Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stark śpiewa!!! :)))

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów
  • MiastoWarszawa Żoliborz

Napisano 28.05.2006 - |21:59|

Poważnie. Paul Goddard właśnie wydaje swoją pierwszą płytę CD, wybranych fragmentów można posłuchać pod tym adresem: Coleman Smith . Strona jest we Flash'u, muzyka ładuje się automatycznie i fragmenciki - całkiem spore - lecą jeden po drugim. Muzyka jest naprawdę super. Do 10 czerwca można zamówić spersonalizowany egzemplarz, co znaczy, że będzie z osobistą dedykacją od Paul'a.
Aha, zwracam szczególną uwagę na utwór pt. "Groovy" - jest w zestawie do słuchania - tego głosu nie sposób nie rozpoznać :clap: Byłoby super, gdyby razem nagrali całą płytę w niedalekiej przyszłości... :)
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

Gadu Gadu: 1454784

#2 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 28.05.2006 - |22:07|

Chetnie bym ta plyte dostal w swoje rece. Zaprezentowane na stronce kawalki utworow sa swietne. Kazden w innej tonacji. Superrrrrrrr :clap:
  • 0

#3 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 29.05.2006 - |19:15|

Chetnie bym ta plyte dostal w swoje rece. Zaprezentowane na stronce kawalki utworow sa swietne. Kazden w innej tonacji. Superrrrrrrr :clap:

Myślę, że Aeryn (czy też obecnie Valę) bez problemu rozpoznałeś? :D
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

"She will lie and steal and do whatever, but she has a moral compass" Claudia Black o Vali, Stargate Magazine Yearbook Mar/Apr 2006

Dołączona grafika

#4 ..::Lincolm::..

..::Lincolm::..

Kapral

• VIP
  • 180 postów

Napisano 29.05.2006 - |21:41|

:mellow: :o Raczej bez Twojej pomocy mialbym pewien problem z rozpoznanuem tego glosu. Jakbym zobaczyl jej nazwisko to bym juz wiedzial. Wielki dzieki za pomoc. :clap:
  • 0

#5 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 09.06.2006 - |20:23|

Moja płytka przyszła dzisiaj i jest po prostu SUUUUUUUUUUUUUPER!!! :clap: :clap: :clap:
  • 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#6 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 09.06.2006 - |23:14|

Tzn w sensie kupilas ja ? jesli tak to szacunek!!! heh w sumie to sam bym kupil, ale koniec sem sie szykuje sejse trzeba konczyc i sa wydatki: projekty , ksero itd. Generalnie szukalem tej plyty ale jest ostry motyw ZADNA grupa scenowa tego nie wypuscila, a to oznacza tylko jedno mocno niszowa muzyka. Tak czy inaczej jeszcze poczekam, moze ktos to zripuje... a ajak nie to po wakacjach dopiero sobie poslucham :/
  • 0

Greed is eternal.

#7 Kalliope

Kalliope

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 13.06.2006 - |19:33|

Niecałe 27 dolców (łącznie z kosztami przesyłki) to nie jest taki znowu straszny wydatek. To wydanie jest tzw. pre-release, limitowana ilość 500 sztuk, ręcznie numerowanych przez Paul'a na odwrocie, czy też raczej Coleman'a Smith'a, bo taki jest jego muzyczny pseudonim i naprawdę jest WARTA swojej ceny. Na zripowanie i obecność w sieci bym nie liczyła, ja w każdym bądź razie ręki do tego nie przyłożę :P A tak przy okazji, na okładce mam bardzo sympatyczną imienną dedykację od Paul'a, jako że zamawiając płytkę zażyczyłam sobie egzemplarz "spersonalizowany". Zresztą to tylko było możliwe do 10-go czerwca (ja "swoją" zamówiłam od razu pierwszego dnia, jak tylko było to możliwe, czyli 21 maja :D ), teraz już tylko można dostać (w sensie kupić) egzemplarze z autografem, ale jest to tylko podpis na froncie okładki. A oficjalnie płyta ma się ukazać w drugiej połowie roku, chyba na jesieni, z tego co wiem.

Użytkownik Kalliope edytował ten post 13.06.2006 - |19:34|

• 0
Katarzyna

CBOOL #72
CEO #15
FAM #34

Dołączona grafika

#8 SiLenT

SiLenT

Redakcja GHN

• VIP
  • 271 postów
  • MiastoBialystok

Napisano 13.06.2006 - |22:35|

O rany boskie dopiero na jesien, to trzeba czekac prawie pol roku na dobra muzyke eh niedam rady :P . 27$ to jakies 90pln hmm no nie wiem czy to tak malo, jak dla mnie 90pln to troche jest za 100pln to ja w akademiku potrafie 2 tygodnie przezyc albo i wiecej jak trzeba :P
  • 0

Greed is eternal.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych