Skocz do zawartości

Zdjęcie

Andromeda w niekodowanej TV

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
39 odpowiedzi w tym temacie

#1 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 16.04.2005 - |00:29|

Ave,

dzis na Tele 5 widzialem zapowiedz ze w soboty i niedziele bedzie nadawana :hyhy:

Od kiedy nie wiem :look:

Żelazny
  • 0

#2 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 16.04.2005 - |01:17|

Jeśli program nie kłamie to już JUTRO o 18.55. WOW

http://tv.interia.pl...omeda&wysz_co=0
  • 0

->1019<-

#3 djartur

djartur

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 16.04.2005 - |08:11|

HEHE tylko trzeba mieć jeszcze ten kanał TV:)
  • 0

#4 kris.m

kris.m

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 16.04.2005 - |10:28|

TELE5 jest przecież kanałem darmowym wystarczy mieć najprostszy odbiornik tv satelitarnej cyfrowy;)
  • 0

#5 Maxim

Maxim

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 16.04.2005 - |12:30|

TELE5 jest przecież kanałem darmowym wystarczy mieć najprostszy odbiornik tv satelitarnej cyfrowy;)

Czy wiesz ze mimo wszystko nie wszyscy jeszcze mają odbiornik tv satelitarnej nawet ten najprostrzy.
Są jeszcze w polsce miejsca gdzie ludzie maja problemy z odbiorem naziemnej dwójki.

;)
  • 0

#6 Żelazny

Żelazny

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów
  • MiastoW-wa

Napisano 16.04.2005 - |14:10|

Ave,

Jeśli program nie kłamie to już JUTRO o 18.55. WOW

http://tv.interia.pl...omeda&wysz_co=0

Wyświetl post

no wrescie wyklarowalo sie sytuacja z Andromeda na Tele5 :clap:
Odcinki sa puszczane najpierw w nocy (okolo 24) a pozniej powtarzane po poludniu i beda nadawane w soboty i niedziele - kazdego tygodnia 2 odcinki :hyhy:

Pierwszy jest puszczony dzis (16 kwietnia) w sobote o godzinie 23,55 a powturzony jutro (w niedziele 17.04) o 18,55

Drugi bedzie puszczony jutro/pojutrze o 24,10 (lub o 00,10) i powturzony w przyszla sobote o 18,55 itd ......

Żelazny
  • 0

#7 Cholek

Cholek

Sokole Oko

• VIP
  • 494 postów
  • MiastoGrudziądz / Doncaster

Napisano 16.04.2005 - |18:16|

Witam,

A jak się ma sprawa ogólnie tłumaczenia tego serialu? Nigdy go nie oglądałem, więc nie wiem. Może warto go nagrywać?

Pozdrawiam.
  • 0
Name:Cholek
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England

Member of SG-NORTH TEAM?

#8 coldmaN

coldmaN

Starszy kapral

• Email
  • 294 postów
  • MiastoGlobalna Wioska

Napisano 16.04.2005 - |18:35|

Zapewne tłumaczenie to samo co na AXN, chyba że specjalnie zatrudniono lektora. Jeśli chcesz nagrywać to lepiej z AXN, gdy będą powtarzali po raz kolejny od początku. Lepsza jakość, brak reklam, odcinki częściej puszczane i powtarzane. Oczywiście w/w opcja jeśli masz obydwa kanały i któryś musisz wybrać
  • 0
The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed...

We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...

#9 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 18.04.2005 - |05:51|

z programu wynika (papierowego przynajmniej),ze jeszcze w tym tygodniu (przed weekendem) poleca conajmniej dwa idcinki (do 1x04). prawdopodobnie zostana powtorzone w weekend,niemniej jesli komus sie spieszy lub nie ma czasu w sobote i niedziele...
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#10 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 18.04.2005 - |08:47|

Andromeda na Tele 5 leci od poniedziałku do czwartku o 00:30, powtórki w weekendy oraz z tygodniowym opóźnieniem również od poniedziałku do czwartku ale popołudniami. Z tygodniowym opóźnieniem czyli np. 25 kwietnia w poniedziałek o 00:30 będzie leciał 5 odcinek to po południu powtarzać będą pierwszy odcinek.

Troche namieszane z tym programem no ale w końcu to jedyny porządny serial na tej stacji :D.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#11 Khor

Khor

Szeregowy

• Email
  • 20 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 20.04.2005 - |17:02|

I bardzo dobrze ze go puszcza, bo z axn mialem watpliwosci by wykupowac dla jednego serialu abonament do tego jeszcze zaczolbym ogladac od sirodka seri
  • 0

#12 Macias

Macias

Kapral

• Użytkownik
  • 223 postów

Napisano 20.04.2005 - |21:30|

I slusznie stary,bo Andromeda to sredniak. co prawda nieco sie wciagnalm,ale raczej z racji braku sensownych alternatyw niz "[beeep]istosci" serialu. niemniej skoro leci na tele5...
a w programie faktycznie namieszali, choc mi pasuje,bo moze dosc szybko dojdziemy do 3,4 sezonu
  • 0
Osoba, która pisąła do mnie w spraiwe Farka niech zrobi to raz jeszcze, bom [beeep] wołowa i skasowałekm przypadkiem mejla

#13 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 21.04.2005 - |10:21|

No ja jednak wątpię żeby puścili więcej niż jeden góra dwa sezony.
Ale może na AXN jeszcze raz powtórzą ten serial od początku a potem dadzą premierową 5 serie.
  • 0

#14 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 22.04.2005 - |13:07|

również od poniedziałku do czwartku ale popołudniami.

Wyświetl post

W programie Andromeda ma lecieć od 25.04 od poniedziałku do piątku o 17:45 od 1-go odcinka. Oczywiście oprócz tych odcinków które już były i będą powtarzane np. w ten weekend. :D Miejmy nadzieję, że ta godzina emisji się nie zmieni.

Pozdrawiam :)
----------------
  • 0

#15 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 22.04.2005 - |20:24|

W programie Andromeda ma lecieć od 25.04 od poniedziałku do piątku o 17:45 od 1-go odcinka. Oczywiście oprócz tych odcinków które już były i będą powtarzane np. w ten weekend. :D Miejmy nadzieję, że ta godzina emisji się nie zmieni.

Pozdrawiam :)
----------------

Wyświetl post

No faktycznie trochę się to nazmieniało ale i tak jak narazie premierowe odcinki lecą od pon do czw pół godziny po północy.
A tak swoją drogą to ja dałem sobie po 3 odcinkach spokój z Andromedą w Tele5. Nie dość że jakość tej stacji jest podobna do jakości mocno zużytej kasety VHS to jeszcze reklamy w połowie zdania. Dziękuję ja sobie poczekam aż powtórzą ten serial od początku na AXN (oczywiście jeśli powtórzą).
  • 0

#16 Ellie

Ellie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów
  • MiastoNowy Dwór Maz.

Napisano 23.04.2005 - |15:46|

A ja mimo wszystko obejrzę. AXN niestety nie mam :/ I jako, że w ogóle nie oglądałam serialu i dopiero dzisiaj się o nim dowiedziałam, to chyba obejrzę sobie dziś i jutro 2 i 3 odcinek, a w poniedziałek pierwszy.
  • 0

#17 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 23.04.2005 - |16:06|

A ja mimo wszystko obejrzę. AXN niestety nie mam :/ I jako, że w ogóle nie oglądałam serialu i dopiero dzisiaj się o nim dowiedziałam, to chyba obejrzę sobie dziś i jutro 2 i 3 odcinek, a w poniedziałek pierwszy.

Wyświetl post

To nie lepiej zacząć oglądać od poniedziałku od pierwszego odcinka :D ?
  • 0

#18 Ellie

Ellie

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów
  • MiastoNowy Dwór Maz.

Napisano 24.04.2005 - |16:22|

W zasadzie tak, ale i tak nie miałam co robić, to sobie obejrzałam. I nawet mnie zainteresował =)
  • 0

#19 Raptorek

Raptorek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 538 postów

Napisano 24.04.2005 - |19:29|

Ja powiem tak obejżałem i ok widzialem już andromede do 4 sez
Ale jak to zwykle ja minusy otórz lektor i jakość tłumaczenia są tragiczne i to robią profesionaliści a niech się schowają :ph34r:
Natoiast cieszy mnie sam fakt pojawienia się samej andromedy jako sf w TV racvzej ogłólno dostępnej na sieciach kablowych.
Mam nadzieje ,że będą chociaż cztery sezony

Użytkownik Raptorek edytował ten post 24.04.2005 - |19:31|

• 0

#20 pastor

pastor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 26.04.2005 - |13:25|

Naprawdę kiedy zobaczyłem w programie że ma być Andromeda to mnie zatkało serial s-f w polskiej tv ,niesamowite,ciesze się że chociaż Tele5 doszczegła chęć oglądania czegoś bardziej ambitnego niż złotopolcy i inny tego rodzaju syf,sądze że Tele5 chciała pozyskać nowych oglądających dla swojego programu i im się to uda bo My będziemy razem z nim.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych