Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasze propozycje zmian na forum?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
173 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 06.09.2005 - |21:29|

Wasze propozycje na temat forum.
  • 0

#2 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 07.09.2005 - |12:00|

Już raz o tym wspominałem i nawet wymienialiśmy się PWami na ten temat. Ale skoro pojawiła się taka możliwość. Chiałbym wnieść swoje 3 grosze do tego :D . Otóz proponuję założenie 2 tematów: polskie SF (tzn: filmy, serial - jeśli takowy będzie :), ekaranizacje polskich pisarzy - np: Lem, a także projekty polskich scenarzystów) i może coś na temat Tolkiena?.
Uzasadnienie: jeśli chodzi o polskie SF. Jest kilka tematów poświęconych polskim filmom, można by to jakoś uporządkowaći włożyć do jednego worka. A co do Tolkiena (albo ogólnie mówiąc fantasy) to pojawia sięwiele ciekawych projektów i też można by też ten temat poruszyć. W sumie to jakby nie patrzył - jest to fantastyka.

Użytkownik jack edytował ten post 07.09.2005 - |12:02|

• 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#3 januszek

januszek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 297 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.09.2005 - |13:20|

Ja prosze o jasne literki tekstu w opcjonalnym skinie.
  • 0

#4 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 07.09.2005 - |23:18|

A ja proszę niczego już nie zmieniać. Oczywiscie - mozna dodawac nowe tematy, jesli komus cos fajnego przyjdzie do glowy. Ale generalnie jest dobrze i nie wiem po co cos udoskonalac co sprawnie dziala?
Kiedys padlo archiwum. Zima padla jakas baza i bylo nie tak. Oprocz tego co pare miesiecy odbywaja sie tu przesilenia bo komus nerwy puszczaja.
Sam tego doswiadczylem wiosna gdy jakis przemily mod co napisalem jakies posty to regularnie mi je kasowal, a zeby bylo smieszniej tez mi je odejmowal ze statystyk. A tylko dlatego ze sie z nim nie zgadzalem w sprawie wlasnie tego forum i zasad tu panujacych. W koncu machnalem reka i sobie zrobilem wakacje od forum i u :censored: ego moda az do lata. No bo po co sie denerwowac? :>

Tu sie nie da pogodzic wszystkich oczekiwan, charaktorow i temperamentow. Moze dlatego wlasnie lepiej zostawic tak, jak jest.
  • 0
Dołączona grafika

#5 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 12.09.2005 - |10:49|

A co do Tolkiena (albo ogólnie mówiąc fantasy) to pojawia sięwiele ciekawych projektów i też można by też ten temat poruszyć. W sumie to jakby nie patrzył - jest to fantastyka.

lubię tolkien, jednakże to forum jest o Science-Fiction, a nie Fantasy;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#6 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 12.09.2005 - |15:36|

Chcecie zlikwidować forum o SG?

gulus
  • 0

#7 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12.09.2005 - |15:44|

Kto?
  • www.gwrota.com

#8 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 12.09.2005 - |16:26|

Kto? Ci co są odpowiedzialni za rozwój, zmiany na forum. Od jakiegoś czasu forum się rozrasta, ale jednocześnie zaczyna być forum NIE O STARGATE. O ile nie mam nic przeciwko rozwojowi forum (chyba nikt nie ma?), to ładowanie wszystkiego w jeden worek, to mi się mniej podoba. Może dałoby się "wyprowadzić" niektóre działy poza forum zasadnicze? Poza forum o StarGate ? Może wystarczyłyby tylko, czy ja wiem, linki do poddziałów? Oddzielne strony o swojej, swoistej szacie graficznej?

gulus
  • 0

#9 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12.09.2005 - |17:01|

Jak widac na gorze forum pojawil sie banner o nowym forum. Bedzie to forum o tematyce sci-fi i powderuja tam teamty zwiazane z innymi serialami scifi. Tu zostanie tylko Stargate.
  • www.gwrota.com

#10 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 12.09.2005 - |17:13|

Oczywiście tematy ze Stargate zostania bardziej rozwinięte.
  • 0

#11 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 12.09.2005 - |18:15|

Rozwój w dobrą stronę zawsze cieszy - tak więc - cieszę się :lol: :clap:
  • 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#12 airs

airs

Szeregowy

• VIP
  • 45 postów
  • MiastoKraków (nadal... ;)

Napisano 13.09.2005 - |09:23|

Jak widac na gorze forum pojawil sie banner o nowym forum. Bedzie to forum o tematyce sci-fi i powderuja tam teamty zwiazane z innymi serialami scifi. Tu zostanie tylko Stargate.

Wyświetl post

Uff, kamien spadl mi z serca :)
Ostatnio, z powodu braku informacji na forum jak również usuwania archiwalnych postów - odnosilem podobne wrazenie jak Gulus - wydawalo mi sie, ze bogowie forum dążą do rozszerzenia go na cale SciFi :|
Cieszę się bardzo, że forum StarGate pozostanie forum StarGate !! :D

Oczywiście tematy ze Stargate zostania bardziej rozwinięte.

Wyświetl post

Myśle, ze jak już 2 najwiekszych wladców systemu wypowiedzialo sie jasno o dalszych losach forum to ono nie zginie, jednak jak uczy zycie, to czy tematy będą się rozwijać zależy przede wszystkim od użytkowników i dla tego trzeba o nich dbac ;)

Rozumiem ze po powstaniu nowego forum SciFi, z forum StarGate (Orion-Tokra) znikną podfora: "Star Trek" i "Lost" - natomiast inne pozostaną ?
Czy tez inne podfora, jak np. "Seriale Sci-Fi" czy "Tauri Graphics" rowniez zostaną przeniesione i forum StarGate stanie sie podforum dla SciFi Forum ??

Mam nadzieje, ze nie zamieszalem i moje pytanie jest zrozumiale - dobrze by bylo gdyby ktos okreslił te plany wyraźnie...
  • 0

Wpadam tu naprawdę rzadko ostatnio...
Ale SG-1 oglądnąłem w całości 5,5 razy !! B)

#13 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 13.09.2005 - |11:29|

A ja odnosze wrażenie, ze to forum napędzają dyskusje o innych serialach niz o SG1 i Sga... ale to może jest tylko moje odczucie ...
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#14 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.09.2005 - |12:37|

To tylko twoje odczucie mmisiek :>
Log65: Happy camper

#15 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 13.09.2005 - |12:46|

Cóż zobaczymy co wyniknie z takiej zmiany.
Mam natomiast pytanie, nowe forum będzie wymagało nowego konta użytkownika? Czy może będzie można logować się na nie przy pomocy posiadanego konta z tego forum??
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#16 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 13.09.2005 - |14:01|

Konta userow zostaną przeniesione z forum OT. Co do premiery strony. To strona mogła by ruszyć na wet dzisiaj. Jedynie co brakuje to nowa grafika. Co prawda dawna już jest zrobiona grafika dla OT i SciFi Forum. Ale są kłopoty z jej dopasowaniem do forum.
  • 0

#17 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 13.09.2005 - |23:32|

Nie wiem co komu przeszkadzały dyskusje o całym SF na tym forum. Wydaje mi się, że dobrze było jak jest. Ciekawe czy oba fora wytrzymają czy też któreś uschnie... A samo SG to mała pozywka. Niemniej niech Moc będzie z...Nami !

Rayden
  • 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#18 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 19.09.2005 - |20:59|

Czy mozna by zrobic poinformowannie o premierach nowych odcinkow poprzez gg tak jak to ma miejsce ze pojawianiem sie nowych napisow ?.
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#19 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 22.09.2005 - |13:22|

Przeglądałem sobie właśnie wątek pt "Co się stało z użytkownikami tego forum?, prawie w ogole nikt nic nie pisze" i zauważyłem >dyżurny< temat regulaminu.
Może wzorem innych portali trzeba zmusić nowego usera, zanim się zakonczy proces rejestracji do uważnego zapoznania się z nim? Wtedy nie mógłby powiedzieć "ee...a gdzie ten regulamin? nie czytalem..."
Co o tym myslicie?
  • 0
Dołączona grafika

#20 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 22.09.2005 - |17:50|

Masz na myśli obowiązkowe klikanie na haczyk pod regulaminem "zapoznałem się i chcę się zarejestrować" aby przejść dalej do kolejnego etapu rejestracji ? Czy może jakiś inny sposób "przymuszania" do zapoznania się z nim ?
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych