Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 086 - S08E02 - Every Silver Lining

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (7 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.29%

2. 9 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

3. 8 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

4. 7 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

5. 6 (3 głosów [42.86%] - Zobacz)

Procent z głosów: 42.86%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 03.07.2013 - |13:40|

Zapraszamy do dyskusji.

#2 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.07.2013 - |21:34|

brak jakiegokolwiek komentarza jest najbardziej wymownym komentarzem... zapowiada się porównywalnie słaby koniec świetnej serii jak House

• 0

#3 Mdeem

Mdeem

Sierżant

• VIP
  • 767 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 08.07.2013 - |21:45|

Deb to, Deb tamto, muszę chronić Deb, muszę nawodnić Deb - jakaś paranoja!

Jeszcze najlepiej niech okaże się że Vogel maczała palce w usunięciu nowemu kilerowi tego czegoś w mózgu (w ramach terapii) i teraz ten się jej niby odwdzięcza przesyłkami a tak w ogóle to ona stoi za tym wszystkim bo to jej jakiś nowy eksperyment na Dexterze.

Dno!

Użytkownik Mdeem edytował ten post 08.07.2013 - |21:46|

• 0

#4 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.07.2013 - |22:02|

że ona za tym wszystkim stoi to jest już dla mnie oczywista oczywistość, w ogóle świetny pomysł po 7 sezonach wyciągnąć z d... z nikąd znaczy osobę, która właściwie stworzyła Dexa

• 0

#5 janek555

janek555

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 08.07.2013 - |22:44|

serial nudny jak falki z olejem, ale powiem jedno:

nigdy mi się Deb nie podobała, ale teraz co to za zjawiskowo piękna kobieta jest, mniam, może przez to, że wreszcie ją apetycznie ubierają, a nie kant spodnie i marynarka

fajnie też usłyszeć Make Your Own Kind of Music, od razu wracają wspomnienia z LOST, pewnie usłyszymy, bo nawet jeden odcinek jest tak nazwany

Użytkownik janek555 edytował ten post 08.07.2013 - |22:48|

• 0
6.0 - Battlestar Galactica, Supernatural, True Blood
5.5 - Californication, How I Met Your Mother, Sons of Anarchy, Dexter, Star Wars: Clone Wars, Fringe,
5.0 - Lost, Stargate SG1, Skins, House, Dark Blue, Warehouse 13, SG: Atlantis, Sons of Anarchy
4.0 - Prison Break, Vampire Diaries

#6 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 11.07.2013 - |14:02|

Takie tam flaki. Dr Vogel, jak po pierwszym odcinku wydawała się ciekawą postacią, tak tutaj z leksza nudnawa.

Głupie wyczyny Derby, śmieszne sceny z Batistą i Dexter plączący się gdzieś tam po środku.

Liczę na coś ciekawszego, bo nawet jeśli nie chcę narzekać, to pochwalić nawet nie ma za co. :P

• 0

#7 DevilDrom

DevilDrom

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 12.07.2013 - |19:13|

Odcinek znacznie lepszy od poprzedniego, gównie za sprawą odniesień do przeszłości Dextera oraz położenie większego nacisku na motyw nowego seryjnego zabójcy gracującego z Miami, aniżeli na problemy irytującej Debry. Ciekawe czy rzeczywiście to ona jest odpowiedzialna za zabójstwo El Sapo, bo osobiście nie jestem do tego przekonany, bo skąd wzięła drugą broń, i jak zdołało go namierzyć, skoro nie wiedziała nawet kto ją napadł. Chociaż z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo, w końcu zabiła LaGuerta, zatem uśmiercenie jakiegoś płatnego zabójcy nie powinno stanowić moralnego problemu, szczególnie że mogło być to w częściowej samoobronie. Ale w sumie nie jest to istotne, jak dla mnie to ona mogłaby zostać uśmiercona...

Użytkownik DevilDrom edytował ten post 12.07.2013 - |19:16|

• 0

#8 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 16.07.2013 - |06:27|

Trochę nudno, ale ja tam wybaczam, to w końcu ostatni sezon jednego z najlepszych seriali w historii.  Rampling gra znakomicie, szkoda tylko że jej postać jest mocno naciągana, tyle lat zabijania i pojawia się dopiero teraz?

A tego co się dzieje z Deb to już niestety nie ogarniam, zabójstwo tego El Sapo zupełnie bez sensu, jeśli do tego że to ona zrobiła nie dojdą nasi policjanci z Batistą na czele to będzie parodia. Zresztą od 8 lat mają obok siebie Rzeźnika z Zatoki i ich genialne umysły detektywistyczne niczego im nie podsuwają. Ale co tam, oglądam dalej.

• 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

#9 Czlowiekfrank

Czlowiekfrank

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 23.09.2013 - |21:12|

Nie rozumiem, czemu te narzekania na dr Vogel? Akurat wszystko o niej w tym odcinku zostało logicznie wyjaśnione. Jak dla mnie kradnie ten odcinek zdecydowanie.

Deb zaczyna świrować. W sumie jej się nie dziwię. Tylko że chyba jak zwykle nie powiążą jej pewnie z morderstwem tego płatnego mordercy. No i zaczyna mnie już wkurzać ten jej pracodawca. Dziewczyna jest naćpana, rzadko kiedy się do niego odzywa (tak wynika z poprzedniego epa). No kurde! Nie chciałbym takiej pracowniczki.

No i świetnie. Dzisiaj wyszedł ostatni odcinek, a ja dopiero drugi skończyłem :D

Użytkownik Czlowiekfrank edytował ten post 23.09.2013 - |21:13|

• 0

Podsumowanie całego "Dextera":

http://czlowiekfrank...xtera-cz-1.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych