Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pokaż swoją twarz...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
368 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 28.09.2003 - |10:41|

Poruszam ten temat - nie wiem czy ktos o tym pomyslal (admini na pewno - skoro wlaczyli ta opcje w skrypcie forum :D).

Luuuuuuuudzie - wrzucajcie swoje fotki - kilku ludzi i mnie juz znacie :) wiec dlaczego ma byc niesprawiedliwie - tez pragne wiedziec jak wygladaja moi rozmowcy :D :lol:
Pomijajac powyzszy fakt - ulatwi to sprawe zlotow w przyszlosci - nie bedziemy sie bez sensu szukac po obcym miescie i z niepewnoscia podchodzic do grupek ludzi stojacych w poblizu pkt zborczego, patrzec z nadzieja na kazda osobe ktora wydaje sie czegos lub kogos szukac.

Co o tym sadzicie????
Prosze o opinie, komentarze - po jakiego diabla jest ta opcja skoro jak dotad ludzie z niej nie korzystaja :)

Pozdrawiam

[zmiana tytułu tematu] Grinch

Użytkownik Grinch edytował ten post 16.11.2003 - |02:36|

Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#2 mathix

mathix

Sierżant

• VIP
  • 686 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 28.09.2003 - |10:56|

Pytanie tylko czy znajdzie się ktoś odważny?
  • 0
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.

#3 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 28.09.2003 - |11:04|

Pytanie tylko czy znajdzie się ktoś odważny?

Dobre pytanie - moje zdjecie juz jest wrzucone w 2 miejscach - w Pogaduszkach w topicu ŚZR i wlasnie zuploadowalem do profilu - no kto nastepny????

#4 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 28.09.2003 - |12:04|

Moje 2 zdjęcia wrzucił Skibi, więc wykazałem się odwagą inaczej ;) (ach ta polityczna poprawność...). No ale, na inne zdjęcia (czytaj innych zdjęcia) czekam z niecierpliwością...
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#5 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.09.2003 - |12:27|

mielismy juz taki podobny temat Jak wygladamy i zawielu chetnych sie nie znalazlo
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#6 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 28.09.2003 - |12:34|

mielismy juz taki podobny temat Jak wygladamy i zawielu chetnych sie nie znalazlo

Pozwole sobie zwrocic ci uwage - a mianowicie ze ow temat w dziale Pogaduszki dotyczyl zupelnie czego innego - jego celem bylo opisanie samego siebie i nie chodzilo tutaj tylko o wyglad ale takze o zainteresowania oraz o inne kwestie zwiazane z osobowoscia. Nie obraz sie - ale z twej wypowiedzi wynika iz jedynie pobieznie zapoznales sie z dyskusja w lokacji do ktorej odsylasz.

Temat ten nie ma nic wspolnego ze wspomnianym przez ciebie tematem (mam nadzieje iz nie brzmi to jak maslo maslane - ale idea mojej wypowiedzi jest chyba jasna :))

Użytkownik Katharn edytował ten post 28.09.2003 - |12:36|

#7 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.09.2003 - |13:28|

tak rozumiem ale tam tez byla mozliwosc pokazania swojego zdjecie, i jakos niewielu sie odwazylo

#8 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 28.09.2003 - |14:00|

Pozwole sobie zwrocic ci uwage - a mianowicie ze ow temat w dziale Pogaduszki dotyczyl zupelnie czego innego - jego celem bylo opisanie samego siebie i nie chodzilo tutaj tylko o wyglad ale takze o zainteresowania oraz o inne kwestie zwiazane z osobowoscia. Nie obraz sie - ale z twej wypowiedzi wynika iz jedynie pobieznie zapoznales sie z dyskusja w lokacji do ktorej odsylasz.

Temat ten nie ma nic wspolnego ze wspomnianym przez ciebie tematem (mam nadzieje iz nie brzmi to jak maslo maslane - ale idea mojej wypowiedzi jest chyba jasna :))

Temat jacy jesteśmy został założony prze ze mnie. Tam chodziło o to żeby opisać swój charakter. Temat Jak wyglądamy założył chyba Seth. I tu chodziło o wygląd zewnętrzny. Ale zdjęcia oczywiście bardzo mile widziane.
Ja tak tylko w woli uściśnienia waszych wypowiedzi.
Nie chciałam nikogo uraźić. Chyba nikt sie nie obraził prawda? :P
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#9 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 28.09.2003 - |15:13|

No to ja pozwolę się wtrącić. Chyba się oboje nie zrozumieliście. Link który podał mirc dotyczy tematu na starym forum, w którym chodziło właśnie o pokazywanie zdjęć.
Katharn, myśle, że tym razem to ty nie dokładnie sprawdziłeś dokąd prowadzi link mirca. Temat o którym piszesz jest na tym forum i został założony przez hathor, a temat o którym napisał mirc przez setha. B)
  • 0

#10 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.09.2003 - |15:23|

Katharn, myśle, że tym razem to ty nie dokładnie sprawdziłeś dokąd prowadzi link mirca. Temat o którym piszesz jest na tym forum i został założony przez hathor, a temat o którym napisał mirc przez setha. B)

thx nic niewiedzialem o tym temacie na nowym forum, nie zdazylem nadrobic zaleglosci z tego miesiaca jeszcz przyznje sie bez bicia
pozdrawiam

Użytkownik mirc edytował ten post 28.09.2003 - |15:37|

#11 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 28.09.2003 - |15:33|

Z doświadczenia wiem, ze ludzie nie chcą wklejać swoich fotek i nie bedą chceć. Na starym forum w temacie "Jak wyglądamy" góra 5 osób pozostawiła swoje fotki. Jedynym drastycznym rozwiązaniem jest poznanie adresów zamiszkania naszych forumowiczów i pstrykanie zdjęć z ukrycia. :D :D :D ;)
Co do opcji zdjecia w skrypcie fora, to wy sobie chyba jaja robicie drodzy forumowicze. Na 18 obrazków, jedynie TRZY to własne fotki. :angry: :angry: :angry: Albo wklejamy zdjęcie, albo nie wklejamy. Tylko Katharn, mirc i ja o tym pomyśleliśmy. A reszta? :blink: :blink: :blink:
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#12 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 28.09.2003 - |18:41|

Sorrrry mirc - rzeczywiscie nawet tego linka nie sprawdzilem - moze przyczyna lezy w tym ze padniety bylem - w nocy spalem zle, teraz jestem spiacy, mialem exam (KTORY ZDALEEEMMMM!!!!!!!!!!!! B) B) B) ) Wiec Przepraszam za niesluszna krytyke - mam nadzieje iz sie nie obrazisz :)

No a co do fotek to rzeczywiscie wszyscy sobie w qlki leca :) no co z wami - tchorzem jestescie podszyci?? - przeciez ja taki piekny nie jestem ale sie nie wstydze swojej podobizny i z zamieszczeniem zdjecia nosilem sie od dluzszego czasu - musialem po prostu jakies zeskanowac :D no i w koncu zeskanowalem dzisiaj :D

#13 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.09.2003 - |19:00|

Sorrrry mirc - rzeczywiscie nawet tego linka nie sprawdzilem - moze przyczyna lezy w tym ze padniety bylem - w nocy spalem zle, teraz jestem spiacy, mialem exam (KTORY ZDALEEEMMMM!!!!!!!!!!!! B)  B)  B) ) Wiec Przepraszam za niesluszna krytyke - mam nadzieje iz sie nie obrazisz :)

niec sie takiego niestalo, a ja niewiedzialem o nowym temacie
GRATULACJE

No a co do fotek to rzeczywiscie wszyscy sobie w qlki leca :) no co z wami - tchorzem jestescie podszyci?? - przeciez ja taki piekny nie jestem ale sie nie wstydze swojej podobizny i z zamieszczeniem zdjecia nosilem sie od dluzszego czasu - musialem po prostu jakies zeskanowac :D no i w koncu zeskanowalem dzisiaj :D

to fakt ale co mozemy nato poradzic, tjak niechca to nieda sie ich zmusic

Użytkownik mirc edytował ten post 28.09.2003 - |19:01|

#14 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 28.09.2003 - |19:40|

No ja już jestem znany B) :D więc tylko dla niepewnych, którzy nie do końca wiedzieli, który to ja jestem dodaję swoje zdjęcie właśnie z tego ostatniego zlotu.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#15 robnag

robnag

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 28.09.2003 - |21:30|

No to cheja ja jestem nastepny ze zdjeciem

:ph34r: :ph34r:
  • 0

#16 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.09.2003 - |21:56|

Ja bym bardzo chetnie dodala swoje zdjecie gdybym tylko miala mozliwosc jakies zeskanowac bo tak w kompie nie mam zadnego :(

A przy okazji Katharn gratuluje zdania ;)
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#17 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.09.2003 - |22:00|

po zlocie w poznaniu to juz niebedziesz miala tego problemu ;)

#18 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 09.10.2003 - |23:29|

R.I.P
PS Jest szesc zdjec!!!

#19 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów

Napisano 10.10.2003 - |00:07|

Hmmm - przyczyny moga byc dwie:

1 - mamy na forum ludzi zakompleksionych i malo odwaznych :D
2 - uzytkownicy forum uwielbiaja tajemnice :D i tajemniczosc :D

Coz ze swej stronki moge jedynie miec nadzieje iz prawdziwym powodm jest pkt 2 :D Ale jak to jest na prawde - who knows :D

#20 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 10.10.2003 - |06:17|

Ja przypuszczam, że są to jakieś obawy, typu:
1) Dlaczego wszyscy mają wiedzieć jak wyglądam przeceiż tak mogę sobie pisać co mi się podoba a tak to już będę znany więc pierdół nie mogę pisać.
2) Może ktoś ze znajomych wejdzie na forum i mnie rozpozna i po co ma opowiadać, że mnie gdzieś widział.
3) A może moje zdjęcie będzie gdzieś wykorzystane i informacje o mnie a tak jestem spokojny i nikt mi nic nie zrobi.

Przypuszczam, że przynajmniej któryś z tych punktów jest powodem do tej "tajemniczości". Myślę, że niepotrzebnie takie obawy mają uczestnicy forum ale każdy ma wolną wolę i może robić jak uważa. Co prawda chęć należenia do forum zobowiązuje do pewnych rzeczy: udzielanie się ale i bycie szczerym wobec innych forumowiczów. Jednak nikt nie będzie jeździł i sprawdzał podawanych informacji i pokazywanych zdjęć B) :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych