Skocz do zawartości

Zdjęcie

Vincent

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
51 odpowiedzi w tym temacie

#1 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |22:23|

Vincent dotąd nie miał fan-clubu, więc niniejszym go zakładam.
Pamiątkowe obroże (również przeciw pchłom :clap: :clap: :clap: ) wydawać będę dla osób, które przedstawią najciekawszą teorię z Vincentem w roli głównej.
  • 0

#2 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 12.03.2006 - |22:40|

Vincent dotąd nie miał fan-clubu, więc niniejszym go zakładam.
Pamiątkowe obroże (również przeciw pchłom :clap: :clap: :clap: ) wydawać będę dla osób, które przedstawią najciekawszą teorię z Vincentem w roli głównej.

no dobra... to ja może zacznę... yyykhmm... :)
no więc moja 1 teoria na temat Vincenta wygląda tak:

pies Vincent jest psem najprawdopodobniej rasy labrador i we wczesnym stadium życia (koło 2 tyg) wyglądał mniej więcej tak:

http://img123.images...jecie7848yl.jpg

:hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

#3 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.03.2006 - |22:49|

skoro mowa o vincencie to ciekawi mnie czym on jest karmiony :)
labradory musze sie nazrec i duzo wybiegac. to drugie ma zapewnione ale co on je na tej wyspie ?
zwlaszcza gdy jest sam w dzungli ?
  • 0

#4 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 12.03.2006 - |22:50|

gdzies czytalem ze vincent ma odegraqc duza role w 2 sezonie, a gdzies indziej ze beda jego retrospekcje... ja mysle ze to nie bylby zly pomysl, w koncu jest jednym z rozbitkow i to dosyc waznym
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#5 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |22:55|

Jonasz jest zbyt skromny, więc ja streszczę jego teorię:

Jest psem rasy kobiecej, czyli suką.

Teoria jest złożona:
1. Vincent jest kobietą
2. Kobiety nie są ludźmi (szowinizm: on)
3. Wszystkie baby to :censored: (szowinizm level: max)
Nie wiem, ale kojarzy mi się to z filmem (nomen omen) Psy...
  • 0

#6 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 12.03.2006 - |23:07|

Jonasz jest zbyt skromny, więc ja streszczę jego teorię:

Teoria jest złożona:
1. Vincent jest kobietą
2. Kobiety nie są ludźmi (szowinizm: on)
3. Wszystkie baby to :censored: (szowinizm level: max)
Nie wiem, ale kojarzy mi się to z filmem (nomen omen) Psy...

Hola, Hola. Po pierwsze mówimy o psie a nie o przedstawicielu rasy ludzkiej. Vicent w filmie jest mężczyzną, to znaczy można tak wnioskowac, gdyż nosi typowo męskie imię - Wincenty. Bilogicznie zaś, aktorka grajaca go jest płci żenskiej, czyli suką.

Kobiety są oczywiście ludżimi, tak jak suki są psami. Język polski, nie jedyny, jest tu nieprecyzyjny. Na kobiety nigdy nie mówi się, człowieku. Zwrot "młody człowieku" dotyczy wyłącznie młodzieńców. W takiej sytyacji do dziewczyny mówi się panienko. Raczej, mówiło się, bo współcześnie to już chyba archaism. Q angielskim jest podobnie. Nikt przy zdrowych zmysłach, nie zwróci się do dziewczyny "Young Men", będzie to raczej "Miss".

Wszsttkie Baby to ... - to zależy od doświadczeń życiowych. Moje raczej stawiają kobiety w dobrym świetle.

Ta, jak to nazwałes teoria, nie ejst w moim stylu. Moje są bardziej finezyjne, tak jak ostatni, ao Zeke ukrywającym sie w skarpetce Aarona.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 12.03.2006 - |23:11|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#7 maslot

maslot

Starszy kapral

• VIP
  • 343 postów

Napisano 12.03.2006 - |23:24|

Hola, Hola. Po pierwsze mówimy o psie a nie o przedstawicielu rasy ludzkiej. Vicent w filmie jest mężczyzną, to znaczy można tak wnioskowac, gdyż nosi typowo męskie imię - Wincenty. Bilogicznie zaś, aktorka grajaca go jest płci żenskiej, czyli suką.

Kobiety są oczywiście ludżimi, tak jak suki są psami. Język polski, nie jedyny, jest tu nieprecyzyjny. Na kobiety nigdy nie mówi się, człowieku. Zwrot "młody człowieku" dotyczy wyłącznie młodzieńców. W takiej sytyacji do dziewczyny mówi się panienko. Raczej, mówiło się, bo współcześnie to już chyba archaism. Q angielskim jest podobnie. Nikt przy zdrowych zmysłach, nie zwróci się do dziewczyny "Young Men", będzie to raczej "Miss".

Wszsttkie Baby to ... - to zależy od doświadczeń życiowych. Moje raczej stawiają kobiety w dobrym świetle.

Ta, jak to nazwałes teoria, nie ejst w moim stylu. Moje są bardziej finezyjne, tak jak ostatni, ao Zeke ukrywającym sie w skarpetce Aarona.

Panie Pasikowski:
kobiecy - dot. kobiety (samicy homo sapiens)
żenski - mający narządy wytwarzające jaja; mający komórki ulegające zapłodnieniu; charakterystyczny dla samicy [PWN :) ]
Poza tym, nie masz co sie wstydzić tego stylu, weź np. ten cytat z Psów, czyż nie jest finezyjny:
:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
  • 0

#8 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |14:14|

wracajac do tematu to po wypadku pare dni (kawalek czasu) nie bylo Vincenta z reszta LOSTowiczow, moze w tym czasie zostal schywanty przez INNYCH i podany jakism badania , moze cos mu zamontowali jakiegos chipa lub podsluch :D A moze jedno z dzieci ktorzy trzymaja inni posiada zdolnosc telepatyczna ktora umozliwia widzenie oczami psa? a moze Vincent tez posiada jakies nadprzyrodzone zdolnosci? dziwne tez jest to ze sie pojawia na ekranie jak cos zleg sie dzieje :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#9 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |14:28|

wracajac do tematu to po wypadku pare dni (kawalek czasu) nie bylo Vincenta z reszta LOSTowiczow, moze w tym czasie zostal schywanty przez INNYCH i podany jakism badania , moze cos mu zamontowali jakiegos chipa lub podsluch :D A moze jedno z dzieci ktorzy trzymaja inni posiada zdolnosc telepatyczna ktora umozliwia widzenie oczami psa? a moze Vincent tez posiada jakies nadprzyrodzone zdolnosci? dziwne tez jest to ze sie pojawia na ekranie jak cos zleg sie dzieje :D

Pies ma słaby wzrok. Gdyby chcieli ich podlądać wybrali by lepszy sposób.
  • 0
Genesis

#10 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 13.03.2006 - |15:31|

Pies ma słaby wzrok. Gdyby chcieli ich podlądać wybrali by lepszy sposób.

No właśnie dlatego. Pies i tak nic nie widzi, więc mu wszystko jedno. A naukowcy wszczepili mu gałki oczne i teraz wszystko widzą. Dodatkowo zamontowali mikrofony w uszach i czujniki ruchu w nosie.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#11 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.03.2006 - |15:34|

No właśnie dlatego. Pies i tak nic nie widzi, więc mu wszystko jedno. A naukowcy wszczepili mu gałki oczne i teraz wszystko widzą. Dodatkowo zamontowali mikrofony w uszach i czujniki ruchu w nosie.

Ciekawa koncepcja, ale ma kilka słabych punktów.
  • 0
Genesis

#12 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 13.03.2006 - |18:10|

A może Vincent jest androidem :-) ?

To już było. A tak poza tym to, pies robot chyba trochę inaczej musiałby się nazywać. Bo wydaje mi się, że android to robot wybudowany na podobieństwo człowieka?
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#13 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |20:27|

te super wlasciwosci to :
kladzie sie na ziemi/piachu na komende lezec :P
siada na ziemi/piachu na komende siad :P
leci jak glupi za czyms na komende aport :P
podnosi przednia konczyne na komende podaj lape :P
taki pies to marzenie milionow :P :hyhy:
  • 0

#14 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |20:54|

może vincent kryje w sobie cały sens lost'a,może othersom zależy właśnie na vincent'cie bo znają jego ukryte zdoności,których przecietny lostowicz nie zna :hyhy: :hyhy:
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#15 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |21:03|

może vincent kryje w sobie cały sens lost'a,może othersom zależy właśnie na vincent'cie bo znają jego ukryte zdoności,których przecietny lostowicz nie zna :hyhy: :hyhy:

gdyby im zalezalo na psie to juz by go dawno zlapali :)
gdyby mial ukryte zdolnosci to zamiast hau-hau mowilby ludzkim glosem :)
poza tym gdyby mial ukryte zdolnosci to mialby pieczatke "made by dharma" tak jak ten rekin :P
  • 0

#16 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:09|

ty no ake jak ma pieczątke to na skórze a ma jeszcze futro,ale co tu polenizować na temat paranormalnych psa"Vincent the Labrador"przecież to zwykły pies,niezwykłego chłopca :hyhy:
  • 0
Dołączona grafika

#17 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:40|

zmienil sie z psa zwyklego w psa niezwyklego ? :P
to zwykly pies, ktoremu producenci dali szanse :)
w koncu jakas suka musi byc w serialu :P

no... dlatego mamy ane lucię :D
to nie jest zwykly pies, wspomnisz moje slowa :D Ja wierze ze Vincent odegra wazna role w Lost. poza tym oni zawsze wszyscy byli niezwykli dlatego trafili na lot 815, nawet ten pies :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#18 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 13.03.2006 - |21:40|

ale nawet dziki mogą niebyć "normalne"ciekawe czy na wyspie żyja jakieś inne zwierzęta nie licząc misów polarnych,np węże,i jakieś inne poczwary
  • 0
Dołączona grafika

#19 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 13.03.2006 - |21:43|

ale nawet dziki mogą niebyć "normalne"ciekawe czy na wyspie żyja jakieś inne zwierzęta nie licząc misów polarnych,np węże,i jakieś inne poczwary

wlasnie, co dziwne tam nie ma prawie innych zwierzat, ktos chyba to kiedys powiedzial na tej wyspie ze nie ma... chociaz moge sie mylic... wiec mamy tylko rekiny, misia polarnego, konia i dziki. ... :D i ryby i takiego duzego ptaka .... :D
  • 0

#20 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2006 - |21:45|

napewno zyja zaby - sawyer z jedna sie juz pobawil :P
a czy cos innego? no musza byc jakies mrowki czy cos :)
ptaki tez gdzies pewnie sa :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych