Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 067-088 - S04 - Season 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 rasdel

rasdel

Orion-Tokra

• Orion-Tokra
  • 339 postów

Napisano 17.09.2012 - |12:47|

No i pierwszy odcinek tego 4 sezonu naprawdę świetny, tego oczekiwałem. Doszły nowe postacie, czuć świezością, jest kilka wątków które już teraz widać, że będa się przewijać.
Radzę nie sugerować się recenzjami na serialowej i hataku, wydaje mi się, że autorzy recenzji już całkiem postradali zmysły i nagle chcieli by dziesięc tysięcy rzeczy od serialu który przyzwyczaił nas już do swojej ramowej konwencji.
Ja się niezwykle dobrze bawiłem oglądają tę premierę. Niesamowite piosenki, "In time" czy wokal (i wygląd) nowej trenterka Rachel.. wow!

Ocena: 9/10.

Użytkownik rasdel edytował ten post 17.09.2012 - |12:48|

• 0

#2 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.09.2012 - |12:55|

Mi też się otwarcie 4 sezonu podobało. Fajnie jest zobaczyć i nowe i stare postacie. Lecz brakowało mi kilku osób, które miały się pojawić. Brak Finn'a, Puck'a, Santany (czemu tak zaje*istej aktorki nie było w Premierze 4 sezonu?!), Quinn i nie wiem kogo jeszcze, dało się lekko odczuć. Ale nowi powinni szybko zostać polubieni przez widzów.

Jednak w końcu, czytałem nie raz, że powraca cała stara obsada.
  • 0

#3 rasdel

rasdel

Orion-Tokra

• Orion-Tokra
  • 339 postów

Napisano 19.09.2012 - |13:26|

A jak jest z tą Quinn? Ona będzie w całym sezonie czy faktycznie odchodzi z serialu?
  • 0

#4 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.09.2012 - |17:29|

Ma się pojawić w 4 sezonie normalnie. Ale ponoć aktorka rezygnuje z gry w serialu i jej postać będzie stopniowo usuwana z serialu.
  • 0

#5 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 12.12.2012 - |20:24|

SPOILERY

Aktualny 4 sezon nie jest jakiś wybitny, zwłaszcza początki, ale z biegiem odcinków jest coraz lepiej. Warto wymienić odcinek, w któym Glee Club robił "Grease". Wyszło im to fajnie. Potem spotkanie po miesiącach na Święto Dziękczynienia czyli 4x08. Zjazd starej ekipy Glee Clubu i pomoc nowym przed Sectionals, wypadło dobrze i fajnie było zobaczyć starych członków śpiewających razem. 4x09 tu też było dobrze, a nawet bardzo dobrze. Schemat serialu został przełamany
Spoiler
To wypada całkiem nieźle i wprowadza powiew świeżości do serialu, coś innego. Plus to, genialne wykonie 2 piosenek przez Rachel na specjalnym „Winter Showcase” organizowanym przez Carmen (Goldberg). Ale również świetnie wypadła wojna piosenkowa Rachel z Cassandrą i wykonanie piosenki z Chicago. Kate Hudson pokazała jak potrafi się ruszać i to, że wpasowała się do serialu świetnie!

Im dalej w 4 sezonie, tym lepiej. Oby tak dalej.
  • 0

#6 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 31.03.2013 - |15:12|

Niezbyt porywający jest 4 sezon.

Chciałem napisać,tylko jak w odcinku 4x13, Santana na koniec świetnie wykonała piosenkę "Girl on Fire"! To było coś. Oby więcej takich wykonań.

I oby "Glee" znowu było dobre jak w sezonie 1 czy 2.

• 0

#7 rasdel

rasdel

Orion-Tokra

• Orion-Tokra
  • 339 postów

Napisano 17.04.2013 - |20:40|

No i mamy już prawie finał. W 4x18 coś się ruszyło. Ale to już nie jest to samo co w poprzednich sezonach. Mam nadzieję, że finał i zawody stanowe będa na dobrym poziomie.

Nawet już nie ma żadnych ciekawych cowerów.

• 0

#8 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.04.2013 - |18:34|

4x17 był dobrym odcinkiem, sporo dobrej muzyki. A w 4x18 sporo się działo. No i był to odcinek bardzo zaskakujący, pełen emocji. Ale od 4x17 poziom serialu tylko idzie w górę.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych