Kto jeszcze umrze w drugim sezonie?
Napisano 17.03.2006 - |18:25|
Napisano 17.03.2006 - |18:34|
Jack nie umrze bo można jeszcze za dużo o nim powiiedziec i jest zbyt wazny dla serialu
Kate ma motyw z tym ze ucieka i pewnie dotrwa w ogole do konca wszystkiego, nie umrze
Sawyera za bardzo lubią ludzie, nie umrze
Locke... Jakby umarł to częśc pewnie w ogole przestalaby oglądać ten serial, poza tym jest zbyt ważny dla fabuły
Sun nie umrze bo byc moze jest w ciazy, poza tym cierpimy na lekki niedobor dziewczyn w Lost
Hurley nie umrze bo jego liczby przynoszą wszystkim pecha, a jak umrze to pech sie skonczy
Eko nie umrze, za duzo mozna jeszcze o nim powiedziec, mozna z niego zrobic kilka fajnych retrospekcji
zostają nam:
Sayid - jezeli umrze serial nie bedzie juz taki sam, lecz po stracie Shannon nasz technik elektronik moze umrzec
Claire - watpie zeby ktos chcial zabic matke z dzieckiem, poza tym jasnowidz by sie wtedy pomyylil gdyby ja tu wyslal, ale gdzies czytalem ze jej chrzest byl przygotowanie na odejscie z serialu itd.
Jin - jezeli umrze to Sun straci sens zycia, ale w koncu jezeli bylaby w ciazy to mialaby po co zyc, wiec Jin w gruncie rzeczy moze umrzec
Ana Lucia - mysle ze nie umrze, bo wierze ze tworcy nie ulegną presji ludzi, ktorzy za nia nie przepadają, ale nic nie wiadomo
JEdnak trzy osoby ktore moga umrzec najbardziej na pewno to;
Libby - jej obecnosc nie wnosi do serialu nic, poza tym ze czasami jest i flirtuje z hurleyem, nie wiemyt nawet jakie tajemnice skrywa
Michael - jezeli wroci to bedziemy mieli wspomnienia z czasu kiedy szukal walta, ale potem smialo moz<e zginąc
Charlie - no jak dla mnie numer jeden do odstrzalu... ja wiem, lubimy charliego itd, ale chyba tylko przez smierc w heroicznym czynie charlie odkupi swoje winy, a claire mu przebaczy na lozu smierci i bedzie molg umrzec...
stawiam na charliego
Napisano 17.03.2006 - |18:51|
Napisano 17.03.2006 - |18:53|
Genesis
Napisano 17.03.2006 - |21:13|
Michael widział raz Sun lekko nieubraną i to ma oznaczać wątek miłosny?Ja stawiam na Jinna. Jest on postacią poboczną i niewiele wnoszaca do filmu, poza retrospekcjami. Przez cały pierwszy sezon był w cieniu Sun i Mickaela. Jego śmierć otworzyło by droge miłosnemu wątkowi Sun-Mickael. Juz wielokrotnie dawano nam sygnały, że oni maja sie ku sobie. Obok historii Charlie - Claire, która zepwne będzie się rozwiajać, byłby to bardzo ciekawy emocjonalnie watek.
Napisano 17.03.2006 - |21:21|
Bradzo znamienna jest scena pożegnania Mickaela i Sun przed odpłynieciem tratwy. Tak się zachowuje facet, który coś czyje do kobiety, a jednocześnie bardzo chce to, bardzo nieporadnie, ukryć.Michael widział raz Sun lekko nieubraną i to ma oznaczać wątek miłosny?
Genesis
Napisano 17.03.2006 - |21:42|
głupi ten cytat:D
jak narazie płakałem 2 razy, jak boon i sharon umierali:(
Napisano 17.03.2006 - |22:33|
Wydaje mi się, że już prawie wszystko o nim powiedziano.
Napisano 17.03.2006 - |22:42|
nie lubie jej, poza tym mysli ze przez to dziecko jest nietykalna
nie ma dla niej znaczenia ze ktos byl przy niej aby jej pomoc tylko bez zastanowienia odtraca go od siebie:)
to dla mnie brzydka cecha wiec CLAIRE wylatuje
Napisano 17.03.2006 - |22:50|
Napisano 17.03.2006 - |23:19|
Napisano 17.03.2006 - |23:23|
Sayid jest specem od sprzętu i tortur. w gorszej sytuacji jest tylko Charlie, który nie ma żadnej specjalności, ale on chodzi z Kate, więc nie może wylecieć z filmusayid jest zbyt waznym ogniwwem serialu wiec watpie aby go usmiercilii. libby i lucynki mi bedzie szkoda bo malo ich znamy wiec nie wiadomo jakie sa naprawde. pozostaje tylko czekanie (czego bardzo nie lubie
)
Napisano 18.03.2006 - |08:22|
Napisano 18.03.2006 - |10:32|
Napisano 18.03.2006 - |12:19|
Jasne, ze Danielle moze umrzec, ale ona nie jest w glownych bohaterach Lost, est tylko gwiazdą specjalną serialua danniel się nie liczy?
Napisano 18.03.2006 - |18:10|
Napisano 18.03.2006 - |18:15|
Moim zdaniem to on przetrwa do samego konca, przezyje wraz z Kate i oboje uciekną z wyspy, kiedy wszyscy pozostali juz umrą...Moim zdaniem zginie Sawyer .... tylko to nastąpi pod samiuśki koniec Serialu ... może nawet w ostatnim odcinku ... mam takie przeczucie że zginie jak bohater i tak go zapamiętają a nie jako aroganckiego kobieciarza ....
Napisano 18.03.2006 - |20:07|
Napisano 18.03.2006 - |20:12|
A jacyś twórcy serialu zapowiadali, że kogoś uśmiercą?
chyba nie no ale kogoś uśmiercą,tak dla reguł.
najwięcej głósów ma charlie??jak przeżył powieszenie to go nic nie powali
Użytkownik piotrekoonpl edytował ten post 18.03.2006 - |20:13|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »