Odcinek 083 - S04E18 - The Consultant
Napisano 03.02.2012 - |17:18|
Napisano 16.04.2012 - |12:42|
Napisano 18.04.2012 - |13:55|
Podoba mi się coraz bardziej Walter, wróciło mu poczucie humoru.
Fajnie wypadło to równoległe prowadzenie śledztwa.
Zastanawiam się tylko nad motywami Jonesa, czyżby chciał zniszczyć oba światy? I po co to? Czyżby istniał jakiś kolejny świat, na którym zamierza żyć? W kolejnych odcinkach może być ciekawie. Oby tylko nie wepchnęli jakiegoś jednoodcinkowca bo czasami im się zdarza w końcówce tak zrobić.
Napisano 13.09.2012 - |21:15|
Akcja w obu wszechświatach zawsze zapowiada lepszy odcinek i ten także był z tych lepszych. Zostały tylko 4 do końca, więc raczej mamy już początek końca i nie będzię już stand-alone'ów.
Napisano 29.12.2012 - |12:48|
Wydarzeniem odcinka było z pewnością zdemaskowanie Broylesa. Bardzo się cieszę, bo w ten sposób Jones (jak ja nienawidzę tego typa!) będzie miał, czegokolwiek on nie knuje, utrudnione zadanie - i być może w końcu uda się go jeszcze w tym sezonie u[beeep]ć raz na zawsze.
Wyznawca Latającego Potwora Spaghetti.
Obecnie ogląda seriale: Walking Dead (na bieżąco), Mad Men (S02), Desperate Housewives (S01), Big Bang Theory (S06), House of Card (oczekiwanie na nowy sezon).
Napisano 11.02.2013 - |22:04|
Odcinek dobry, ale mam podobne zdanie jak delta, po co niszczyć oba światy? w jakimże to celu? istnieje kolejny?
No i choroba syna Broylesa, czy to nie było już kiedyś poruszane we wcześniejszych epizodach? (1,2 sezon?) - miałem wrażenie deja vu.
Rozkręcił się nieco ten sezon, aczkolwiek osobiście dla mnie zbyt dużo jest bełkotu i nielogicznych tematów. Liczę że końcowe odcinki wzniosą się ponad przeciętną.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych