Skocz do zawartości

Zdjęcie

Huo Yuan Jia / Fearless (2006)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 18.07.2006 - |20:42|

Napiszę krótko wspaniały film na faktach w którym Jet Li gra historycznego mistrza Wu Shu - Huo Yuan Jia (1869-1910), wspaniały pokaz kunsztu walki rękoma i bronią w wykonaniu JL. Więcej nie napiszę to musicie zobaczyć.TRAILER URYWEK

Co do ostaniego filmu o sztukach walki (wybaczcie że nie przetłumaczyłem):

Has claimed his upcoming martial arts film Hua Yuenjia (Fearless) will be his last martial arts movie, and that he will concentrate on other matters in the future. One of those matters is apparently a documentary about Buddhism.

"I stepped into the martial arts movie market when I was only 16. I think I have proved my ability in this field and it won't make sense for me to continue for another five or 10 years. Huo Yuanjia is a conclusion to my life as a martial arts star."

Użytkownik Jedi Leonikus edytował ten post 19.07.2006 - |17:38|

• 0
AVATAR ->Po lewej Leonek 1 rok 9 miesięcy, po prawej Pawełek 5 lat 4 miesiące.

#2 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 21.07.2006 - |21:23|

Zmien prosze tytul ze "ostatni" na "najnowszy". Przerazilem sie ze Jet Li zszedl z tego swiata a ja o tym nie wiem :/
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#3 Jedi Leonikus

Jedi Leonikus

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 337 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 24.07.2006 - |17:23|

Zmien prosze tytul ze "ostatni" na "najnowszy". Przerazilem sie ze Jet Li zszedl z tego swiata a ja o tym nie wiem :/

Proszę czytać uważnie "Ostatni film Jeta Li o sztukach walki" a nie jego ostatni. Wszystko wyjaśniłem w poście wyżej.
  • 0
AVATAR ->Po lewej Leonek 1 rok 9 miesięcy, po prawej Pawełek 5 lat 4 miesiące.

#4 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 24.07.2006 - |17:27|

Film sredni, 6/10.
  • 0

#5 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 30.07.2006 - |16:48|

Proszę czytać uważnie "Ostatni film Jeta Li o sztukach walki" a nie jego ostatni. Wszystko wyjaśniłem w poście wyżej.

Ja podobnie jak mmisiek zareagowałem na ten nagłowek. :look: Nie wiem czemu ale może to jest instynktowna/podświadoma reakcja jak człowiek widzi słowo --ostatni-- w treści/nagłowku itp
Co do filmu skoro jest poparty faktami historycznymi to może być ciekawie więc trzeba będzie się za niego wziąśc. :)

Użytkownik biku1 edytował ten post 30.07.2006 - |16:48|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#6 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.08.2006 - |14:14|

film mi sie bardzo podobał! Ciekawa akcja, czasem troche az za smutna , do tego okraszone piekna scenografia i pieknymi walkami ! jak dla mnie: 9 na 1o :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#7 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 19.11.2006 - |04:04|

Świetne sceny walk.
Piękne plenery.
Dobry scenariusz.
Dobra gra aktorów.

Jak na filmy o sztukach walki to poziom wprost rewelacyjny i nie mówię tu o samych walkach które są świetne ale o reszcie czyli fabuła, gra aktorów.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych