Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasze zażalenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
57 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 06.09.2005 - |21:30|

Wasze zażalenia na administracje (adminowie, modzi) forum.
  • 1

#2 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 07.09.2005 - |11:05|

jakby tak pomyśleć,jednak mam jakieś zażalenie. :)
Sokarku, pomijam ze mnie wywalilo z forum,jak akurat zamiatales kurze i robiles porzadki.... to na dokladke moj nowy avatarek sie skasowal a wskoczyl zupelnie stary.I najsmiejszniejsze,ze nie moge ponownie wpakowac nowego,tylko z uporem maniaka laduje sie stary.....Pewnie,mogłabym zaladowac jakis z istniejacej juz galerii avatarkow, ale mam ochote na nowy.....
W sumie,nie jest to bardzo powazny problem, ale mnie uwiera.... :>
Poradź, co robić ???
Pozdrufki....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#3 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.09.2005 - |14:37|

Nie, nie...to chyba nie tak... to nie miejsce na prośby do adminów ale na skargi i zażalenia...
Kogoś potraktowano niesprawiedliwie? Ktoś się nieodpowiednio zachował?
Komuś niesłusznie wymierzono karę lub obcięto posty?
Któryś z Modów lub Adminów źle wypełnia swoje obowiązki?
Tu własnie proszę o tym pisać:)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#4 Grishka

Grishka

Starszy kapral

• VIP
  • 277 postów
  • MiastoMiasto Świętej Wieży

Napisano 10.09.2005 - |10:41|

Hie hie - tak sobie poczytałem - pomyślałem i wymyśliłem, że warto by napisać mój pierwszy i jak sądzę ostatni post w tym temacie :clap:
Tak więc co następuje: są "zażalenia", "uwagi", "skargi" itp... ale to nie dla mnie (jak na razie i mam nadzieję, że tak mi już zostanie).
Więc mam tylko jedno zażalenie, że nie ma tu, w tym dziale, tematu "Podziękowania", gdzie można by rzec THX za dobrą robotę i naprawdę fajne forum
Choćby np: proszę o pomoc - godzina chyba 2:30 w nocy (S!C) - mówię i mam, i chciałoby się by było miejsce, gdzie można "dzięknąć"... ludziom, którzy o to wszystko dbają (stojąc jakby troszkę w cieniu) i muszą słuchać naszego marudzenia ...ile to trzeba chęci i nerwów ze stali... eh :rolleyes:

P.S. Może to nie najszczęśliwsze porównanie, ale to trochę jak ze służbami oczyszczania miasta i policją - powinniśmy im być wdzięczni, że nie "zarastamy brudem" nie gnębią nas zarazy, nie rozjeżdżają nas samochody i nie dostajemy codzień po głowie na ulicy. Myślę, że to normalne, iż idąc rano do pracy kłaniam się i mówię "dzień dobry" gdy spotykam znanych mi z widzenia "zamiataczy", czy dzielnicowego....
;] Co nie znaczy oczywiście, że nie może już być lepiej...

Użytkownik Grishka edytował ten post 10.09.2005 - |10:58|

• 0
* złość, wstyd, strach, zazdrość, smutek - nie dają nic a zatruwają duszę... żyj tak, by ich nie doświadczać...
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie

#5 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 10.09.2005 - |19:58|

Komuś niesłusznie wymierzono karę lub obcięto posty?
Tu własnie proszę o tym pisać:)

Wyświetl post

Tiaaaa.... no dobra. Mnie ktos w lutym badz marcu tego roku obcial ze 20 postow. Wpierw pare bo dotyczyly forum, a potem w ogole ile razy cos napisalem to po paru dniach znikalo. Wiec sie wkurzylem i do lata zawiesilem czytanie forum i uczestnictwo.
Kto to zrobil? Nie pamietam, slowo daje. A moze to i lepiej? W kazdym razie bylo to wtedy gdy szefowie tego forum byli mocno wkurzeni a w pewnym momencie zamiast forum byl napis ze "admini poszli sobie na zielona trawke" przez dzien, czy parenascie godzin.
Czemu to opowiadam? No skoro jest pytanie to pisze - w koncu to nie jest donos B)
  • 0
Dołączona grafika

#6 Lord Rayden

Lord Rayden

Plutonowy

• VIP
  • 454 postów
  • MiastoBreslau

Napisano 14.09.2005 - |20:00|

Mam zażalenie do Goaudlów przenoszacych posty. Czy mojego postu (Gdzie są kwiatki z tamtych lat) nie można już było przenieść do topiku Podziekowania ? Tylko od razu do Tymczasowych i do smieci. Miejcie troszkę wyczucia , proszę.

Rayden
  • 0
"The Lord is the Force of your Knights.
He is my Shield and my Force.
"

#7 Gosiek

Gosiek

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 261 postów
  • MiastoWarszawka

Napisano 20.09.2005 - |23:56|

A ja mam zażalenie odnośnie wykasowania kilku tematów właśnie z działu dotyczącego forum. Imo wiele z nich było ciekawych i zawierało dobre i rzeczowe dyskusje (jak choćby ten dotyczący ortografii) i uważam, że ich skasowanie to błąd. W dodatku błąd, który wcześniej czy później doprowadzi do powielenia części ze skasowanych dyskusji. Dlatego jeżeli jest taka możliwość to jestem za przywróceniem tych tematów.
  • 0
Blood is life
Blood is the truth...

Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl

#8 masedo

masedo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoLublin

Napisano 13.10.2005 - |23:02|

Ja również dołożę swoje 3 grosze - przez tzw. "porządki" na forum straciłem chęci do pisania nowych postów :/ Bo po co - czy po to by ktoś według subiektywnej oceny zdecydował, że to nieważny lub nic niewnoszący post ??? Wiem, że sprawy związane z "czystkami" były już wałkowane na forum, dlatego nie będę się powtarzał, co jednak nie zmienia mojego zniesmaczenia takim procederem. Ja straciłem 80% napisanych postów, przez co niektóre wypowiedzi nie miały ciągu myślowego (to jak rozmowa ze schizofrenikiem).
  • 0
z pozdrowieniami
masedo

#9 normanos

normanos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 24.10.2005 - |07:28|

UWAGA CENZURA!

Jakiś mod straszy mnie na PW, że jutro ze mną coś zrobi z uwgai na:

http://forum.gwrota....ndpost&p=145490

w dodatku pozwolił sobie CHAMSKO i BEZCZELNIE wyedytowac mojego posta stosując elementy cenzury.

Ja przepraszam, ale czy tu już dotarły metody PiSu??? Bedę aresztowany za zdanie w którym NIE PADA ani jedna inwektywa?

Moderatorze Wojtek wez sobie na wstrzymanie, zazyj relanium zamiast cenzurować posty uzytkowników.

CZERWONA KARTKA za chamskie PW oraz za CENZURĘ. Póki co mamy jeszcze wolnośc słowa i przekonań więc wstrzymajcie sie z takimi zagrywkami.

A jeżeli moderator widzi już obrażanie w zdaniu "cóż można wymagać od elektoratu kaczyńskiego" to gratuluje bujnej wyobrażni. BUJNEJ WYOBRAŹNI. To cenzura w PRLu nawet takich numerów nie znała.

I wypraszam sobie straszenie mnie na PW, że się ze mną coś zrobi. Moderatorze weż sie lepiej za siebie i swoja obiektywność.
  • 0
serialopedia.pl - dołącz do ekipy pierwszej polskiej darmowej encyklopedii serialowej tworzonej za darmo dla wszystkich przez fanów seriali dla fanów seriali. W tym tygodniu edytujemy Heroes

#10 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 24.10.2005 - |13:27|

Jakiś mod straszy mnie na PW, że jutro ze mną coś zrobi z uwgai na:

http://forum.gwrota....ndpost&p=145490

w dodatku pozwolił sobie CHAMSKO i BEZCZELNIE wyedytowac mojego posta stosując elementy cenzury.

Po pierwsze nie straszy tylko zwraca ci uwagę. I ma rację.

Ja przepraszam, ale czy tu już dotarły metody PiSu??? Bedę aresztowany za zdanie w którym NIE PADA ani jedna inwektywa?

To nie jest forum poświecony polityce, więc daruj sobie takie uwagi.

CZERWONA KARTKA za chamskie PW oraz za CENZURĘ. Póki co mamy jeszcze wolnośc słowa i przekonań więc wstrzymajcie sie z takimi zagrywkami.

Na forum nie ma wolności słowa. Jest regulamin. Jeżeli nie akceptujesz regulaminu, to pozostaje ci wolna droga.

A jeżeli moderator widzi już obrażanie w zdaniu "cóż można wymagać od elektoratu kaczyńskiego" to gratuluje bujnej wyobrażni.

Właśnie to obraża użytkowników.
  • 0

#11 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 24.10.2005 - |19:20|

I nie jest związane z tematem dyskusji .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 jesteMTu

jesteMTu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 24.10.2005 - |22:32|

Ja przepraszam bardzo ale solidaryzuje się z normanos'em co do cenzury na LOST'owej części forum. :>
Jest to czysta prawda i zdaje mi się, że ten człowiek siedzi w sztabie wyborczym pewnej partii politycznej (Nie będę pisał nazwy z powodu, który Sokar słusznie zauważył, nie jest to forum polityczne)
Ale trochę humoru trzeba mieć a właśnie dostałem ostrzeżenie za moją sygnaturkę bo ktoś tu - patrz mod LOST'owej części forum wojtek - nie zna się na żartach. :wacko:
A tak na marginesie chciałbym spytać jaki punkt regulaminu łamie moja sygnaturka którą przytoczę jeszcze raz w tym poście " Na forum LOST'a rządzą :censored: orki !! " ?
Moje zażalenie brzmi " Wolność dla sygnaturek ! "

PS. w miejscu :censored: w mojej sygnaturce był trzy literowy skrót pewnej partii politycznej.
  • 0

#13 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 24.10.2005 - |23:35|

1 dyskusja ma dotyczyc tematu
2 wolnosc dla sygnaturek jest ale to

Na forum LOST'a rządzą ;censored: orki !! "

z tym skrotem 3 literowym no comment
3 Gosiek: w sprawie tematu o ortografii zobacze co da sie zrobic
4 licznik postow jest tylko inkrementowany, oczywiscie nie we wszystkich dzialach
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#14 elbereth

elbereth

Kapral

• Email
  • 234 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 05.12.2006 - |19:12|

czemu topic http://forum.gwrota....?showtopic=8343 nadal zamkniety?
  • 0

#15 Ogrodnik

Ogrodnik

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 310 postów
  • MiastoPcim Dolny

Napisano 09.12.2006 - |06:29|

Jakis czas temu ktos poprzestawial w gornej belce portalu odnosniki. I teraz ciagle klikam tam gdzie nie trzeba. Czy mozna zrobic tak jak bylo? :(

Użytkownik Ogrodnik edytował ten post 09.12.2006 - |06:30|

• 0
Dołączona grafika

#16 Karel

Karel

Kapral

• Użytkownik
  • 188 postów

Napisano 12.01.2007 - |12:58|

Ja mam zazalenie, tylko dokladnie nie wiem na kogo... poniewaz, ktos usunol temat do kosza (nie wiem kto) i nie wiem dlaczego. Byc moze zalozylem go nie tam gdzie trzeba, ale to mozna chyba bylo przeniesc temat/posta do odpowiedniego działu?

Chodzi, dokladnie o to: http://forum.gwrota....mp;#entry215214
Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego wyladowal w black hole? Czy forum nie sluzy rowniez do uzyskiwania wiedzy na dany temat ??

Pozatym powinna byc jakas notka odnosnie moderatora, ktory usuwa, przenosi danego posta/temat. Mozna by wtedy wyjasnic cokolwiek PW, a nie pisac kolejnego posta......
  • 0
„Jak każde dzieło i człowiek jest częścią całości, którą nazywamy Wszechświatem i jest tylko na zewnątrz ograniczany czasem i przestrzenią. Przeżywa sam siebie, jakby był oddzielony od pozostałych, ale jest to tylko pewien rodzaj optycznej iluzji powszechnej świadomości.“
Albert Einstein

#17 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 12.01.2007 - |13:14|

Nie ma znaczenia kto to usunął. Na pewno zrobił to dobrze, takie informację już się znajdują na forum, więc nie ma potrzeby pisania od nowa.
  • www.gwrota.com

#18 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 12.01.2007 - |13:37|

Ja to usunąłem i nawet nie chodziło mi o to, ze te informacje są już na forum tylko o to, że po ponad roku można już sie mniej więcej zapoznać ze strukturą forum i wiedzieć, że proste pytania tego typu zadaje się w topicach "nie bój sie zapytać".
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#19 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 14.10.2007 - |15:42|

Ja mam pytanie czy dałoby rade znieść te moje 10% ostrzeżenia dostałem je ponad rok temu i od tamtej pory nie było z mojej strony żadnych wybryków także zwracam się z uprzejma prośbą do władców o zniesienie ostrzeżenia jeżeli jest to możliwe z góry dziękuje i pozdrawiam
  • 0

#20 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 14.10.2007 - |16:14|

ale kozuch, nie przejmuj sie, nikt oprocz ciebie go nie widzi :D

- ontopicznie :
w regulaminie forum nie jest jasno ustalone, jak dlugo ostrzezenie ma trwac - ja tez nosilam czerwony kwadracik dosc dlugo.
moze by to jakos zaznaczyc (chyba da sie w opcjach dla administratorow) zeby warn trwal np 30 dni i potem znikal... w kazdym razie, jesli precyzujecie, za co mozna zostac ukaranym, to sprecyzujcie rowniez, w jaki sposob i na jak dlugo...

(ups, to nie tyle zazalenie, co propozycja zmiany... wiem, przepraszam. )

Użytkownik elam edytował ten post 14.10.2007 - |16:18|

• 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych