Nagrania instruktarzowe
Napisano 16.05.2006 - |15:02|
Napisano 16.05.2006 - |15:42|
Napisano 16.05.2006 - |15:47|
Napisano 16.05.2006 - |16:00|
pozatym nie koniecznie filmy sa krecone tak jakie maja nosniki ,przegrac nie mozna?
Napisano 16.05.2006 - |16:19|
Coś w tym może byćW pierwszym filmie znalezionym w Łabędziu doktorek przedstawiał się Marvin Candle. W oczy rzuciła się jego lewa ręka, najprawdopodobniej proteza. W drugim filmie, który został znaleziony w Perle doktorek przedstawia się jako Mark Wickman. Tutaj ma dwie ręce sprawne. Nie pamiętam jak wyglądał doktorek w brakującej części filmu który znalazł Eko w biblii. Moim zdaniem film z Perły był nakręcony wcześniej, a doktorek stracił ręke podczas "incydentu", który wydarzył się w Łabędziu. Co o tym sądzicie?
a to czy niektóre żeczy sa stare a inne nowe napewno nie jest przypadkiem, może sie okazć że wszystko jest nowe tylko spreparowane
Napisano 16.05.2006 - |16:30|
Napisano 16.05.2006 - |18:31|
Napisano 17.05.2006 - |07:06|
Użytkownik gajinho edytował ten post 17.05.2006 - |07:08|
Napisano 17.05.2006 - |14:57|
Dharma jest chyba tak bogatą firmą, że jeśli zależałoby im na tym, żeby telewizory były w Łabędziu to by były - najwyraźniej zależało im na tym, żeby ich tam nie było ...moze film ze Swan jest na szpuli bo w tym bunkrze nie ma tv a w perle telewizory sa wiec mozna uzyc kasety video
Napisano 17.05.2006 - |15:16|
Napisano 17.05.2006 - |15:53|
Napisano 17.05.2006 - |21:03|
ale ci w łabędziu niech myślą że to wszystko jest bardzo stare co wy na to
Napisano 17.05.2006 - |21:14|
Te.. widzieliście ,ze obok monitorow w Perle ,byla kamera skierowana na Locka i Eko... ciekawe kto widzi obraz z niej :> ?
Stwórca Matrixa na tych swoich wszystkich monitorkach.
A na serio to jak dla mnie prawdziwe centrum na wyspie, którym perła bez wątpienia nie jest.
Napisano 18.05.2006 - |15:53|
Napisano 19.05.2006 - |14:27|
z tego co mówili w filmie w perle to ci w perle wiedza prawde że to tylko "test"
A dlaczego miałoby komuś zależeć aby myśleli oni że to wszystko jest bardzo stare ?
To raczej nie mobilizowało by ich do wciskania tego przycisku.
Wydaje mi się że sprzęt w łabędziu wygląda na stary, bo jest po prostu stary :>
Napisano 19.05.2006 - |14:35|
sadzicie ,ze Lock bedzie probowal dotrzec do nich po tych rurach?
Myślę, że się poświęci i wsiądzie do środka!
Napisano 19.05.2006 - |20:30|
z tego co mówili w filmie w perle to ci w perle wiedza prawde że to tylko "test"
Yemi powiedział Eko w śnie, że wykonują tam bardzo ważną pracę, która jest w stanie zagrożenia i muszą wykonywać tą pracę dalej, myślę, że wpisywanie kodu który ma swoją moc (sprowadza "pecha") ma duże znaczenie.
Napisano 20.05.2006 - |17:16|
Cholercia, ale z tematu zszedłem. Więc podsumowując- według rozsądku nie powinno się wklepywać liczb, jednak mistyczna strona wyspy do tego namawia. Dlaczego? Kto ma rację? Na rozwiązanie będziemy musieli poczekać.
Napisano 22.05.2006 - |18:36|
W pierwszym filmie znalezionym w Łabędziu doktorek przedstawiał się Marvin Candle. W oczy rzuciła się jego lewa ręka, najprawdopodobniej proteza. W drugim filmie, który został znaleziony w Perle doktorek przedstawia się jako Mark Wickman. Tutaj ma dwie ręce sprawne. Nie pamiętam jak wyglądał doktorek w brakującej części filmu który znalazł Eko w biblii. Moim zdaniem film z Perły był nakręcony wcześniej, a doktorek stracił ręke podczas "incydentu", który wydarzył się w Łabędziu. Co o tym sądzicie?
Może to bliźniaki ? (PS. Mój kolega dziś na anglielskim tłumaczył zdanie w którym było "Walkman"... Przetłumaczył to na "Spacerujący człowiek"..... "Maddy poszła na spacer zakładając spacerujący człowiek!"
Veril 19:39:04
chodzacy
xD)
Użytkownik Mivan edytował ten post 22.05.2006 - |18:37|
Napisano 23.05.2006 - |21:58|
...Może te ich sny są w jakiś sposób kontrolowane, ktoś lub coś narzuca im własną wolę. Zauważcie że sny mają tylko "wierzący". Reszta olałaby je (to tylko cholerny sen), więc dostają je tylko oni. Ktoś lub coś chce, by wciskali oni przycisk/poszli do ?. Jedyne co mi w tym nie odpowiada, to zmartwychwstała dziewczynka przekazująca pozdrowienia Ekowi od Yemiego. Może to jednak ludzie z zaświatów przekazują lostowiczom jakieś wskazówki (w końcu Ekowi oprócz Yemiego pokazała się także martwa Ana Lucia). Ale dlaczego martwi objawiają się właśnie tutaj na wyspie? Ktoś wytłumaczy?...
Kontrolowane raczej nie są no bo niby jak ? teoria matrixa jest chyba obalona przez autorów.
A co do ukazywania się zmarłych w snach na wyspie, to możliwe że ich dusze blądzą po wyspie (Yemi i Ana zgineli na wyspie) starając się pomóc tym, którzy dalej "walczą".
A co do tych nagrań, które było pierwsze ..... dla mnie to nie ma znaczenia, dla mnie ciekawsze jest to że na filmiku z perły, pod koniec jak koles stoi przed tymi 6 telewizorami to ten pierwszy po lewej ukazuje bunkier, i stawiam ze jest to bunkier o nazwie strzała, ten sam co od naszych kochanych othersów.
Dlaczego ten ?
Mamy 6 bunkrów (nie wliczając "?") jest też 6 telewizorów. Pierwszym od góry (patrząc pod względem mapy na włazie) jest właśnie "strzała" natomiast telewizor 4 wiemy ze pokazuje "łabędzia". Znów patrzymy na mape i licząc od "strzały" zawsze "łabędz" będzie 4, bowiem pomiedzy nimi sa 2 bunkry z jednej jak i z 2giej strony.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »