Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sawyer

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
95 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 12.10.2005 - |13:01|

Skoro Desmon, Jack, Walt, Locke mają swoje tematy .... to Sawyer również zasługuje na swój temat ... Co sądzicie o osobie która mimo wszystko w głębi siebie ma dobro, ale nie chce go ukazywać i chce zrażać do siebie ludzi .... Jak wiemy nie miał łatwego dzieciństwa i zrobił w życiu wiele złego, jednak oprócz tego listu nie obchodzą go inni, mimo wszystko jednak z upływem serialu zrobił się bardziej miły i wyrozumiały .... Oprócz jego ciętego języka i cynicznego zachowania jest pomocny... kiedy Jin rzucił sie na Michaela... Sayid i Sawyer rzycili sie michaelowi z pomocą .... kiedy była akcja z Ethanem nie odmówił pomocy .... Kiedy Michael topił sie w 2x02 Sawyer mu pomógł ... mimo wszystko jest jednak dobrym człowiekiem ale zagubionym ... Ja go tak spostrzegam ... a co wy myślicie na jego temat ??
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#2 czarownica

czarownica

Kapral

• Użytkownik
  • 217 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 13.10.2005 - |13:06|

Lubię Sawyer'a. Jest barwna postacią, taką trochę tragiczno-- romantyczną. Targaną rozmaitymi emocjami. I tak jak wszyscy na wyspie są "zagubieni" tak on jest jeszcze dodatkowo zagubiony w sobie. Na początku był nieufny wobec pozostałych wyspiarzy, a jego agresywonść była mechanizmem obronnym przed ingerencjom innych ludzi w jego prywatność. Ale z biegiem czasu, gdy okazało sie, że pobędą troche na wyspie, Sawyer zmienił się, nabrał wiekszego zaufania do swoich towarzyszy. Bardzo podoba mi się jak aktor i scenarzyści pokazali przemianę Sawyera. Mam nadzieję, że jego rola w serialu nabierze jeszcze większych rumieńców :)
  • 0

#3 Kasia

Kasia

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 14.10.2005 - |20:22|

Sawyer byłby kimś ciekawym dla psychologów ;). Byłoby nad czym dyskutować... Ja też myślę, że on nie jest aż taki zły. Jest zagubiony, to racja. Ale takim świętym i bezwzględnie dobrym nazwać go nie można... Jednak chciał zabić człowieka. No i zabił, nie tego, o którego mu chodziło, ale jednak. Jasne - zrobił to, bo był (i jest) zagubiony itd. Według mnie to właśnie na wyspie zmienił się na lepsze.
  • 0

#4 bartek

bartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 15.10.2005 - |11:53|

Sawyer jest niezykle ciekawą postacią. Dzięki niemu serial jest dużo bardziej dynamiczny. Trudno ocenic czy w środku jest dobry. Byc może tak. Stał sie jednak bardziej pomocny dzieki innym mieszkancom wyspy, szczególnie Kate. Do której z pewnościa cos czuje. Ja osobiscie lubie ta postac, niezaleznie od tego czy jest dobra czy nie.
  • 0

#5 radical

radical

Starszy kapral

• VIP
  • 283 postów
  • Miastono man's land

Napisano 15.10.2005 - |14:58|

Sawyer to ciekawy facet. twardziel z dziecięcym sercem. wydaje się być bardzo wrażliwy lecz to ukrywa w sobie, raczej nie uzewnętrznia tego. no i może się mylę ale wydaje mi się że Sawyer może być lustrzanym odbiciem Jack'a i vice versa. Jack czasem swoja dobrocią otwartością pomocą innym wydaje się być zbyt nieprawdziwy, zbyt polukrowany. Sawyer wprost przeciwnie jest typowym przykładem introwertyka którego świat toczy się wewnątrz własnej osobowości, który wcale nie musi dbać o innych, ani o ich opinie. a Jack zachowuje się tak jakby właśnie opinia innych była najważniejsza, zachowuje się w określony sposób ponieważ wie że tak trzeba i ponieważ tak został nauczony i wychowany. Sawyer olewa konwenanse i chwała mu za to. choć chwała również Jackowi że on ich nie olewa ;).
no i Sawyer nie jest prosty do rozszyfrowania, jego decyzje wydają się być często dziwne i sprzeczne z tym jak się zachowuje ale to chyba najlepiej świadczy o tym że jest targany jakimś konfliktem wewnętrznym.
krótko mówiąc Sawyer to jedna z najlepiej (o ile w ogóle nie najlepsza) dopracowanych postaci w scenariuszu. no a poza tym dobrze zagrana :D
pzdr
  • 0
back from the dead :D

#6 Sun

Sun

Szeregowy

• Email
  • 19 postów

Napisano 20.10.2005 - |18:39|

Sawyer to moja ulubiona postać. Poza tym ze jest przystojny, to ma bardzo ciekawa osobowosc, jest zagubiony w sobie ale jednoczesnie wie czego chce. No oczywiscie i te jego odzywki, :hyhy: ^_^ Mam nadzieje ze go nie usmierca bo serial straci na tym wiele, to barwna postac i wnosi wiele humoru do serialu. Jest wrazliwy, pamietacie jak czytał "Kalarepce" o Motoryzacji?? choc to Charlie go zmuszał ze tak powiem to on czytał dzidziusiowi czyz to nie słodkie??

Użytkownik Sun edytował ten post 21.10.2005 - |09:00|

• 0

#7 neo1910

neo1910

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoWidzew Łódź

Napisano 01.11.2005 - |19:55|

Sawyer to rownież i mój ulubiony bohater, w pewnych sprawach zachowuje się identycznie jak ja (albo ja identycznie jak on ;-)), podoba mi się w nim, że nie szuka u innych pomocy na siłe, nie wtrąca się w sprawy innych, jest jakby z boku od tego wszystkiego co się dzieje na wyspie, poza tym jest praktyczny - 'jesli komus juz coś nie bedzie potrzebne to moze mi się kiedys przydac' ;]

jesli trzeba pomóc jest chętny do pomocy, a to ze czesto chce coś w zamian to nie dlatego ze naprawde tego 'czegoś' potrzebuje tylko dzięki temu chce 'zamaskowac' swoja dobroć, bo facet jest osobą w głębi serca dobrą ;]
  • 0
- widzew lodz - simple the best -

#8 imagine

imagine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 07.11.2005 - |19:16|

Sawyer - jedna z moich ulubionych postaci... w głębi duszy dobry człowiek ukryty pod maską twardziela i cwaniaka. Pewnie pod koniec serialu będzie już do reszty nawrócony stanie się niemalże bohaterem ? Jedno jest pewne serial bez Sawyera dużo by stracił ... A ja poprostu uwielbiam te jego chamsko cyniczne odpowiedzi, a już w duecie z Aną Lucią to są poprostu świetni :D

Sawyer rulez !
  • 0

#9 gecko256

gecko256

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09.11.2005 - |16:57|

Na początku wyjątkowo antypatyczny, ale później się poprawił. Puszcza świetne teksty. Jest to jedna z ciekawszych postaci, a po odzywkach z Ana-Lucią myślę że byliby ciekawą parą :P
  • 0

#10 Kalibrowy

Kalibrowy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 04.12.2005 - |17:42|

Dzieciak w skorze doroslego, ale jednak charakterystyczny od samego poczatku. Po prostu brakuje mu prawdziwej milosci, jest zagubiony w tym, ze cale zycie skupial sie na przekretach i falszywym uwodzeniu kobiet, i teraz naprawde potrzebuje prawdziwej milosci, ktora jak wszystko wskazuje najprawdopodobnie bedzie Kate. Wydaje mi sie, ze nawet Jack go polubil. Twarda sztuka, na poczatku wkurzal wszystkich swoja postawa i zachowaniem (najbardziej z tymi inhalatorami dla Shannon), ostatnio jednak wydaje sie, ze sie duzo zmienil i bedzie wazna czescia "glownej" paczki Losta, obok Jacka, Kate, Sayid, Locke'a.
  • 0

#11 dzidka

dzidka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 10.12.2005 - |15:44|

Rewelacyjny facet. Z odcinka na odcinek coraz bardziej go lubie. I w środku jest naprawde wrażliwym i dobrym facetem.
  • 0

#12 IKOOO

IKOOO

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 12.12.2005 - |22:56|

Sawyer to NAJLEPSZY LOSTOWICZ :) Jego zachowania i haselka sa genialne najbardziej lubie jak go ciagle o cos prosza :hyhy: a On wie jak zalatwiac sprawy Najlepsza jego gadka to kiedy bila go Anny-Lucia i tlumaczyla mu ze ma ja sluchac a on jak zawsze wie co powiediec albo te jego wstawki "biedroneczko" zabciu" "koteczku" "grubas" jest po poprostu genialny koles mi totalnie odpowiada Jego "poczucie humoru" dal sie torturowac za cos czego i tak nie mial :> ALE TO DOBRY TYP TYLKO TROCHE ZAGUBIONY I ZAKOCHANY
  • 0

#13 VindicatoR

VindicatoR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów
  • MiastoKielce/Wrocław

Napisano 12.12.2005 - |23:30|

Ciekawe tylko dlaczego Sawyer wyrywa w każdym odcinku po kilka razy kijem/pistoletem/butem/etc :P To chyba najbardziej "obita" postać Losta :P
  • 0
Wenn ist das Nunstruck git und Slotermeyer? Ja!... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
http://chorynawyobraznie.blogspot.com/

#14 asik

asik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 27.12.2005 - |18:31|

najlepszy facet na całej wyspie, gdyby nie był taki wredny byłby wprost idealny. Ale to jego zachowanie można wytłumaczyć trudnym dzieciństwem, dlatego ma to usprawiedliwione... :)
A do tego jest bardzo wrażliwy... wspaniały gość. Nie wyobrażam sobie Losta bez niego.
  • 0

#15 Lock

Lock

Szeregowy

• Email
  • 3 postów
  • MiastoTajemnicza Wyspa

Napisano 03.01.2006 - |17:45|

Mogłaś sobie zrobić nick Sawyer II :P Sawyer to bardzo ciekawa postać, która ma zdecydowanie najwięcej w sobie tajemnic. Zastanawiam się tak... Bo nie oglądałęm II sezonu... :/ Czy tam wyjdą na wieszch tak powiem, więcej tajemnic Sawyera?
  • 0

#16 KerimBlack

KerimBlack

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoBielsko Biała

Napisano 04.01.2006 - |21:35|

Witam! Ostatnio miałem przyjemność oglądnąć niewidziany przeze mnie od paru lat teledysk Aerosmith "Cryin" I tu mam coś dla miłośników Sawyera - gra tam krótki epizodzik. Polecam zapaleńcom :) Pozdrawiam
  • 0

#17 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 04.01.2006 - |22:34|

Mogłaś sobie zrobić nick Sawyer II :P Sawyer to bardzo ciekawa postać, która ma zdecydowanie najwięcej w sobie tajemnic. Zastanawiam się tak... Bo nie oglądałęm II sezonu... :/ Czy tam wyjdą na wieszch tak powiem, więcej tajemnic Sawyera?

heh... no właśnie. To jest zły pomysł z waszymi nickami. Jak widze jak ktoś ma (na tym forum
) nick Sawyer czy Locke, to sobie wyobrażam czat fanów Bon Joviego, gdzie każdy ma kswye w stylu: Bon Jovi_WWA, Bon Jovi_KRK, Bon Jovi_18, Bon Jovi_szukam_kobiety, etc ;'] Sorry za oftop
  • 0

#18 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 13.01.2006 - |15:37|

Z wyglądu po prostu ciacho :D I ten sześciopak :D
Charakterek do zrozumienia, myślę że ktoś mu go trochę naprawi.. zastanawia mnie odcinek 9 drugiej serii.. kiedy to leżący w bunkrze, półprzytomny szepcze "kocham ją", co akurat słyszy Jack.. on to mówi jako Wayne czy Sawyer?
  • 0

#19 IwCiA

IwCiA

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 13.01.2006 - |22:12|

hmmm Sawyer.... na pocztku myslalam ze to kompletny egoista. po tym incydencie z inhalatorami dla Shanon juz calkowicie w niego zwatpliam. ale po glebszym zastanowieniu.... w sumie duzo w zyciu przezyl, do tego mysle ze Kate mu sie podoba,no a ona woli Jacka;] gdyby nie atmosfera tajemniczej wyspy to wyszla by brazylijska telenowela.;] w sumie on taz ma jakies uczucia w ktorych faktycznie sie gubi.jest dosyc zamkniety w sobie a jednoczesnie zbyt pewny siebie.mam nadzieje ze w nastepnych sezonach zmieni sie na lepsze. bo w gruncie rzeczy to ciekawy z niego facet ;]
  • 0

#20 Magduś

Magduś

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 25.01.2006 - |21:54|

(Dziewczyny jestem już na forum :D )
Sawyer jest najlepszym OCZYWISCIE bohaterem Lostow...Był nawet w 50 najsexowniejszych ludzi świata magazynu People:) IMHO to ze ją kocha mówił Wayne, nie wiem czy Sawyer jest zdolny kogokolwiek pokochac...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych