No więc odpowiadam na pytania
- Ile Micheal pociągnie i gdzie dopłynie z Waltem?

Michael albo po prostu wróci na wyspe, jak wcześniej Desmond, albo dopłynie do cywilizowanego świata, i jego sprawa nie rozejdzie się tak cicho( bo przecież on jest jednym z pasażerów Oceanica 815) . Póxniej odnajdzie go Pen, Michael opowie jej o wyspie( tak pewnie będzie końcówka 3 sezonu)
- Co się stało po tym jak Desmond przekręcił kluczyk?

Jest wg mnie jedna odpowiedź, wyłączyło się pole magnetyczne. Lepsze jest pytanie "Czy nasi buszmeni(eko i locke) i Des zyją??"
- Dlaczego ukochana Desmonda tak pilnie szuka wyspy?

Ukochana Desmonda(Pen) szuka Desmonda

(ciekawe mi się wydaje skąd zwykły człowiek taki jak Pen, wpda na pomysł elektromagnesu, i miejsca ukrytego polem) słowa listu i słowa jakie Pen wypowiada do Desa przed stadionem sa wg mnie jasne :Pi wyjśniają to czego ona go szuka.
- Kim są ostatecznie Inni?(klasyczne)

Jedno z głownych pytan serialu :bag: pedko się tegonie dowiemy. Ale to raczej dharma lub pozostałości po niej

(choć sam niewiem)
- Kogo przedstawiał kolos o stopie z czterema palcami?

torczej ślepy zaułek i mi się wydaje że to tylko forma odstraszacza
wyobraźcie sobie sytuacje że podpływacie do wyspy i widzicie cos takiego, wywiera to n was ogromne wrażenie i strach? rodzą się pytanie "gdzie reszta posągu?" i " dlaczego to cos m 4 palce?" podpływacie do wyspy a tam w dzungli coś wielkiego przedziera się przez las. Chcecie iśc dalej czy wolicie spie[beeep}lać jak najdalej od teo miejsca?? myśle że wszystko już jasne
- Dlaczego puścili akurat Hugo a reszty nie?

Może Hugo jest potrzebny im do czegoś innego, albo po prostu taka była jego rola
PS Troche dużo emotów uzyłem w mojej wypowiedzi :bag: :bag:
Użytkownik Black Rock edytował ten post 27.05.2006 - |13:43|