Shoutbox
Napisano 01.04.2006 - |22:25|
Napisano 01.04.2006 - |22:33|
poza tym co za róznica czy zawalicie (bez urazy, idzie mi o Lostowiczów) swoje podforum czy shoutbox? dla mnie to bez róznicy!
a w ogóle chcecie sobie poszaleć, wygadać się, pogadać jak w konferencji na gg, to czemu nie korzystacie z tego http://www.gwrota.com/irc/
wytłumaczcie mi to! proszę.
Napisano 01.04.2006 - |22:38|
Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission ircnet.pl resolve)
Napisano 01.04.2006 - |23:24|
Napisano 01.04.2006 - |23:57|
a w ogóle chcecie sobie poszaleć, wygadać się, pogadać jak w konferencji na gg, to czemu nie korzystacie z tego http://www.gwrota.com/irc/
wytłumaczcie mi to! proszę.
Toudi... no coz, powiem za Ciebie: bo ci od losta to generalnie tzw "onetowcami" - reszte dopowiedz sobie sam.
A serio - bez urazy dla forumowiczow losta - po prostu ktos zrobil blad ("bedzie wiecej hitow, nasze forum bedzie jeszcze bardziej slawne") i teraz placimy za to cene.
Moim zdaniem ten serial pasuje do gwrota.com tak jak ja pasuje do orkiestry Lukaszenki w Indiach Zachodnich.
Napisano 02.04.2006 - |21:05|
[22:03] Łšcze...
[22:03] Unable to connect : java.lang.NullPointerException
jak widac nie u każdego chodzi
Fakt, ze firewall blokuje mi prawie wszystko
Napisano 02.04.2006 - |21:10|
irc działa i ma się dobrze ....
Napisano 02.04.2006 - |21:16|
Napisano 02.04.2006 - |21:18|
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 14.04.2006 - |12:40|
Jak podaje tytuł tematu mam na myśli Shoutbox'a - czemu "nasze" forum nieposiada takiego (ciekawego dodatku) ? Możnaby pogadać jak na gg....
Nie dosc, ze forum wyglada prawie jak czat to jeszcze chcesz, zeby dodano shoutboxa. Nie wspomne juz o tym, ze co jakis czas trzeba chwile poczekac bo jest za duzo polaczen rownoczesnie
Napisano 14.04.2006 - |12:42|
- www.gwrota.com
Napisano 14.04.2006 - |12:46|
Co do czatu moze przesadzilem z tym okresleniem, ale to mi przyszlo do glowy i tak napisalem
Moglbym jeszcze nawiazac do postow pytajacych -> przykladem jest post 'Po co?' - skoro piszemy na forum wypadaloby zapodac procz takowego pytania odpowiednia argumentacje
---
znowu 'Service Temporarily Unavailable'
Użytkownik SunFireX edytował ten post 14.04.2006 - |12:47|
Napisano 14.04.2006 - |12:48|
- www.gwrota.com
Napisano 17.09.2006 - |15:21|
Irc nie działa, albo raczej link wyzej nie działa [chat], a nie mam Firewalla i próbowałem przez rozne programy do przegladania internetu. Namiarów na kanał Irca nie znalazłem, co by można było wykorzystac opere, mIRC'a czy inny program do dostania sie na niego.
Moim skromnym zdaniem ShoutBox by sie przydał. Ja na przykład nie lubie zakładać nowych tematów, czy też spamić na forów, a taki SB może szybko i sprawnie pomoc nowym forumowiczom, ktorzy maja jakies pytanie.
To, że osoby zarzadzajace forum nie widza potrzeby, by takie cos istniało, bo w ich mniemaniu wszystko jest dobrze, nie oznacza to, że tym maluczkim, ktorzy korzystaja z forum nie jest to potrzebne. Moim zdaniem SB to jest dosc istota czesc Forum, na ktorym ludzie tworza, cos w rodzaju spolecznosci, bo i tam normalnie pogadac mozna, poznac sie, a zarazem odnalezc odpowiedzi na nurtujace pytania, bez spamowania na forum.
Napisano 17.09.2006 - |15:44|
Dlaczego zadawanie pytań ma być spamowaniem?
Irc zdaje sie został wyłączony, bo TAM NIKT NIE BYWAŁ...
wszystkie główne działy, mają topic "Nie bój się zapytać" za mało?
I jeszcze jedno, SB ma to do siebie, że nie ma historii, czyli ktoś zada pytanie, dostanie odpowiedź ale za tydzień nikt nie będzie o tym już wiedział...
Jednym słowem SB to zły pomysł...
a co do poznawania się, to tu są zloty niemal co miesiąc... na pewno to lepsze niż SB
Napisano 17.09.2006 - |15:52|
I jeszcze jedno, SB ma to do siebie, że nie ma historii, czyli ktoś zada pytanie, dostanie odpowiedź ale za tydzień nikt nie będzie o tym już wiedział...
Jednym słowem SB to zły pomysł...
a co do poznawania się, to tu są zloty niemal co miesiąc... na pewno to lepsze niż SB
No i co z tego, ze nie maja histori? Jak ktos zapyta 2 razy, czy nawet 3 razy to sie nic nie stanie. Własnie taka jest natura i zaleta ShoutBox'a, ze mozna tam sie zapytac mimo, ze padlo to pytanie, czy pogadac sobie bez zakladania zbednych tematow.
Zły pomysł? Niby dlaczego? Jak tobie to nie odpowiada, nie musisz z tego korzystać, ale za to inne osoby będą tego używac. To nie jest przymus, lecz opcja dla ludzi... jak i nowych tak i starych.
Szczerze mowiac to zalogowałem sie tutaj dosc niedawno, choc ogladam Stargate od jego poczatkow na TVN, a potem na HBO i odwiedzałem tą strone, lecz sie nie rejestrowałem i jakoś mnie nie ciagnie do comiesiecznych spotkan, które pewnie sa w Warszawie, czy gdzies, gdzie niechcialoby mi sie jechac.
ShoutBox to fajne udogodnienie, do pogadania, czy tez do zadawania pytan. To, ze pare osob siedzacych na gorze uwaza je za zbedne, nie oznacza, ze inni tak uwazaja i ze jego nie chca.
Forum jest dla ludzi... chciałoby sie powiedziec, nie dla Moderatorow, choc to niefortunne sformułowanie...
Napisano 17.09.2006 - |16:22|
Forum jest dla ludzi, ale tyle ile ludzi tyle oponi/pomyslow/slow krytyki/itp
Toudi powiedzial wszystko na ten temat, narazie kwestia ShoutBoxa i czatow jest zamknieta.
Na ircu byly wojny, a w shoutboxie jak to czesto gesto bywa wypisywane byly by bzdury.
Jak chcesz szukac odpowiedzi na jakis temat to uzyj wyszukiwarki.
A jak Ci sie nie chce szuakc to widocznie forum jest nie dla Ciebie.
Swoja droga dolaczyles wczoraj, a juz cos sie nie podoba
over
- www.gwrota.com
Napisano 17.09.2006 - |16:33|
Wiem do czego słuzy opcja szukaj i nie mam problemow ze znalezieniem czego kolwiek, lecz nie mozna powiedziec, by bylo to tutaj łatwe.
Osobiscie nie podoba mi sie twoje podejscie. Zgóry potraktowałes mnie jak jakiegos niepelnosprawnego. To, ze w SB byłby wypisywane bzdury nic nie szkodzi, poczesci do tego słuzy, by sobie bezkarnie "poklikac".
Na czacie onetu nie znajde interesujacych mnie odpowiedzi, a zakladanie tematow z super prostymi i tendecyjnymi pytaniami nie ma sensu.
Mysle, ze SB by sie przydał niezaleznie od tego, co mysli pare osob na gorze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Logowanie »