Skocz do zawartości

Zdjęcie

Farscape RPG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 09.10.2003 - |19:31|

Dopatrzyłem się na flagowcó podrecznik Farscape RPG :D , widze że załoga dba o wszystko co związane z filmami na flagowym . Trezba powiedzić "Wielkie Dzięki " .
Ale to nie otym chciałem mówić :) , a o podreczniku . Ładnie wydany , ciekawa treść , opisuje wszystko to co można zobaczyć w filmie ( prawie ) , ale jednak niema nic wiecej :( , brak większej ilości raz które mogą zamieszkiwać niezbadane terytoria ( pewnie bedą w dodatku ) , relatywnie mało opisanych planet . i to bedą na razie wszystkie moje uwagi , do czasu aż się przez niego nie przebije :) . Szkoda że trafił się dosyć kiepski skan :( .
Czekam na uwagi innych furumowiczy :D.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 09.10.2003 - |22:51|

Szkoda że trafił się dosyć kiepski skan :( .

Sorki, ale był to najlepszy z 3 skanów jakie znalazłem na sieci. Jak znajdę lepszy to wrzucę. Chociaż aktualnie mam na celowniku Stargate SG1 RPG i za tym się teraz rozglądam. 488 stron, full kolor, podobnie do farka, zapowiada się [beeep]. A wracając do farka, z tego co się orientuję, na razie żadnych dodatków do niego nie wydano, chociaż, jeśli się sprawdzi to coś się powinno pokazać. Jeżeli będzie i dorwę, na pewno pojawi się na flagowcu (podręczniki mają tę zaletę, że są małych rozmiarów, więc można nimi dyski "dopchać").

Pozdrawiam
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#3 Mordolub

Mordolub

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 09.09.2006 - |22:34|

Po przeczytaniu tego tematu dowiedziałem się, że jest coś takowego jak Farscape RPG! Super!

Co do małej ilości ras i planet w podręczniku - tu pole do popisu dla MG, wg. mnie duży plus tego. Gracze będą bardziej zaskoczeni, w końcu ekipa Moyi też zwykle nie widziała co się święci!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych