Odcinek 031 - S03E08 - Seperate Paths
Napisano 25.03.2013 - |22:54|
Odcinek mocny ze względu na co najmniej dwie sceny.
Pierwsza to wiadomo, żeby tak upodlić Cezara, nie ładnie Tyberiuszu, nie ładnie.
A druga to śmierć Crixusa. Dostał to czego chciał, ale taka już była jego natura.
Coraz bliżej końca i właściwie pozostaje jedno pytanie:
Czy Spartakus przeżyje?
Zobaczymy na jaką wersję wydarzeń historycznych zdecydowali się scenarzyści.
Napisano 25.03.2013 - |23:11|
Popieram Kravena, te dwie sceny były zaskakujące. Ciekawe jaki numer przed końcem wywinie Julek.
Użytkownik Toudi edytował ten post 25.03.2013 - |23:12|
Napisano 25.03.2013 - |23:27|
daje 90% żę spartacus przeżyje, w końcu jego ciała niby nie znaleźli, a jak tu go uśmiercić z takimi szczytnymi celami, Kriksos padł bo chciał i myślę że to na tyle poświęceń
bardzo frapuje mnie Julek C. a raczej to jak go traktują w tym serialu, całkiem niestereotypowo, ciągle mnie zastanawia jak się z młodym dogadają żeby rządzić i dzielić, chciałbym spinoffa o nich
Napisano 25.03.2013 - |23:55|
Ale tak z drugiej strony, po upokorzeniach jakich doznaje Julek, to nie wiem czy będzie do końca współpracował.
Co do spinoffa, to plotki są o nim od prawie roku. Choć chyba żadnych konkretów. Ale byłoby ciekawe jakby tak doprowadzili Juliusza do startu Rzymu... Albo jakoś inaczej połączyli oba seriale. W końcu Rzym był nie mniej brutalny i nie mniej odważny niż Spartakus...
Napisano 26.03.2013 - |17:33|
Mnie akurat ta scena z Julkiem strasznie rozbawiła, nie łatwo było mi potraktować ją na serio. Choć teraz jego zes\msta będzie najciekawszym punktem, mam nadzieje że będzie kreatywny.
Brakuje jednak tego jednego sezonu Spartacusa, nie będzie miał chyba swojej zemsty za Kriksosa.
Użytkownik Dinsdale edytował ten post 26.03.2013 - |17:37|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych