Osoba widziana na monitorze w stacji perła w s3o5
Napisano 06.11.2006 - |15:23|
Tylko daje do myślenia pytanie, dlaczego miał zainstalowaną kamerę u siebie.
Jakie jest wasze zdanie ?
Napisano 06.11.2006 - |18:20|
Wydaje mi się że jest to The Flame, ale jest to stacja nr. 1, ale w lostpedi piszą że stacją nr.1 jest arrow (strzała) więc sam już nie wiem.
Napisano 06.11.2006 - |18:59|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 06.11.2006 - |20:44|
Jeśli ktoś czytał moje poprzednie teorie to ta może być sprzeczna z moimi poprzednimi teoriami ja porostu mam ich dużo i wybieram z nich najciekawsze i prawdopodobne.
Według mnie czarna chmurka to są dusze zamarłych na wyspie wyczytałem na forum, że Eko w chmurce widział twarze może był to twarze zmarłych?
Użytkownik kitket edytował ten post 06.11.2006 - |21:47|
Napisano 06.11.2006 - |21:02|
Wytłumacz nam tylko, dla czego dusze zmarłych zbijają i w jaki sposoób kolektywnie tworzą "dymek"?Nie chciałem tworzyć nowego tematu, więc postanowiłem napisać to tu.
Jeśli ktoś czytał moje poprzednie teorie to ta może być sprzeczna z moimi poprzednimi teoriami ja porostu mam ich dużo i wybieram z nich najciekawsze i prawdopodobne.
Według mnie czarna chmurka to są dusze zamarłych na wyspie wyczytałem na forum, że Eko w chmurce widział twarze może był to twarze zmarłych?
Użytkownik Jonasz edytował ten post 06.11.2006 - |21:03|
Genesis
Napisano 06.11.2006 - |21:18|
Napisano 06.11.2006 - |21:58|
Wydaje mi się ze Eko nie dał się złamać i dlatego zginął,
Może gdyby okazał skruchę to by żył
a może chcieli wystraszyć pozostałych, przecież Eko powiedział tuż przed śmiercią ze oni będą następni.
Mogło się komuś nie spodobać to co oni robią, pewnie te 2 nowe postacie zginą niebawem
(może i dlatego się pojawiły:)
Co do tematu czyli osoby w przepasce, może rzeczywiście to być ktoś w zastępstwie za Bena
Napisano 06.11.2006 - |22:11|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 07.11.2006 - |15:20|
Napisano 07.11.2006 - |16:47|
Napisano 07.11.2006 - |16:50|
(Desmond też kłamał co do smierci Kelvina)
Napisano 07.11.2006 - |19:42|
Napisano 07.11.2006 - |22:28|
Napisano 07.11.2006 - |22:55|
Wszystko jest mozliwe, to jest LOST!
Napisano 08.11.2006 - |07:29|
Initially, fans believed that "eyepatch-man" was Radzinsky, but producer Gregg Nations has confirmed that it is not, and that Radzinsky is indeed dead.
Prędzej to tajemniczy "ON", przed którym Othersi trzęsą gaciami
A moja teoria na jego temat jest w oddzielnym temacie
Napisano 08.11.2006 - |14:32|
Użytkownik kitket edytował ten post 08.11.2006 - |14:39|
Napisano 10.11.2006 - |08:47|
Obejzyj moment gdy eko patrzy na "dym" na stopklatce. W momencie gdy kamera przesowa sie przez srodek widac jakby blyski - tak naprawde to pojedyncze klatki przedstaiwajace... retrospekcje z zycia Eko. O ile pamietam to dokladnie te same ktore przewijaja sie przez caly odcinek. Widzial twarze. Miedzy innymi swojego brata.
Napisano 10.11.2006 - |13:29|
Jednooka postać narysowana była w łabędziu, na tych grafikach na ścianie, pewnie przez Kelvina lub Radzinskiego. Czyli się znali i spotykali, może nawet w Swanie. Oczywiście może to być zupełnie ktoś inny, ale trudno wierzyć w taki zbieg okoliczności. Możliwe też, że jednooki mieszkał wcześniej w Łabędziu, np przed Kelvinem razem z Radzinskim. To, że nie jest on Radzinskim zostało ogłoszone przez producentów.
To są fakty. Reszta to teorie. Większość skupia się wokół tego, że jest to Jacob Vanderfield z TLE. Ten pomysł pojawił się na forach jeszcze przed 6 odcinkiem i słynną już listą Jacoba! Po prostu gdzieś w TLE było zdjęcie tego Jacoba i raczej jest to zdjęcie aktora, który zagrał jednookiego. Jest on na tyle znany, że ludzie go rozpoznali. Istnieje więc szansa na to, że jednokoki to nie tylko Jacob z TLE, ale także Jacob od "listy Jacoba".
Oczywiście zastanawia to, że był on wyraźnie ubrany w taki sam kombinezon, jak Desmond i Kelvin. Sugeruje to wyraźnie, że to taki kolo jak oni, przecież Inni nie noszą takich ciuchów, choć... przecież w Hydrze, w czasie operacji, noszą ubrania z logami Dharmy.
Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię .
http://www.lostpedia...mage:Mural3.jpg
EDIT:
Doczytałem jeszcze, że ta grafika w Swanie była na pewno zrobiona przez Desmonda, co potwierdzili producenci. Jest na niej zresztą kobieta, która może być Penny. Czyli, jeśli Desmond rysował jednookiego, to by go skojrzałym na monitorze. A może i skojarzył, ale siedzi cicho, jak i wszyscy w tym serialu, kiedy coś odkryją. Dodatkowo jednokoka postać na grafice jest czarna, co może odnosić się do charakteru i stałego motywu serialu (biały - czarny), niż do koloru skóry.
Użytkownik BillyPielgrzym edytował ten post 10.11.2006 - |13:41|
Napisano 10.11.2006 - |14:03|
Ameryki nie odkryłeś, od początku sezonu jest bębnione, że znajdą bunkier "Flame".
To czego się oczekuje, co do charakteru postaci - może okazać się nieprawdą. w końcu to LOST.
Jedyne co potwierdzili na podcaście, że będzie to ktoś ważny, nie określili jego charakteru.
Choć - byłoby ciekawie, gdyby to od niego zacząć układankę, prowadzącą do rozwiązania zagadki.
---To są fakty. Reszta to teorie. Większość skupia się wokół tego, że jest to Jacob Vanderfield z TLE. Ten pomysł pojawił się na forach jeszcze przed 6 odcinkiem i słynną już listą Jacoba! Po prostu gdzieś w TLE było zdjęcie tego Jacoba i raczej jest to zdjęcie aktora, który zagrał jednookiego. Jest on na tyle znany, że ludzie go rozpoznali. Istnieje więc szansa na to, że jednokoki to nie tylko Jacob z TLE, ale także Jacob od "listy Jacoba". ---
Otwórz sobie lostpedię, Jacob jest "na talerzu", oczywiście ze śliczną i wyraźną fotką A nie pisz, że "gdzies tam w TLE było zdjęcie" - padłam ze smiechu jak to przeczytałam.
To poniżej w charakterystyce "Patchy" pojawiło sie najprawdopodobniej wczoraj Bo przedwczoraj jeszcze tego nie widziałam
He is Jacob Vanderfield from the The Lost Experience. Jacob Vanderfield's image looks like actor Andrew Divoff who played Patchy.
I fotencje w załączeniu:
aktorzy:
http://en.lostpedia....vanderfield.jpg
http://en.lostpedia....ndrewdivoff.jpg
A tu macie Jednookiego:
http://en.lostpedia....:Patchyontv.jpg
Miłego porównywania... :afro:
Tylko, że Jacob z TLE ma dwoje oczu, a nie piracką opaskę. I TLE rozgrywa się PÓŹNIEJ niż wydarzenia w LOSTACH - tu jest główny problem.
No chyba, że mamy jakies "przeskoki w czasie" i cudowne operacje uzdrawiające - to wtedy sie zgodzę.
---Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię .---
Chyba odkryłam ją wcześniej niż ty geniuszu I czytam dokładniej, bo ty nie znalazłes fotki Jacoba
---Doczytałem jeszcze, że ta grafika w Swanie była na pewno zrobiona przez Desmonda, co potwierdzili producenci. Jest na niej zresztą kobieta, która może być Penny. Czyli, jeśli Desmond rysował jednookiego, to by go skojrzałym na monitorze. A może i skojarzył, ale siedzi cicho, jak i wszyscy w tym serialu, kiedy coś odkryją. Dodatkowo jednokoka postać na grafice jest czarna, co może odnosić się do charakteru i stałego motywu serialu (biały - czarny), niż do koloru skóry.---
"Spojleropodobne" na sezon 3 podają, że we "Flame" może przebywać żona deGroota
Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 10.11.2006 - |14:32|
Napisano 10.11.2006 - |14:30|
---Uczcie się angielskiego dzieci i czytajcie lostopedię .---
Chyba odkryłam ją wcześniej niż ty geniuszu I czytam dokładniej, bo ty nie znalazłes fotki Jacoba
Nie wiem skąd wywnioskowałaś, że nie znalazłem tej fotki. Gratuluję odkrycia!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych