Odcinek 195 - S09E23 - Do You Believe in Miracles
Napisano 05.04.2014 - |18:19|
Napisano 21.05.2014 - |20:34|
Bo wiecie, kolejny raz któryś brat umiera (średnio co drugi sezon, któryś z nich kończył martwy), więc tu nie ma nic nadzwyczajnego. Czyściec, piekło, jeden pieron, i tak się jak się uprą wykaraskają, ale Crowley sobie przemilczał mały fragment. Ciekawe Jakim demonem będzie Dean...
Napisano 22.05.2014 - |18:43|
Jestem ciekaw co też nam szykują na finałowy sezon. Kain wydawał się w miarę normalny poza tym, że miał demoniczne moce. Gdyby przemiana Dean'a wyglądała podobnie może nieźle namącić.
Napisano 22.05.2014 - |19:53|
Napisano 23.05.2014 - |23:16|
dlatego bo kuracje ludzką krwią dostał.
generalnie odcinek meh. Pewnie dla tego, bo główny bad guy robiony na siłę. Wielki przywódca z którego się właśni poddani nabijają. I na finalny odcinek finalny retcon. Nagle tablet daje super moc, od kiedy niby. A wystarczyło powiedzieć, że Metatron trzyma łapę na wszystkich duszach w niebie i stąd ma moc. No ale wtedy nie było by im tak łatwo go pokonać w 5 minut, co było wymagane w finale...
Napisano 21.02.2016 - |18:57|
Ciągnę ten serial od paru dobrych lat i mimo iż wielokrotnie chciałem go porzucić to nadal oglądam, cały sezon 9 ogólnie był całkiem dobry, walka Aniołów między sobą, ostrze Kaina, przemiana na końcu Deana w demona, były naprawdę dobre odcinki, łącznie z tym finałowym.
Mam tez wrażenie że gra aktorska Acklesa z sezonu na sezon jest coraz lepsza.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Napisano 31.10.2024 - |14:51|
Odcinek finałowy zrobił robotę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych