Wklejam tlumaczenie z internetowego translatora:
Być może mieliśmy przerwać (zatrzymał się) to / jego Próba wykonywać My otrzymał (dostał się) widzieć jeżeli my może przechodzić przez on (*Sayid*: Mówią mnie o tym balonie ) Otrzymują (dostawać; rozumieć) od dla drugi (sekunda; po drugie; popierać) (*Henry*: Jaki (co)?) *Something's* blokujący (blokowanie) to / To jest prawo (prawy; naprawo od) obok jego (*Sayid*: Ten balon co (żeby; który) przyniósł (przyniesiony; doprowadził) wy tutaj z waszą żoną ) Udają się na przodzie (do przodu) i robi to Mogłoby otrzymać wiadomość od jego / Moje oczy skalecz&&e (*Henry*: Co robi wy potrzebujecie (chcieć) żeby poznawać ) Jest on zamierzają dają temu daleko On zadaje pytania jego (*Sayid*: Wszystek ) Spokojnie zaczynają mówić i czyn zupełnie... Tak (więc) to jest w porządku... możemy otrzymywać (dostawać; rozumieć) was przez to doświadczenie My jesteśmy *minding* radio (*Henry*: Ona jest setką i czterdzieści stopa wysoki (wysoko), sześćdziesiąt stopa szeroki...) To *ain't* sześćdziesiąt stopa... To nie może być wiele wyższy niż co (żeby; który)... Być może setka *footer* (*Henry*: i kiedy ona jest w powietrzu, 550,000 *cubic* stopa helu...) Jawnie on pomyślał (obmyślił) was byliście na szczyt (szczytowy) jeżeli to / Jawnie on nie jest też na szczycie tego Który daje większa ilość (bardziej; więcej) robić (*Henry*: I jeżeli wy moglibyście patrzyć (wyglądać) na dół na jej...) On jest na on Prawdopodobnie dmuchał (wiał; zniszczył) to (*Henry*: wy widzieliście ...) Tak (więc) on kupuje temu On grał jego (*Henry*: wielki żółty *smiley* twarz (wobec) na szczyt (szczytowy) ) To nie jest bardzo gotowy potrzebuję pomocy One nie uważają jego (*Sayid*: Dlaczego byłby wy podróżujecie w takiej drodze (środek)?) Mówią jemu "dla mojego interes (handlowy) " Dlaczego jeszcze byłby on robi to (*Henry*: Dlatego że JA było bogate...) Wszelki kraj mógłby mieć odpowiedni Po prostu (dopiero co) zatrzymywać (pozostawać; pobyt; przystanek) spokojny (cisza; uciszać) i on nie będzie zadawał ból (odczuwać ból) wam (*Henry*: To było moim snem ) poznaję was robicie coś Przekręcany coś / On *f****redaktor to JA nie poznaje jak jeszcze kłaść to
Po angielsku bylo:
Maybe we should have stopped it / him
Try to execute
We've got to see if we can get through to him
(Sayid: Tell me about this balloon)
Get off for a second
(Henry: What?)
Something's blocking it / It's right beside him
(Sayid: This balloon that brought you here with your wife)
Go ahead and do it
Might have heard from him / My eyes hurt
(Henry: What do you want to know)
Is he gonna give it away
He's interrogating him
(Sayid: Everything)
Calmly begin speaking and act completely...
So it's okay...
We can get you through this ordeal
We are minding the radio
(Henry: She's a hundred and forty feet high, sixty feet wide...)
It ain't sixty feet...
It can't be much taller than that... maybe a hundred footer
(Henry: and when she's up in the air, 550,000 cubic feet of helium...)
Clearly he thought you were on top if it / Clearly he's not too on top of it
That gives more to do
(Henry: And if you could look down on her...)
He's on to him
Probably blew it
(Henry: you'd see a...)
So he buys it
He played him
(Henry: big yellow smiley face on top)
It's not quite ready
I need help
They don't believe him
(Sayid: Why would you travel in that way?)
Tell him "for my business"
Why else would he do it
(Henry: Because I was rich...)
Any country might have fit
Just stay calm and he won't hurt you
(Henry: It was my dream)
I know you're doing something
Screwed something up / He f***ed it up
I don't know how else to put it
Teraz kolejne:
Center
Let go of Henry
Can we (just) abort
I warned him not to do it
Can't do it from the shelter (south)
Can't move him(?)
Hello
Apparently they have done this before
Time to get another
I've decided to go with this (I want to see it)
We'll decide
------
Center Fast
Stop him
That'll do (I'll go)
I would have saved him but she ran into him
We need a torturer
(Silence)
Control of his buddy
(Silence)
You've heard them fighting for control?
All over
------
Center Super Fast
What are they going to do to Henry in there?
(Silence)
Plan something...he got busted
It's not over
(This part was a different speed than the rest)
Obviously he knows something
Drop the (blast) door
It's gone wrong
(In background)
Don't set 'em free
------
Left & Right Channel
You tell him what to do
Is he crawling?
Why don't you tell him who you are?
Thought I could get you to them
It's not over
Who called the doctor?
------
Left & Right Channel Fast
I don't think he'll be able to con them
Boy that makes you confident
Is that computer on?
How long has it gone for?
(Combined with music)
He's fine
(Combined with music)
------
Left Super Fast
Stand up so they'll call it off
Who are you caring about?
He don't work
We wanted to share it
------
Right Super Fast
Somehow we will go and reach him
From here it wasn't so great
I po polsku
Centrum Pozwalać (pozwolił; pozwolony) udają się *Henry* Może my (po prostu (dopiero co) ) awaryjne przerwanie pracy ostrzegam jego nie robić to nie Może robić to od schronienia (południe (południowy) ) nie Może posuwać (poruszać się) jego (?) *Hello* Oczywiście one zrobili ten (to) przed (zanim) Czas (obliczać) otrzymywać (dostawać; rozumieć) inne JA rozstrzygnął udawać się z tym (to) (potrzebuję (chcieć) żeby widzieć to ) My będzie rozstrzygać ------ Centrum Szybko Przerywają (zatrzymywać się) jego Który będzie robić (JA będzie udawać się ) JA oszczędziłby (uratował) jego ale ona wpadała do & potrzebujemy *torturer* (Cisza (zmuszać do milczenia; zagłuszać) ) Kierowanie (kontrolować; kontrolowany; kontrola) jego *buddy* (Cisza (zmuszać do milczenia; zagłuszać) ) Wy wysłuchaliście one (oni) walczący (walka) dla kierowania (kontrola)? Cały nad ------ Skupiają Pierwszorzędny Szybki (szybko) Co są one udający się (idący; chodzenie; wybierający się) robić *Henry* w tam? (Cisza (zmuszać do milczenia; zagłuszać) ) Planują coś...On otrzymywał (dostał się) zbankrutowany (wysadzony) To jest nie nad (Ta część była różną szybkością niż odpoczynek (reszta) ) Widocznie on poznaje coś Obniżają (opuszczać) (wybuch ) drzwi To jest nieobecne nieprawidłowy (nieprawidłowo) (W tle ) nie umieszcza '*em* wolny (bezpłatny; zwalniać) ------ Pozostawiany & Prawo (prawy; naprawo od) Wyżłabiają Was mówicie jemu jaki (co) robić Jest on pełznący (pełzanie)? Dlaczego robi nie wy mówicie jemu kto (który) wy jesteście? Obmyślony (myśl; uwarzany) JA mógłby otrzymywać (dostawać; rozumieć) was one (oni) To jest nie nad Kto (który) zadzwonił (nazwał) doktora? ------ Opuścił (pozostawiony; odjechał; lewy) & Prawo (prawy; naprawo od) Kanał Szybki (szybko) nie obmyślam on będzie zdolny *con* & (oni) Chłopiec który wyrabia wam konfident Jest co (żeby; który) komputer na? Jak długi (długo) ma to odchodził (nieobecny) dla? (Połączony (połączył; skombinował) z muzyka (muzyczny) ) On jest wspaniały (Połączony (połączył; skombinował) z muzyka (muzyczny) ) ------ Pozostawiany Pierwszorzędny Szybko Wstają tak (więc) one będą wołać (dzwonić do) to od Kto (który) są wy opiekujący się (opiekowanie się; troszczący się; troska) o? On nie pracuje My potrzebował (chciał; potrzebny) rozdzielać to ------ Prawo (prawy; naprawo od) Pierwszorzędny Szybki (szybko) Tak czy inaczej my będzie udawać się i sięgają (docierać do) jego Stąd to nie było tak (więc) wielki
I jeszcze jedno:
Too close
(Right after Henry says “I’ll tell you whatever you want”)
Don't talk to them
(Behind "He's lying)
That guy's stupid
(Behind "He's lyng")
I'd never let them beat me
I protect my people
What do you want to do?
(Very faint)
Don't let them break you Henry
(Very faint)
Who told you they're gone?
Think carefully now
How are we gonna save Henry?
You can't save him
I can hear you
What have I got to do
Try to save Henry (I can't see you)
I na polski:
Też zamykają (Prawo (prawy; naprawo od) po (po tym, jak) *Henry* mówi (przemawia) “JA ’*ll* mówią wam cokolwiek wy potrzebujecie (chcieć) ”) nie rozmawia z & (oni) (Za (w tyle) "On znajduje się (kłamiący) ) Co (żeby; który) chłopiec odurzony (Za (w tyle) "On jest *lyng*") JA nigdy pozwolił & (oni) odnosić zwycięstwo (bić) ja bronię mojego ludzie (lud; ludowy) Co robi wy potrzebujecie (chcieć) żeby robić? (Bardzo słaby ) nie pozwala & (oni) łamać (naruszać) was *Henry* (Bardzo słaby ) Kto (który) powiadał (opowiedział) wam one być nieobecni? Obmyślają starannie teraz Jak są zamierzamy ratują *Henry*? Wy nie możecie ratować jego mogę słyszeć (słuchać) was Co ma otrzymuję (dostał się) robić Próba ratować *Henry* (nie mogę widzieć was )
Użytkownik cukjer edytował ten post 06.04.2006 - |14:09|