Wasze zażalenia
Napisano 06.09.2005 - |21:30|
Napisano 07.09.2005 - |11:05|
Sokarku, pomijam ze mnie wywalilo z forum,jak akurat zamiatales kurze i robiles porzadki.... to na dokladke moj nowy avatarek sie skasowal a wskoczyl zupelnie stary.I najsmiejszniejsze,ze nie moge ponownie wpakowac nowego,tylko z uporem maniaka laduje sie stary.....Pewnie,mogłabym zaladowac jakis z istniejacej juz galerii avatarkow, ale mam ochote na nowy.....
W sumie,nie jest to bardzo powazny problem, ale mnie uwiera.... :>
Poradź, co robić ???
Pozdrufki....
Napisano 07.09.2005 - |14:37|
Kogoś potraktowano niesprawiedliwie? Ktoś się nieodpowiednio zachował?
Komuś niesłusznie wymierzono karę lub obcięto posty?
Któryś z Modów lub Adminów źle wypełnia swoje obowiązki?
Tu własnie proszę o tym pisać
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas
Mój świat
Napisano 10.09.2005 - |10:41|
Tak więc co następuje: są "zażalenia", "uwagi", "skargi" itp... ale to nie dla mnie (jak na razie i mam nadzieję, że tak mi już zostanie).
Więc mam tylko jedno zażalenie, że nie ma tu, w tym dziale, tematu "Podziękowania", gdzie można by rzec THX za dobrą robotę i naprawdę fajne forum
Choćby np: proszę o pomoc - godzina chyba 2:30 w nocy (S!C) - mówię i mam, i chciałoby się by było miejsce, gdzie można "dzięknąć"... ludziom, którzy o to wszystko dbają (stojąc jakby troszkę w cieniu) i muszą słuchać naszego marudzenia ...ile to trzeba chęci i nerwów ze stali... eh
P.S. Może to nie najszczęśliwsze porównanie, ale to trochę jak ze służbami oczyszczania miasta i policją - powinniśmy im być wdzięczni, że nie "zarastamy brudem" nie gnębią nas zarazy, nie rozjeżdżają nas samochody i nie dostajemy codzień po głowie na ulicy. Myślę, że to normalne, iż idąc rano do pracy kłaniam się i mówię "dzień dobry" gdy spotykam znanych mi z widzenia "zamiataczy", czy dzielnicowego....
;] Co nie znaczy oczywiście, że nie może już być lepiej...
Użytkownik Grishka edytował ten post 10.09.2005 - |10:58|
* ciesz się życiem - ale tak, by nigdy nikogo nie krzywdzić, by każdemu móc spojrzeć w twarz i nie pluć sobie w lustro z rana...
* szczęście, które dajesz wraca do ciebie w trójnasób
* wybaczaj i nie bój się prosić o wybaczenie
Napisano 10.09.2005 - |19:58|
Tiaaaa.... no dobra. Mnie ktos w lutym badz marcu tego roku obcial ze 20 postow. Wpierw pare bo dotyczyly forum, a potem w ogole ile razy cos napisalem to po paru dniach znikalo. Wiec sie wkurzylem i do lata zawiesilem czytanie forum i uczestnictwo.Komuś niesłusznie wymierzono karę lub obcięto posty?
Tu własnie proszę o tym pisać
Kto to zrobil? Nie pamietam, slowo daje. A moze to i lepiej? W kazdym razie bylo to wtedy gdy szefowie tego forum byli mocno wkurzeni a w pewnym momencie zamiast forum byl napis ze "admini poszli sobie na zielona trawke" przez dzien, czy parenascie godzin.
Czemu to opowiadam? No skoro jest pytanie to pisze - w koncu to nie jest donos
Napisano 14.09.2005 - |20:00|
Rayden
He is my Shield and my Force. "
Napisano 20.09.2005 - |23:56|
Blood is the truth...
Interesuje Cię Star Trek? Zapraszam na: www.trek.pl
Napisano 13.10.2005 - |23:02|
masedo
Napisano 24.10.2005 - |07:28|
Jakiś mod straszy mnie na PW, że jutro ze mną coś zrobi z uwgai na:
http://forum.gwrota....ndpost&p=145490
w dodatku pozwolił sobie CHAMSKO i BEZCZELNIE wyedytowac mojego posta stosując elementy cenzury.
Ja przepraszam, ale czy tu już dotarły metody PiSu??? Bedę aresztowany za zdanie w którym NIE PADA ani jedna inwektywa?
Moderatorze Wojtek wez sobie na wstrzymanie, zazyj relanium zamiast cenzurować posty uzytkowników.
CZERWONA KARTKA za chamskie PW oraz za CENZURĘ. Póki co mamy jeszcze wolnośc słowa i przekonań więc wstrzymajcie sie z takimi zagrywkami.
A jeżeli moderator widzi już obrażanie w zdaniu "cóż można wymagać od elektoratu kaczyńskiego" to gratuluje bujnej wyobrażni. BUJNEJ WYOBRAŹNI. To cenzura w PRLu nawet takich numerów nie znała.
I wypraszam sobie straszenie mnie na PW, że się ze mną coś zrobi. Moderatorze weż sie lepiej za siebie i swoja obiektywność.
Napisano 24.10.2005 - |13:27|
Po pierwsze nie straszy tylko zwraca ci uwagę. I ma rację.Jakiś mod straszy mnie na PW, że jutro ze mną coś zrobi z uwgai na:
http://forum.gwrota....ndpost&p=145490
w dodatku pozwolił sobie CHAMSKO i BEZCZELNIE wyedytowac mojego posta stosując elementy cenzury.
Ja przepraszam, ale czy tu już dotarły metody PiSu??? Bedę aresztowany za zdanie w którym NIE PADA ani jedna inwektywa?
To nie jest forum poświecony polityce, więc daruj sobie takie uwagi.
Na forum nie ma wolności słowa. Jest regulamin. Jeżeli nie akceptujesz regulaminu, to pozostaje ci wolna droga.CZERWONA KARTKA za chamskie PW oraz za CENZURĘ. Póki co mamy jeszcze wolnośc słowa i przekonań więc wstrzymajcie sie z takimi zagrywkami.
A jeżeli moderator widzi już obrażanie w zdaniu "cóż można wymagać od elektoratu kaczyńskiego" to gratuluje bujnej wyobrażni.
Właśnie to obraża użytkowników.
Napisano 24.10.2005 - |22:32|
Jest to czysta prawda i zdaje mi się, że ten człowiek siedzi w sztabie wyborczym pewnej partii politycznej (Nie będę pisał nazwy z powodu, który Sokar słusznie zauważył, nie jest to forum polityczne)
Ale trochę humoru trzeba mieć a właśnie dostałem ostrzeżenie za moją sygnaturkę bo ktoś tu - patrz mod LOST'owej części forum wojtek - nie zna się na żartach.
A tak na marginesie chciałbym spytać jaki punkt regulaminu łamie moja sygnaturka którą przytoczę jeszcze raz w tym poście " Na forum LOST'a rządzą :censored: orki !! " ?
Moje zażalenie brzmi " Wolność dla sygnaturek ! "
PS. w miejscu :censored: w mojej sygnaturce był trzy literowy skrót pewnej partii politycznej.
Napisano 24.10.2005 - |23:35|
2 wolnosc dla sygnaturek jest ale to
z tym skrotem 3 literowym no commentNa forum LOST'a rządzą ;censored: orki !! "
3 Gosiek: w sprawie tematu o ortografii zobacze co da sie zrobic
4 licznik postow jest tylko inkrementowany, oczywiscie nie we wszystkich dzialach
Napisano 12.01.2007 - |12:58|
Chodzi, dokladnie o to: http://forum.gwrota....mp;#entry215214
Czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego wyladowal w black hole? Czy forum nie sluzy rowniez do uzyskiwania wiedzy na dany temat ??
Pozatym powinna byc jakas notka odnosnie moderatora, ktory usuwa, przenosi danego posta/temat. Mozna by wtedy wyjasnic cokolwiek PW, a nie pisac kolejnego posta......
Albert Einstein
Napisano 12.01.2007 - |13:14|
- www.gwrota.com
Napisano 12.01.2007 - |13:37|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 14.10.2007 - |15:42|
Napisano 14.10.2007 - |16:14|
- ontopicznie :
w regulaminie forum nie jest jasno ustalone, jak dlugo ostrzezenie ma trwac - ja tez nosilam czerwony kwadracik dosc dlugo.
moze by to jakos zaznaczyc (chyba da sie w opcjach dla administratorow) zeby warn trwal np 30 dni i potem znikal... w kazdym razie, jesli precyzujecie, za co mozna zostac ukaranym, to sprecyzujcie rowniez, w jaki sposob i na jak dlugo...
(ups, to nie tyle zazalenie, co propozycja zmiany... wiem, przepraszam. )
Użytkownik elam edytował ten post 14.10.2007 - |16:18|
www.science-fiction.com.pl/forum