Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 13.02.2006 - |15:07|

Jak myślicie kim jest nowy z 2x14. Prosze o uzasadnienia.
  • 0

#2 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 13.02.2006 - |15:10|

error za mało dannych:P
ale ze zwiastuna mozna wywnioskowac ze to moze byc jakis spokojniejszy typek z ex-naukowcow..
zobaczymy co wyjdzie z niego jak Said z nim pogada..:P
  • 0

#3 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |15:18|

Jak myślicie kim jest nowy z 2x14. Prosze o uzasadnienia.

Wyglada na zagubionego turystę. Zurbanizowana wersja Locke. pamietajcie jednak, że pozory mylą. Ethan wygladał na uprzejmego Kanadyjczyka.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#4 asik

asik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 13.02.2006 - |15:23|

Może być kolejnym rozbitkiem lub jednym z the others, tylko bardziej ucywilizowanym. Albo typkiem jak Desmond tyle, ze z innego bunkra..
  • 0

#5 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |15:29|

Hmm masz rację.. Ale skąd na bezludnej wyspie turysta? :D

A skąd na tropikalnej wyspie biały niedźwiedż.

Poza tym ta wyspa jest bardzo ludna.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 13.02.2006 - |15:38|

• 0
Genesis

#6 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 13.02.2006 - |15:48|

Albo typkiem jak Desmond tyle, ze z innego bunkra..

To moglo by tlumaczyc znalezenie nowego bunkra w e15
  • 0

#7 Chuck Norris

Chuck Norris

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 13.02.2006 - |19:47|

To nie będzie zaden "Inny", w końcu oni raczej nie dają się tak łatwo złapać ^^,

Raczej koleś z innego bunkra, albo poprostu jeden z rozbitków którego wywiało :)
  • 0

#8 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |20:12|

To nie będzie zaden "Inny", w końcu oni raczej nie dają się tak łatwo złapać ^^,

Raczej koleś z innego bunkra, albo poprostu jeden z rozbitków którego wywiało :)

Taka właśnie jest definicja Innego. On tak łatwo nie dał się złapać.

Koncepcja wywiania raczej nie do obroneinia. Zbyt dobrze wyglądał jak na dwa miesiące samotności na wysypie.
  • 0
Genesis

#9 Oswald

Oswald

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 13.02.2006 - |20:51|

Cos mi sie nie wydaje, zeby ten typ ktorego zlapali byl jakims niczego nie swiadomym, zagubionym turysta. Ale jesli jest tak naprawde, to typ ma potwornego pecha, ze trafil na Sayid'a :P I te slowa :"My name is Sayid, and I'm a torturer" :D Odcinek zapowiada sie znakomicie.

Użytkownik Oswald edytował ten post 13.02.2006 - |20:55|

• 0
"Screw you guys, I'm goin' home" - Eric Theodore Cartman

#10 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 13.02.2006 - |21:02|

Cos mi sie nie wydaje, zeby ten typ ktorego zlapali byl jakims niczego nie swiadomym, zagubionym turysta. Ale jesli jest tak naprawde, to typ ma potwornego pecha, ze trafil na Sayid'a :P I te slowa :"My name is Sayid, and I'm a torturer" :D Odcinek zapowiada sie znakomicie.

Sayid potraktuje na równi z tym ile ma on do ukrycia.
  • 0
Genesis

#11 Snicers

Snicers

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • MiastoLublin

Napisano 13.02.2006 - |21:05|

Mi się wydaje że Chuck Norris ma całkowitą racje. Bezkitu ci co porywają dzieci nie dali by się tak łatwo złapać.

Ale napewno dowiemy się kim jest i skąd przybywa, już Sayid sie o to postara :angry:
  • 0

#12 Faja

Faja

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 14.02.2006 - |18:06|

Inny odrazu by uciekal po zauwazeniu i nie chodza wyprostowani tylko zgarbieni tak jak by sie skradali
  • 0
"Everybody lies"

#13 wupasek

wupasek

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 14.02.2006 - |18:13|

Mi się wydaje że Chuck Norris ma całkowitą racje. Bezkitu ci co porywają dzieci nie dali by się tak łatwo złapać.

Goodwina rozgryzli, Eko tez jednego zaciukal.. wiec nie widze powodu zeby sporadycznie jakis cudak nie mogl sie zlapac w sidla...

[nie rozstrzygam tutaj kwestii czy koles jest Othersem czy tez nie]
  • 0

#14 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.02.2006 - |18:38|

[nie rozstrzygam tutaj kwestii czy koles jest Othersem czy tez nie]

To zależy od szerokości definicji Othersa. Dla mnie to każdy, kto nie był na pokładzie 815 z wyłaczeniem z tego Danielle.
  • 0
Genesis

#15 Faja

Faja

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 14.02.2006 - |18:41|

To zależy od szerokości definicji Othersa. Dla mnie to każdy, kto nie był na pokładzie 815 z wyłaczeniem z tego Danielle.

i desmonda
  • 0
"Everybody lies"

#16 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.02.2006 - |18:46|

i desmonda

Z desmondem jest bardzo niejasna sytuacja. Ta jego ucieczka. Wyglądało to jakby wiedział gdzie uciekać, a to by sugerowało jakies głebsze związki z wyspą. Mógł byc to także akt rozpaczy. Byle dalej. Może gdzies sie ukrywa w samotności, albo zginął.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 14.02.2006 - |18:47|

• 0
Genesis

#17 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 14.02.2006 - |19:23|

Jak dla mnie to ten goscu nie jest jednym z Innych (zeke, ethana, goodwina) ale jest osobą z innego bunkra... Zauważcie ze jeszcze nie bylo tak zeby Inni chodzili w pojedynke.. Zawsze są w grupie.. Ten gosc w sieci wygladal na kompletnie zaskoczonego tym ze znalazl sie w plapce... Wola jeszcze - Please, help me (choc to moze byc zmylka)... Ubraniu jego sie nie przypatrywalem ale wyglada jak stroj roboczy desmonda... Moim zdaniem to koles z innego bunkra - prawdopodobnie tego znalezionego w 2x15..
  • 0
The memory remains.

#18 sahrk

sahrk

Szeregowy

• Email
  • 32 postów

Napisano 14.02.2006 - |19:46|

ak dla mnie to ten goscu nie jest jednym z Innych (zeke, ethana, goodwina) ale jest osobą z innego bunkra... Zauważcie ze jeszcze nie bylo tak zeby Inni chodzili w pojedynke.. Zawsze są w grupie.. Ten gosc w sieci wygladal na kompletnie zaskoczonego tym ze znalazl sie w plapce... Wola jeszcze - Please, help me (choc to moze byc zmylka)... Ubraniu jego sie nie przypatrywalem ale wyglada jak stroj roboczy desmonda... Moim zdaniem to koles z innego bunkra - prawdopodobnie tego znalezionego w 2x15..

Znajac scenarzystow to, to bedzie Sw Mikolaj ktoremu sanie rozpadly sie nad wyspa a niedziwiedzie zjadly mu renifery, jasne ze Sayid mu nie wierzy wiec skopie mu Sw Tylek. A odliczanie kktore widac w zapowiedzi to czas do ktorego Mikolaj musi rozdac prezenty.

Tak na serio to wydaje mi sie ze jakby koles byl z bunkra to by sie przyznal bo przecierz widzial ze oni rezyduja w innym bunkrze. Z innych to raczej tez nie jest, mysle ze bedziemy troche zaskoczeni po 14 odcinku. Co do znalezienia bunkra, to wydaje mi sie ze to francuska ich do niego zaprowadzi(nie widzialem na zdzieciach zadnego faceta, jakby to ten kolo powiedzial iim o bunkrze to napewno bylby tam dżak sajid i sojer, zaznaczam ze zdjecia nic nie dowodza bo moga pochidzic z niewyemitowanych scen{jak wiemy wszyscy juz tak bywalo})
  • 0

#19 EDiSON

EDiSON

Kapral

• Email
  • 230 postów

Napisano 14.02.2006 - |19:47|

moze dla niektorych byc to spoiler wiec tylko ostrzegam

wg mnie ten koles to jakis gosc ktory obsluguje jakis bunkiem [chyba inny niz pokazali s promo 15 lub w promo pokazuaj dalszy watek z nowym bunkerem], zalozmy ze Francuzka znalazla go, on sie ich wystraszyl i uciek, oni go gonili i wpadl w jakas pulapke zostawiana przez Franc. potem zabieraja go do Bunka w ktorym go znalezli, pytaja sie go,itp nic nie mowi wiec Said bo bierze na zaplecze, trzyma go dosc dlugo i nadchdozi czas wpisania kodu [moze jest inny lub ten sam] wiec Jack chce zobaczyc co sie stanie jak go nie wpisza

ps. niedlugo sie okaze kto to byl :)
  • 0

#20 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.02.2006 - |19:58|

moze dla niektorych byc to spoiler wiec tylko ostrzegam

wg mnie ten koles to jakis gosc ktory obsluguje jakis bunkiem [chyba inny niz pokazali s promo 15 lub w promo pokazuaj dalszy watek z nowym bunkerem], zalozmy ze Francuzka znalazla go, on sie ich wystraszyl i uciek, oni go gonili i wpadl w jakas pulapke zostawiana przez Franc. potem zabieraja go do Bunka w ktorym go znalezli, pytaja sie go,itp nic nie mowi wiec Said bo bierze na zaplecze, trzyma go dosc dlugo i nadchdozi czas wpisania kodu [moze jest inny lub ten sam] wiec Jack chce zobaczyc co sie stanie jak go nie wpisza

ps. niedlugo sie okaze kto to byl :)

Całkiem rozsądny scenariusz. To wyjaśnia dla czego zegar był inny. Oznaczałoby to takż, że w przeciągu kilku dni odkrywają dwa bunkry, co ich liczbę ustala na cztery.
  • 0
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych