AXN po raz kolejny
Napisano 15.02.2006 - |12:52|
Póki co, szkoda, że nigdzie nie ma konkretnych informacji na ten temat. Pewnie wkrótce się dowiemy
Napisano 15.02.2006 - |13:25|
spowoduje to wzrost ilości fanów, co jest bardzo dobre
hmmm czuje że masz w tym jakiś interes
Napisano 15.02.2006 - |23:38|
Bardzo dobrze, że ludzie będą mieli okazje obejrzeć BSG w telewizorze i co najważniejsze jakość obrazu będzie lepsza niż z innych źródeł
Dzieki tej stacji zaczęłam oglądać Losta (zobaczyłam ten serial kiedy go po raz pirwszy tam puścili) Pokazują też inny film Abramsa-- Alias. Puszczali Andromędę, Charliego Jade'a (polecam!).
Dodam jeszcze, że od 27 lutego ma być tam Sleeper Cell.
Napisano 16.02.2006 - |00:39|
Jeśli puszczą BSG to tym lepiej ale coś nie moge znaleść kiedy mają zacząć emisje. :/
Niech puszczą Farscape najlepszy przygodowy S-F, który niestety nie leciał w Polsce, nie jest taki stary i kosztować nie powinien za dużo.
Wyszło 3 x NIE dla Farscape a powinno być 3 x TAK :clap: :clap: :clap:
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 16.02.2006 - |00:43|
Jeśli puszczą BSG to tym lepiej ale coś nie moge znaleść kiedy mają zacząć emisje. :/
Wejdź na www. axn.pl tam jest dokładny program na dwa miesiące... Niestety teraz nie mogę wiecej informacj podać bo ich strona jest we flashu. A ja u siebie na komputerze na windowsa rzadko przełączam i mam 64bitowego linuksa :]
Mnie AXN zaraziło CSI (z serii Las Vegas), Farscape też z chęcia bym obejrzała, bo nie widziałam.
Napisano 16.02.2006 - |01:56|
Z ciekawości szukam.
CSI - no cóż ładnie to jest zrobione ale to coś w stylu tryumf nauki a dokładnie laboratorium policyjnego. Dla mnie to jest beznamiętne i mało związane z rzeczywistością policji USA, choć nawet ciekawe.
Za to SHIELD to serial przede wszystkim o policjantach, posterunku i na końcu sprawach jakie rozwiązują. To się nazywa realizm aż do bólu.
Shield jest jak lądowanie na plaży w Szeregowcu Rayanie :hyhy:
Jedyna wada Shield to 13-15 odcinków na sezon, ale za to jakich :hyhy:
Wracając do ScfFi to może AXN zrobi tego AXN SciFi gdzie mógł by pokazać na początku to co w Polsce nie leciało a co warto zobaczyć.
Albo chociaż zwykły AXN bo Andromede już skończyli tyle że tłuką teraz powtórki Andromedy i Entka s1-2.
P.S. Jakoś ten Charli Jade mnie nie zaciekawił, ale nie widziałem go od początku i nie wiem o co tam chodzi.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
Napisano 19.02.2006 - |12:02|
Co do AXN to oglądam tam masę seriali, ale The Shield to akurat oglądam na Canal+ bo tam szybciej leci . A już od marca kolejny ciekawy serial w AXN, mianowicie "Criminal Minds".
Do tego od 2 marca 2 sezon CSI: NY (czwartki godz. 20:00), znany z niemieckiego AXN serial Sheena (raczej niezbyt ciekawy). Ale to tak trochę off-topicowo .
Użytkownik Pawel edytował ten post 19.02.2006 - |13:03|
Napisano 21.02.2006 - |10:25|
Niestety jak narazie wygląda na to że na AXN zobaczymy tylko te dwie częsci Battlestar Galactica które już były emitowane na TVP.
7 marca, wtorek
20:55 Battlestar Galactica - film SF odc. 1/2
8 marca, środa
20:55 Battlestar Galactica - film SF odc. 2-ost.
Tak wygląda to w programie AXN na stronie Cyfry+.
Napisano 21.02.2006 - |11:13|
Farscape leciał w poslkiej TV - na kanale Wizja 1 z Platformy Wizja TV ( w kabłowce UPC było ) - chyba nawet całość wemitowali , a jakieś poł roku temu ( czasami jest powtarzane ) leciały Wojny Rozjemców na Hallmark .
Emitowany był tam razem z ST:TOS ( chyba 2 pojawianie się TOS-a w PL TV )
Co prawda swego czasu WTV była nadawana bodaj z GB , ale była po polsku i przeznaczona na nasz rynek .
We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One
Napisano 21.02.2006 - |11:27|
Napisano 21.02.2006 - |12:09|
Napisano 21.02.2006 - |20:57|
Dodatkowo płatne czyli po prostu DROGIE stacje jak C+, HBO, zagraniczna satelita nie po polsku to nie jest to co pomoże w promocji i rozpowszechnieniu się gatunku SciFI czy ogólnie dobrych filmów/seriali w Polsce.
Napisano 24.02.2006 - |20:48|
Dla fanow Andromedy, 3 seria bedzie emitowana od 28 marca o godzinie 16:45.
Użytkownik gregor470 edytował ten post 24.02.2006 - |20:48|
Napisano 25.02.2006 - |09:24|
Pisałem już wyżej o datach emisji dwóch częsci pilota:Przypadkiem wlaczylem AXN i trafilem na reklamowke pilota BSG , ktory ma byc nadany 7 marca. Jednak na stronie AXN nie ma wzmianki o tym, choc moze to wkrotce zmienia. Trzeba byc czujnym .
Dla fanow Andromedy, 3 seria bedzie emitowana od 28 marca o godzinie 16:45.
7 marca, wtorek
20:55 Battlestar Galactica - film SF odc. 1/2
8 marca, środa
20:55 Battlestar Galactica - film SF odc. 2-ost.
Dane z programu na stronie Cyfry+.
Napisano 10.03.2006 - |16:12|
Mam nadzieję że to prawda i zrobia powtórkę bo poprzednie emisje przegapiłem
Napisano 14.03.2006 - |08:42|
Napisano 14.03.2006 - |18:47|
Cylon to kosmiczne
państwo uwikłane
w wyniszczający konflikt
zbrojny. Jego
mieszkańcy
w międzygwiezd-
nych starciach
ponoszą jedną
klęskę za drugą. Stracili
już dwanaście kolonii.
By przetrwać, ocaleni
z pogromu muszą
odszukać trzynastą kolonię - Ziemię. Film dla miłośników
politycznej science fiction
Pozostawię to bez dalszego komentarza
Napisano 14.03.2006 - |18:59|
a swoją drogą to określenie nawet mi się podoba:
Co prawda to tylko jeden aspekt serialu, ale jakie dyskuje on wywołuje.politycznej science fiction
pamiętację Adama vs. Roslin?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych