Odcinek 171 - S08E22 - Clip Show
Napisano 10.05.2013 - |22:56|
Napisano 11.05.2013 - |11:01|
Finał może być ciekawy. Trudno powiedzieć co się teraz stanie, nie tak jak było z Lewiatanami. Abaddon pewnie poszła obalić Crowleya, to powinna być furtka do działania dla braci.
Napisano 11.05.2013 - |12:39|
odcinek ujdzie. Z Abbadonem to zawalili wystarczyło łapska na kłódkę zamknąć. Trochę scena jak z evil dead albo adamsów. Oprócz tego myślałem, że pułapka będzie działa(ta zwykła nie kula w główie). btw czy mi sie wydaje czy to jest medyczka z SGU co grała Abbadona?
co do finału to możemy się pobawić w zgadywanki. Ja to widzę tak. Crowley spyka się z Naomi oferuje tablet w zamian za pomoc z braćmi. Braciom mimo wszystko udaje się dokończyć rytułał i sam zamyka bramy piekieł i pieczętuje je ... swoją własną duszą(to ma być to wielkie ups sezonu). (a demona po prostu sobie przyzywają zaklęciem. Dużego problemu nie ma).
Castiel razem z Megatronem(?) zamykają Niebo
Nie wiem czy z Megatronem mu po drodze. Zaraz by miał problemy ze strony Optimus'a Prime'a. Ale z Metatronem to już co innego:)
Użytkownik Lobo edytował ten post 11.05.2013 - |12:40|
Napisano 07.05.2015 - |11:22|
Dziwny odcinek, sporo retrospekcji z zycia księdza, który ubzdurał sobie że uleczy demona, poźniej przywrócenie do życia Abbadona i jej ucieczka w żenującym stylu, po co im wogóle to przywracanie do życia było?
I zdecydowanie najlepszy fragment epizodu jak Crowley wreszcie pokazał pełnię możliwości i przechytrzył naszych braci, niczym w serialu kablówkowym nie udało się uratować im bliskiej przyjaciółki.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »