Ben (Henry Gale)
Napisano 13.02.2006 - |15:07|
Napisano 13.02.2006 - |15:10|
ale ze zwiastuna mozna wywnioskowac ze to moze byc jakis spokojniejszy typek z ex-naukowcow..
zobaczymy co wyjdzie z niego jak Said z nim pogada..
Napisano 13.02.2006 - |15:18|
Jak myślicie kim jest nowy z 2x14. Prosze o uzasadnienia.
Wyglada na zagubionego turystę. Zurbanizowana wersja Locke. pamietajcie jednak, że pozory mylą. Ethan wygladał na uprzejmego Kanadyjczyka.
Genesis
Napisano 13.02.2006 - |15:23|
Napisano 13.02.2006 - |15:29|
Hmm masz rację.. Ale skąd na bezludnej wyspie turysta?
A skąd na tropikalnej wyspie biały niedźwiedż.
Poza tym ta wyspa jest bardzo ludna.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 13.02.2006 - |15:38|
Genesis
Napisano 13.02.2006 - |15:48|
To moglo by tlumaczyc znalezenie nowego bunkra w e15Albo typkiem jak Desmond tyle, ze z innego bunkra..
Napisano 13.02.2006 - |19:47|
Raczej koleś z innego bunkra, albo poprostu jeden z rozbitków którego wywiało
Napisano 13.02.2006 - |20:12|
To nie będzie zaden "Inny", w końcu oni raczej nie dają się tak łatwo złapać ^^,
Raczej koleś z innego bunkra, albo poprostu jeden z rozbitków którego wywiało
Taka właśnie jest definicja Innego. On tak łatwo nie dał się złapać.
Koncepcja wywiania raczej nie do obroneinia. Zbyt dobrze wyglądał jak na dwa miesiące samotności na wysypie.
Genesis
Napisano 13.02.2006 - |20:51|
Użytkownik Oswald edytował ten post 13.02.2006 - |20:55|
Napisano 13.02.2006 - |21:02|
Cos mi sie nie wydaje, zeby ten typ ktorego zlapali byl jakims niczego nie swiadomym, zagubionym turysta. Ale jesli jest tak naprawde, to typ ma potwornego pecha, ze trafil na Sayid'a I te slowa :"My name is Sayid, and I'm a torturer" Odcinek zapowiada sie znakomicie.
Sayid potraktuje na równi z tym ile ma on do ukrycia.
Genesis
Napisano 13.02.2006 - |21:05|
Ale napewno dowiemy się kim jest i skąd przybywa, już Sayid sie o to postara
Napisano 14.02.2006 - |18:06|
Napisano 14.02.2006 - |18:13|
Goodwina rozgryzli, Eko tez jednego zaciukal.. wiec nie widze powodu zeby sporadycznie jakis cudak nie mogl sie zlapac w sidla...Mi się wydaje że Chuck Norris ma całkowitą racje. Bezkitu ci co porywają dzieci nie dali by się tak łatwo złapać.
[nie rozstrzygam tutaj kwestii czy koles jest Othersem czy tez nie]
Napisano 14.02.2006 - |18:38|
To zależy od szerokości definicji Othersa. Dla mnie to każdy, kto nie był na pokładzie 815 z wyłaczeniem z tego Danielle.[nie rozstrzygam tutaj kwestii czy koles jest Othersem czy tez nie]
Genesis
Napisano 14.02.2006 - |18:41|
i desmondaTo zależy od szerokości definicji Othersa. Dla mnie to każdy, kto nie był na pokładzie 815 z wyłaczeniem z tego Danielle.
Napisano 14.02.2006 - |18:46|
Z desmondem jest bardzo niejasna sytuacja. Ta jego ucieczka. Wyglądało to jakby wiedział gdzie uciekać, a to by sugerowało jakies głebsze związki z wyspą. Mógł byc to także akt rozpaczy. Byle dalej. Może gdzies sie ukrywa w samotności, albo zginął.i desmonda
Użytkownik Jonasz edytował ten post 14.02.2006 - |18:47|
Genesis
Napisano 14.02.2006 - |19:23|
Napisano 14.02.2006 - |19:46|
ak dla mnie to ten goscu nie jest jednym z Innych (zeke, ethana, goodwina) ale jest osobą z innego bunkra... Zauważcie ze jeszcze nie bylo tak zeby Inni chodzili w pojedynke.. Zawsze są w grupie.. Ten gosc w sieci wygladal na kompletnie zaskoczonego tym ze znalazl sie w plapce... Wola jeszcze - Please, help me (choc to moze byc zmylka)... Ubraniu jego sie nie przypatrywalem ale wyglada jak stroj roboczy desmonda... Moim zdaniem to koles z innego bunkra - prawdopodobnie tego znalezionego w 2x15..
Znajac scenarzystow to, to bedzie Sw Mikolaj ktoremu sanie rozpadly sie nad wyspa a niedziwiedzie zjadly mu renifery, jasne ze Sayid mu nie wierzy wiec skopie mu Sw Tylek. A odliczanie kktore widac w zapowiedzi to czas do ktorego Mikolaj musi rozdac prezenty.
Tak na serio to wydaje mi sie ze jakby koles byl z bunkra to by sie przyznal bo przecierz widzial ze oni rezyduja w innym bunkrze. Z innych to raczej tez nie jest, mysle ze bedziemy troche zaskoczeni po 14 odcinku. Co do znalezienia bunkra, to wydaje mi sie ze to francuska ich do niego zaprowadzi(nie widzialem na zdzieciach zadnego faceta, jakby to ten kolo powiedzial iim o bunkrze to napewno bylby tam dżak sajid i sojer, zaznaczam ze zdjecia nic nie dowodza bo moga pochidzic z niewyemitowanych scen{jak wiemy wszyscy juz tak bywalo})
Napisano 14.02.2006 - |19:47|
wg mnie ten koles to jakis gosc ktory obsluguje jakis bunkiem [chyba inny niz pokazali s promo 15 lub w promo pokazuaj dalszy watek z nowym bunkerem], zalozmy ze Francuzka znalazla go, on sie ich wystraszyl i uciek, oni go gonili i wpadl w jakas pulapke zostawiana przez Franc. potem zabieraja go do Bunka w ktorym go znalezli, pytaja sie go,itp nic nie mowi wiec Said bo bierze na zaplecze, trzyma go dosc dlugo i nadchdozi czas wpisania kodu [moze jest inny lub ten sam] wiec Jack chce zobaczyc co sie stanie jak go nie wpisza
ps. niedlugo sie okaze kto to byl
Napisano 14.02.2006 - |19:58|
moze dla niektorych byc to spoiler wiec tylko ostrzegam
wg mnie ten koles to jakis gosc ktory obsluguje jakis bunkiem [chyba inny niz pokazali s promo 15 lub w promo pokazuaj dalszy watek z nowym bunkerem], zalozmy ze Francuzka znalazla go, on sie ich wystraszyl i uciek, oni go gonili i wpadl w jakas pulapke zostawiana przez Franc. potem zabieraja go do Bunka w ktorym go znalezli, pytaja sie go,itp nic nie mowi wiec Said bo bierze na zaplecze, trzyma go dosc dlugo i nadchdozi czas wpisania kodu [moze jest inny lub ten sam] wiec Jack chce zobaczyc co sie stanie jak go nie wpisza
ps. niedlugo sie okaze kto to byl
Całkiem rozsądny scenariusz. To wyjaśnia dla czego zegar był inny. Oznaczałoby to takż, że w przeciągu kilku dni odkrywają dwa bunkry, co ich liczbę ustala na cztery.
Genesis
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych