Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fear the Walking Dead

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.08.2015 - |09:30|

Spin off The Walking Dead wystartował i powiem, że póki co jest dobrze. Bohaterowie są lepiej nakreśleni niż w oryginale na początku historii po opisach nie kupowałem wątku rodziny z problemami ale okazuje się, że twórcy śpiewająco przebrnęli przez temat. Po pilocie i drugim odcinku kupuję ten serial chociaż ich plan wyjechania na pustynię trochę mnie straszy powtórką z farmy Hershela no ale zobaczymy mam nadzieję, że uczą się na błędach i pociągną to trochę inaczej. Epidemia nie wdarła się do miasta miażdżącą siłą. Postępuje powoli, widać że wszyscy podchodzą do tego z dystansem i nie ma póki co mowy o żywych trupach chociaż po zakończeniu drugiego odcinka widać zwrot w kierunku apokalipsy. Coraz więcej szwędaczy zaczyna się kręcić po ulicach. Tak więc na obecną chwilę szykuje się, że Rick i jego wesoła kompania będą mieli solidną konkurencję na zachodnim wybrzeżu.

• 0
don't try

#2 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 03.09.2015 - |19:43|

Pierwsze dwa odcinki bardzo powolnie sie rzowijaja, ale napiecie buduje sie po mistrzowsku. Wydaje sie, ze producenci staneli na wyskokosci zadania.

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych