Skocz do zawartości

Zdjęcie

The others - Inni

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
103 odpowiedzi w tym temacie

#1 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 21.10.2005 - |14:57|

jak widać z higieną u The Others jest nie najlepiej. mają tyle wody wokół a nóg nie myją :wacko:
tak w ogóle to myślę że oni są nawaleni jakimiś prochami po tej katastrofie. przecież mają jakieś ludzkie odruchy skoro nie zabijają się między sobą i działają razem. gdyby byli kosmitami to by chyba już sobie odlecieli a poza tym zakładam że cywilizacja posiadające technologię umożliwiającą odwiedzanie innych światów dbała by o czystość :D

Użytkownik wojtek edytował ten post 30.10.2005 - |10:18|

• 0
back from the dead :D

#2 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 21.10.2005 - |18:36|

Zagłosowałem na rozbitków. Choc mam nadzieje ze scenarzysci mnie zaskocza i Inni okażą sie kimś lub czymś czego nie ma w tej ankiecie.
  • 0

#3 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 22.10.2005 - |15:41|

Ja zagłosowałam na zarażonych naukowców. Ale wydaję mi się, że moga być także jakąś grupą królików doświadczalnych, na których coś testowano. Przed laty mogli wymknąć się spod kontorli, a teraz rozrabiają na wyspie ;)
  • 0

#4 Sun

Sun

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 22.10.2005 - |15:41|

Kim są The Others??? to pytanie dręczy nas juz od momentu jak sie dowiedzielismy o ich istnieniu. Ethan był ich szpiegiem?? przeciez nie było go na liscie pasazerów...
dla mnie to ludzie którzy byc moze sa z jakiejs innej katastrofy, badz samolotu badz statku, a moze oni sa z tego okresu co Danielle?? i gdyby byli tak długo to zdazyli poznac juz tajniki wyspy. Ale jesli sa zakazonymi rozbitkami?? jest tyle pytan a tak malo odpowiedzi...
Scenarzysci nie bez powodu trzymaja nas w napieciu... :look: :hyhy:
  • 0

#5 EuXINiS

EuXINiS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.10.2005 - |19:52|

hmm...
zagosowalem na rozbitkow :)
wg mnie nic na to nie wskazuje po 1 sezonie, jednak cos mam takie przeczucie, ze wlasnie jacys starzy rozbitkowie zachowali i zadomowili sie na tej wyspie i nią kierują/rządzą :)
  • 0

#6 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 30.10.2005 - |10:21|

dla mnie nie ma dobrej odpowiedzi :P
to beda kosmici, ktorzy sie rozbili na wyspie i podszywaja się pod zakażonych naukowcow :D

Użytkownik wojtek edytował ten post 30.10.2005 - |10:22|

• 0

#7 L o c k e

L o c k e

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07.11.2005 - |11:58|

Kim są inni.
Strzelać nie będę,bo to bez sensu,na pewno nie kosmici.
Co będzie pokaże czas.
  • 0

#8 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 07.11.2005 - |12:32|

Z całą pewnoscią wydaje mi sie , że nie są kosmitami, wytworem zbiorowej wyobrażni też raczej nie . Z początku myślałam , że są to może zakażeni naukowcy , tylko po co potrzebny byłby im Wolt ?
A może faktycznie są tymi naukowcami i ukrywają się przed naszymi rozbitkami mysląc , że ci wiedzą o zarazie i pojawili sie na wyspie żeby ich zlikwidować. W związku z tym inni uprowadzili Wolta i przetrzymują go jako zakładnika , ale tak szczerze mówiąc to żadna z tych opcji mi nie pasuje i nie mam pojecia kim oni moga być.
  • 0

#9 hydro2

hydro2

Starszy szeregowy

• Email
  • 87 postów

Napisano 07.11.2005 - |14:23|

A ja mowie ze to bracia wyspy.Tak jak kanibale w Blekitnej Lagunie
  • 0

#10 imagine

imagine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 07.11.2005 - |19:10|

Others ... myśle że prędko to my się nie dowiemy kim oni są ...
W ankiecie zagłosowałam na zakażonych naukowców :P ale mam nadzieje że twórcy serialu wymyślili coś innego zaskakującego :P Mam nadzieje że nie bedzie wątków z kosmitami bo to już by było przegięcie :/ ... LOST to nie Archiwum X ani Roswell :] ...

Jestem za tym by jak najdłużej trzymać nas w napięciu co do Othersów ... Tajemnica Wyspy nie może zostać tak szybko ujawniona :D poza tym serial ciekawszy gdy sie nie wie wszystkiego nie? ;)
  • 0

#11 Katei

Katei

Szeregowy

• Email
  • 5 postów

Napisano 08.11.2005 - |09:09|

Moim zdaniem the others to 2 grópy: 1. zakażenie naukowcy 2.rozbitkowie z tylniej części samolotu :hyhy:
  • 0

#12 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 10.11.2005 - |12:01|

właściwie to nie wiem co mam powiedzieć o tej sondzie po odcinku 2x06. zmieniło się moje zdanie na temat Others. mam poważne wątpliwości czy Others rzeczywiście zabijają. odnoszę wrażenie, że może szepty które zwiastują nadejście Others mogą być jedynie psychologicznym trikiem. może to działa tak: ludzie słyszą szepty, wpadają w panikę, a potem kiedy są totalnie zdezorientowani, przestraszeni i w amoku, sami mogą wykańczać się między sobą (przykład Ana-Lucia vs Shannon), a Others (bo przecież jacyś istnieją) zabierają dzieci, nie po to by je krzywdzić, ale po to by chronić. no i wiem, że mogę nie mieć racji, ale to takie przypuszczenie, które nasuwa mi się po odcinku 2x06.
pzdr
  • 0
back from the dead :D

#13 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 12.11.2005 - |11:48|

a co było z Goodwinem ?? a co zrobili rozbitką w 1 dzień ... (zdjęcia promocyjne 2x07) nie powiedziałbym że porywają dzieci żeby je chronić :> Walta zabrali siłą ... Sawyera chcieli zabić strzelając do niego ... Mike i Jina równiez wysadzając tratwe .... The Others nie są świętoszkami ... :angry:
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#14 L o c k e

L o c k e

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 14.11.2005 - |00:10|

A skąd wiesz,że ci z kutra to byli ,,others''
  • 0

#15 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 18.11.2005 - |18:48|

Coś do tej higieny - brudne nogi miało chyba to dziecko z misiem (czy się pomyliłam?), a to dziecko to najprawdopodobniej jest z rozbitków2. Więc Others myją nogi :D.
  • 0

#16 Black Rock

Black Rock

Starszy szeregowy

• Email
  • 85 postów

Napisano 25.01.2006 - |18:53|

nazwa the others - "inni" ew. "tamci" lub też "oni"budzi wiele podejrzeń, jest tajemnicza, i daje dużo do myślenia.
Twórcy filmu bardzo się postarali i dali nam temat bardzo długich rozważań:D

nawet zastanawiamy sie czy myją nogi, to bardzo absurdalene, lae nas to ciekawe, ja proponuje pomysleć jakie mają plany:D
  • 0

#17 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 30.01.2006 - |12:20|

Zastanawia mnie ile jest grup Innych. Jeśli dwie to chyba wcale nie dzielą się na bosych i w butach. Zeke rzeczywiście zachowywał się trochę, jakby nie znał Ethana, ale kto go tam wie. Ethan chyba należał do tych Others, którzy porywają dzeci (chciał Claire). Dzieci z rozbitków2 szły kiedyś z bosymi. Czyli Ethan należał do bosych, ale miał buty. Zeke pływał motorówką, czyli też należał do tych w butach. Goodwin był wtyczką u rozbitków2, czyli pewnie był w grupie Ethana. A ci, którzy przyszli wtedy do rozbitków2 i chcieli zabrać Eko? Byli bosi. Pewnie mieli coś wspólnego z Goodwinem. A skąd Zeke znał imiona rozbitków, skoro nie miał u nich wtyczek? Może w tym lesie słyszał jak ze sobą roznawiali... Czyli wynika z tego, że są dwie grupy i obie porywają dzieci (bo przecież to grupa Zeke porwała Walta). Właściwie to nie tylko dzieci. To się nie klei. A czemu grupa Zeke nie odpłynęła z wyspy? Widocznie jest im tam dobrze, albo mają coś do zrobienia (Dharma?).
  • 0

#18 ryboll

ryboll

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30.01.2006 - |12:35|

calkiem prawdopodobne. ja mysle ze dobrzy 'inni' zamieszkuja ten trzeci bunkier Dharmy. za zli 'inni' wlucza sie po wyspi i cos tam robia.
  • 0

#19 pawelek

pawelek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoRogowo

Napisano 30.01.2006 - |15:07|

myśle że to na pewno nie są kosmici bojak by nimi byli to niepotrzebnie ogladam ten serial myśłe że to rozbitkowie :ph34r:
  • 0

#20 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 04.02.2006 - |15:19|

Jedna sprawa. "The Others" zamieszkują wyspe długi czas. Dlaczego więc nie zabrali dynamitu ze statku? Czyżby się go bali??
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych