Jak co myslicie o nim i czy jeszcze wróci ? Osobiscie uwazam go go za śmieszną postac ale dopiero gdy zostal złapany na zdradzie...
Maybourne
Rozpoczęty przez
zis279
, 14.09.2006 - |23:08|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.09.2006 - |23:08|
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 16.09.2006 - |17:14|
Maybourne to postać całkiem ciekawa. Najpierw wrzód na tyłku SGC, później skumplował sięz Jackiem. Co by nie mówić nigdy bym się takiego rozwoju wydarzeń nie sodziwał. Postać ta przypomina mi trochę Woolsey'a, który podobnie początkowo raczej zbyt przyjazny nie był a wiemy jai ma teraz sotsunek do SGC. Mimo wszystko Maybourne hmm, zabrzmi to głupio, ale "chciał dobrze", a to że robiłprzy tym złe rzeczy to inna para butów. W końcu okazuje się jednak, że to wartosciowy facet, co widzimy w odcinku, kiedy jest królem "Good to be a King" (chyba, możliwe, że zmyliłem ten tytuł
) i ludzie idą za nim nawet,k iedy dowiadują się, że kłamał.
Napisano 18.09.2006 - |16:29|
Dokładny tytuł tego odcinka to "It's good to be king", ale przecież to nie jest ważne 
Ja Maybourne'a lubię i zawsze lubiłam i lubić nie przestanę. Śmieszna postać, ale bardzo obrotna - zawsze wie co, kto, gdzie i jak. I o to chodzi!
Ja Maybourne'a lubię i zawsze lubiłam i lubić nie przestanę. Śmieszna postać, ale bardzo obrotna - zawsze wie co, kto, gdzie i jak. I o to chodzi!
Napisano 02.11.2006 - |16:17|
Mayborne jest fajny(smieszny, głupi i wogule ale z nim było juz za duzo odcinków wiec niepotrzeba wiecej)
Napisano 02.11.2006 - |23:06|
Maybourne to taka zla wersja O'Neilla. Rownie smieszny i inaczej inteligentny, tylko mniej uczciwy. Dlatego stanowia dobra pare, kiedy sa razem. czy wroci? hmmm.. a gdzie on teraz jest? nie zostal na tej swojej planecie z szescioma zonami?
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 03.11.2006 - |14:12|
ja osobiście leżałam ze śmiechu na widok maybourne'a-króla :PPP
jak dla mnie mógłby jeszcze pojawić się na chwilę w tym 10 sezonie, brakuje mi tej jego umiejętności spadania na cztery łapy i trochę sarkastycznego poczucia humoru.
jak dla mnie mógłby jeszcze pojawić się na chwilę w tym 10 sezonie, brakuje mi tej jego umiejętności spadania na cztery łapy i trochę sarkastycznego poczucia humoru.
no właśnie - chciał dobrze, tyko inaczej niż posłańcy wielkiej dobroci aka sgc. po co mamy się męczyć pełzaniem przed innymi, skoro możemy im ukraść co trzeba i to jeszcze po cichu. harry nie wkalkulował tylko faktu, że byli w galaktyce i poza nią więksi spryciarze od niego ;PMimo wszystko Maybourne hmm, zabrzmi to głupio, ale "chciał dobrze", a to że robiłprzy tym złe rzeczy to inna para butów.
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »