Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 016 - S01E16 - Outlaws

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 17.02.2005 - |09:21|

1x16: Outlaws (Sawyer)

Dołączona grafika

Emisja ABC: 16.02.2005
Emisja AXN: 30.04.2005

Streszczenie (ang.) -> lostmultimedia
Zdjecia promocyjne -> lost-media.com
Screenshoty -> lost-media.com
Fragmenty -> lost-media.com

Zapowied1 -> lostmultimedia

Link (torrent) -> http://w2.tvtorrents...vid-tcm.torrent
Link (eMule) -> ed2k://|file|Lost_-_1x16_-_Outlaws.lol.[www.the-realworld.de].avi|366538752|07EB36860B411D3B82AB26738351A40F|/

Napisy ->
http://napisy.gwrota...erz.php?id=1300
  • 0
Everything happens for a reason!

#2 Luthi

Luthi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 18.02.2005 - |17:44|

Ja ogladalam dzisiaj. Zgadzam sie z tym ze odcinek nie wniosl kompletnie nic nowego :(. Lekkie rozczarowanie :(. Odcinek byl fajny, ciekawa historia Sawyera. Wiele mozna sie dowiedziec o jego charakterze. Niestety czuje niedosyt wrazen :(. Na pocieszenie obejrzalam zwiastun nastepnego odcinka i zapowiada sie ciekawie :)
  • 0

#3 regm

regm

Szeregowy

• VIP
  • 43 postów
  • MiastoSosnowiec

Napisano 18.02.2005 - |20:12|

Obejrza3em przed chwilą odcinek i bardzo mi sie spodoba3. Mo?e i nie wniós3 za wiele w najbardziej interesujące i tajemnicze watki serialu, ale mimo to by3 bardzo ciekawy. Podoba3a mi sie gra Kate i Sawyer'a "I never", no i opowieśa Locke'a o śmierci swojej siostry. Wydawa3o mi sie, ?e wie dok3adnie o czym myśli Sawyer, chocia? ten nic mu nie mówi3. Troche to dziwne.

A nie wie ktoś kiedy bedą napisy :?:

Jak SliderOh je zrobi to bedą. Nie zatrzyma ich dla siebie.
  • 0

#4 Whitelighter

Whitelighter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 18.02.2005 - |23:43|

Macie racje, odcinek by3 raczej rozczarowujący :( Nie posuną3 akcji ani o krok do przodu... W3aściwie to mam poczucie nawet paru kroków do ty3u. Podoba3a mi sie gra "I never" i rozmowa Sawyera z ojcem Jacka (chociaz czytając spoilery spodziewa3em sie czegos szokującego). Reszta taka sobie...

Mam pytanie. Czy Wasza wersja odcinka tez byla jakas dziwna? Jakby zle skodowana? U mnie co jakiś czas obraz zwalnia3, g3os rozjezdzal sie z obrazem, a potem obraz przyspieszal i wszystko szlo przez jakis czas OK i otem znowu... :( Czy mo?liwe ze cos mi sie zle sciagnelo z tego torrenta?? Hmmm :roll: Macie mo?e pojecie co jest grane ?? :?
  • 0

#5 Andy

Andy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 19.02.2005 - |00:43|

Wiecie co, ja mam takie podejrzenia ?e ojciec Jacka mo?e bya tą osobą która spa3a z matką Sawyera i przez którą dosz3o do tej ca3ej tragedii w rodzinie Sawyera. Hmmm......
  • 0

#6 Andy

Andy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 19.02.2005 - |00:59|

Mi tez na samym poczatku odcinka to przyszlo na mysl! Mo?e o to wlaśnie chodzilo ...

No wlasnie zdjecie tego goscia i sam gosc ktorego zabil Sawyer okaza3 sie ?e to nie jest ten facet który spa3 z matką Sawyera. Sawyer i ten pozniej zabity zostali wystawieni przez goscia z hotelu.
  • 0

#7 Luthi

Luthi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 19.02.2005 - |21:34|

Mialam identyczne porzeczucie, ze to ojciec Jacka jest czlowiekiem, ktorego Sawyer sciga... ;) moze ta sprawa sie jeszcze wyjasni, ale nie sadze, bo Sawyer wciaz ma list :(
  • 0

#8 nOisEr

nOisEr

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoRuda Śląska

Napisano 20.02.2005 - |21:35|

Cóz Andy twoja wypowiedz mnie zaskoczy3a,dla mnie ten odcinek by3 genialny.Producenci i scenarzysci znakomicie ulozyli spotkanie "przypadkowe" w barze ojca Jacka z Sawyerem.Naprawde serial dla mnie osobiscie z ka?dym odcinkiem jest coraz bardziej idealny i uzale?niający.Kolejny plus dla twórców trailera z tego odcinka,naprawde by3em bardzo rozczarowany.Mysla3em ze dojdzie do czegos miedzy Katey a Sawyerem..ech nie wierze juz trailerom :)
  • 0

#9 Whitelighter

Whitelighter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 20.02.2005 - |23:54|

Cóz Andy twoja wypowiedz mnie zaskoczy3a,dla mnie ten odcinek by3 genialny.Producenci i scenarzysci znakomicie ulozyli spotkanie "przypadkowe" w barze ojca Jacka z Sawyerem.Naprawde serial dla mnie osobiscie z ka?dym odcinkiem jest coraz bardziej idealny i uzale?niający.Kolejny plus dla twórców trailera z tego odcinka,naprawde by3em bardzo rozczarowany.Mysla3em ze dojdzie do czegos miedzy Katey a Sawyerem..ech nie wierze juz trailerom :)

Dok3adnie, trailer nas oszuka3 nie ma co :(
Dodatkowo sceny z Jackiem i mierzącym do dzika Sawyerem by3y tak zmontowane ?e wychodzi3o na to ?e Sawyer mierzy z wściek3ościa w Jacka... Buuuuuu :blink:
  • 0

#10 Charlie Pace

Charlie Pace

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 22.12.2005 - |22:26|

Zagadkowa postać z tego Sawyera :) Odcinek może nie pokazał nic nowego w akcji, ale pokazał, że Sawyer ma jakiś związek (pośredni) z Jackiem. Ciekawe co dalej ...
  • 0

#11 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.12.2005 - |23:09|

W ogóle to wszystkie osoby z wyspy są ze sobą w jakiś sposób powiązane.
  • 0

#12 Dawid18

Dawid18

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 102 postów

Napisano 21.07.2006 - |21:48|

W ogóle to wszystkie osoby z wyspy są ze sobą w jakiś sposób powiązane.

Heh w końcu to Lost.Tutaj każdy jest z kimś związany.Kiedy jest to pokazywane w kolejnych odcinkach fajnie to wygląda :D .Dziwi mnie jedynie to,że oni tego do siebie nie mówią,że np widzieli się przed katastrofą w tv lub gdzieś indziej.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych