Nominacje do złotej maliny
Napisano 01.02.2006 - |18:22|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 03.02.2006 - |00:20|
Napisano 03.02.2006 - |00:55|
Napisano 03.02.2006 - |07:13|
Moze chodzilo o dodatkowego kuksanca? Ten mlody Vader wypadl na prawde blado... gdybym byl zlosliwy to tez bym pewnie przyznal taka nagrode wlasnie za te role - mimo nawet tego, ze o polnocy konkretnego dnia bylem w kinie na premierze tego filmu. Rola mlodego Vadera byla kiepska...To też nie wymaga komentarza. Te postaci są w oczywisty sposób ze soba powiązane, bez jednej nie ma drugiej.
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 03.02.2006 - |07:13|
Napisano 03.02.2006 - |09:39|
Momentami wydawało mi sie że ma problemy z tekstem, czy tym jak ma zagrać jakąś scene
Napisano 03.02.2006 - |09:42|
Napisano 03.02.2006 - |10:00|
Lubie kino komercyjne, zwlaszcza to zza oceanu - ale i nie uwazam zeby budowac jakies sztuczne swietosci, ktorych nie wypada, czy nie godzi sie krytykowac.
Pierwsza (w kolejnosci ukazywania sie na ekranie) czesc SW ogladalem w kinie parenascie razy, ale wcale to nie oznacza zebym podchodzil do produktow Lucasa bezkrytycznie.
Moze dlatego smialem sie do lez ogladajac "Space balls"
Napisano 03.02.2006 - |13:23|
Napisano 03.02.2006 - |14:29|
Nadal mnie nie rozumiesz. Ani Anakin, ani Vader nie są postaciami drugoplanowymi. Ktoś kto twierdzi, że są, niech lepiej nie rozdaje żadnych nagród, nawet jeśli są to złote, śnięte ryby za najdłużej trwające beknięcie w filmie komediowym dla nastolatków. Po prostu jest to przejaw absolutnej niekompetencji. Wraith ma absolutną rację. Jeśli juz miałby dostać tą malinkę, to spóźnili się o 4 lata. Ten aktor sporo się od tego czasu nauczył i wg mnie jest gdzieś w grupie tych trochę lepszych niż przeciętni.Dlaczego? Nie zauwazasz ze oni sie w tym Hollywood tak kisza we wlasnym sosie ze potrzeba jest odrobina zimnej wody?
Lubie kino komercyjne, zwlaszcza to zza oceanu - ale i nie uwazam zeby budowac jakies sztuczne swietosci, ktorych nie wypada, czy nie godzi sie krytykowac.
Pierwsza (w kolejnosci ukazywania sie na ekranie) czesc SW ogladalem w kinie parenascie razy, ale wcale to nie oznacza zebym podchodzil do produktow Lucasa bezkrytycznie.
Moze dlatego smialem sie do lez ogladajac "Space balls"
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 03.02.2006 - |14:30|
Napisano 03.02.2006 - |14:44|
Mysle ze jednak rozumiem. Te nagrody z tego co widzialem/czytalem sa takim wrzodem na :censored: hollywoodu. Podaje sie o przyznanych nagrodach info w mediach ale nikt normalny nawet sie nie wybiera ich odebrac bo to obciach. A skoro jest to tego typu "nagroda" to i kategorie sa obciachowe i wszystko jest jednym wielkim obciachem. Stad -> wcale bym sie nie zdziwil gdyby maline nagle np za najgorsza scengrafie dostal Arnold-terminator czy ktokolwiek inny. Te nagrody zahaczaja o obsurd i tak - mniemam - nalezy je traktowac...Nadal mnie nie rozumiesz. Ani Anakin, ani Vader nie są postaciami drugoplanowymi.
Napisano 03.02.2006 - |15:37|
jakos w tamtym roku hally bery pofatygowala sie odebrac swoaja jak ze zasluzona nagrode za catwoman i nawet pokazala ze ma dystans do swojej tworczosci.Podaje sie o przyznanych nagrodach info w mediach ale nikt normalny nawet sie nie wybiera ich odebrac bo to obciach
s tak wogole to cos mi sie gdzies ostatnio obilo o uszy ze maja powstac kolejny 3 czesci wiecie cos moze na tan temat?
Napisano 03.02.2006 - |15:49|
Niektórzy twierdzą, że najlepszym wyjściem będzie jeśli George odda krzesło reżysera Stevenowi Spilbergowi (zbijcie mnie jeśli źle zapisałem jego nazwisko) i podobno jest to rozwiązanie dość realne. Możliwe też, że powstanie kolejna seria kreskówek, bo "Clone Wars" cieszyły sie sporym zainteresowaniem. Zatem fani SW nie muszą sie obawiać o przyszłość. Szczególnie jeśli pałeczkę przejmie Steven.
edit: cholerne hyperlinki, dlaczego nie chce działać tak jak ja chcę?
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 03.02.2006 - |15:54|
Napisano 03.02.2006 - |15:49|
Skoro tak twierdzisz - mozliwe. Co innego dystans do siebie a co innego do swojej pracy - mysle ze dlatego te maliny nie ciesza sie wzieciem, bo kto lubi uslyszec ze to co robi jest nic nie warte (delikatnie rzecz ujmujac)?jakos w tamtym roku hally bery pofatygowala sie odebrac swoaja jak ze zasluzona nagrode za catwoman i nawet pokazala ze ma dystans do swojej tworczosci.
Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 03.02.2006 - |15:50|
Napisano 13.08.2006 - |16:23|
Napisano 21.08.2006 - |18:56|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »