego pojawiania się w serialu. za duży natłok geniuszy przy jedynie dwóch typowych żołnierzach [ronona nie liczę :P].
jedyna zmiana, jaką jestem w stanie zaakceptować, to weir. przejście carter i odejście sympatycznego becketta najprawdopodobniej zepsują mi zabawę w sezonie numer cztery :P
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 11.01.2007 - |00:50|
NA dobrą sprawę Carter nie ma jak wrzucić do SGA-1 (?
Napisano 12.01.2007 - |19:46|
Napisano 12.01.2007 - |20:04|
Teoretycznie, Atlantis z SG1 są połaczone, i "gościnne" występy były OK. Ale byłbym ciekaw, jak by wrzucili Carter do Atlantis, i na jakiej zasadzie miałaby tam robotę (i co by robiła). W Atlantisie są już główne postacie, a Sam mogłabybyć jak piąte koło u wozu.
Ja bym ją dał zamiast Teyli
Napisano 12.01.2007 - |20:11|
Teyla jest autochtonka, potrzebna jest do nawiazywania nowych kontaktow, ma inne - "miejscowe" - spojrzenie na rozne sprawy; Sam jest od spraw technicznych, jak MacKay; mogliby ewentualnie stworzyc ciekawy duet, ale byloby to kosztem Zelenki...
Sam raczej tylko goscinnie w Atlantis, MZ
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 12.01.2007 - |21:06|
Napisano 12.01.2007 - |21:13|
Użytkownik kozuch edytował ten post 12.01.2007 - |21:14|
Napisano 09.07.2007 - |21:13|
Napisano 20.08.2007 - |12:54|
Napisano 20.08.2007 - |13:14|
Jest to bardzo bardzo .......... nieprawdopodobne.A czy jest mozliwe aby do obsady dolaczyl RDA?
Jeśli już pojawi się ale gościnnie i to tyle.
Zresztą po co RDA w Atlantydzie i co miałby tam robić jako generał ?
Na tej zasadzie można jeszcze przenieść do galaktyki Pegaza Daniela + Valę + T'ealca.
Tylko co to by wtedy był za serial SG-1&Atlantis bis czy jak ?
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 31.08.2007 - |19:41|
VRIP - SG1V
Napisano 01.09.2007 - |10:08|
Ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego, że szanowna sierżant Carter będzie dowódcą w Atlantis... Nie wiem czemu, ale nie mogę
Chyba Pani Podpułkownik
Napisano 02.09.2007 - |20:16|
Z tego co pamiętam to w jednym z filmików z czwartego sezonu jest przedstawiona sytuacja, jak Shepperd gratuluje awansu SamanthcieChyba Pani Podpułkownik
Zresztą wolę Samantę niż dr. Weir

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 03.09.2007 - |17:41|
Co do sierżanta- czyżbym wyczuwała subtelną nutkę ironii? (Tak mnie naszło coś na shreka:P). Hehehe.
Ok. To było oczywiste.
Napisano 05.09.2007 - |08:57|
Z tego co pamiętam to w jednym z filmików z czwartego sezonu jest przedstawiona sytuacja, jak Shepperd gratuluje awansu Samanthcie
, czyli ona będzie chyba pułkownikiem...
Być może
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »