Premiera w USA - 8 października.
Odcinek 071 - S06E05 - The Mad King
Napisano 01.09.2013 - |10:53|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 09.10.2013 - |18:00|
mówicie że będzie jeszcze jeden sezon? bo po dzisiejszym odcinku to nie bardzo wiem o czym chyba że w końcu zaczną na motorach jeździć
Napisano 11.10.2013 - |19:57|
W tym sezonie w ramach wygrzebywania klubu z bagna Jax wykończy rodzinę i wszystkich kumpli, a w przyszłym z podkulonym ogonem poprosi Bobby'ego o przygarnięcie do grupy i będzie im czytał swoje pamiętniki
Napisano 11.10.2013 - |21:48|
Skoro stół z Kosiarzem wyleciał w powietrze to może w końcu zaczną się chłopaki spotykać w piaskownicy czyli tam gdzie ich miejsce.
Napisano 12.10.2013 - |08:16|
Przykro to pisać ale serial stał się właściwie groteską samego siebie.
Ciężko już brać ich problemy "na poważnie".
Nie ma już tych emocji co na początku.
Nie ma już, że tak to ujmę tylu scen jazdy na motorach a mamy coraz więcej poruszania się w jakichś miniciężarówkach, vanach czy jak w tym odcinku Jax z Nero w lowriderze.
Co do odcinka jak tylko usłyszałem, że ajrisz królowie "życzą" sobie aby nasi motocyklowi gangsta zebrali się w jednym miejscu i to wszyscy to od razu pomyślałem o bombie albo jakiejś ręcznej wyrzutni rakiet. A tu proszę zaskoczyli mnie tym wysokoprocentowym piwem.
Żeby nie było serial będę oglądał do końca. Bo nie ma się czego tu wstydzić podobnie jak nadal czasami będę ubierał koszulkę Samcro.
Nadal miło się go ogląda choć bez tych ochów i achów co na początku.
Tym bardziej na tym etapie czyli półtora sezonu przed zapowiadanym końcem serialu wydaje mi się, że bezsensem byłoby rezygnowanie z oglądania.
Szkoda tylko mając w pamięci początki, że robi się to wszystko takie coraz bardziej karykaturą początkowych elementów serialu.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 12.10.2013 - |10:25|
#biku1
zgadzam się w 100%, serial spada poziomem
Breaking Bad | Community | House M.D. | House of Cards
Justified | Orange Is The New Black | Suits | Six Feet Under
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0