Po 2 odcinku śmiem twierdzić że "Gods Of The Arena" przebije "Blood and Sand"
Odcinek 002 - Missio
Rozpoczęty przez
no1special
, 29.01.2011 - |13:39|
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.01.2011 - |13:39|
Napisano 29.01.2011 - |20:40|
Świetny i pierwszy i drugi odcinek. Ale tego się spodziewałem. B&S miał trochę trudny początek, akcja rozkręcała się wraz z nowymi odcinkami. G&A rozpoczęło od razu z grubej rury. I jak tu nie czekać na kolejne odcinki z zapartym tchem..
Napisano 29.01.2011 - |21:52|
Odcinek jeszcze lepszy od poprzedniego! szkoda, że za tydzien bedziemy już w polowie historii:(
Batiatus jak zwykle nie odpuszcza. Czekałem tylko na to aż ktoś obije tą niewyparzaną buzke Witiuszowi. Myślałem jednak, że walka o tytul Doctore bedzie bardziej efektowna, ale pojedynek Gannicusa z Kriksosem mi to zrekompensował. Ashur troche po frajersku dostal znak i tez pewnie przez to nikt go nie bedzie szanował...
Odcinek 10/10!
Batiatus jak zwykle nie odpuszcza. Czekałem tylko na to aż ktoś obije tą niewyparzaną buzke Witiuszowi. Myślałem jednak, że walka o tytul Doctore bedzie bardziej efektowna, ale pojedynek Gannicusa z Kriksosem mi to zrekompensował. Ashur troche po frajersku dostal znak i tez pewnie przez to nikt go nie bedzie szanował...
Odcinek 10/10!
"Never lose focus! Not if jupiter himself Were to rip open the heavens And dangle his cock from the skies!"
Napisano 29.01.2011 - |23:49|
2 odcinek na prawdę pozamiatał. Kurde ten prequel będzie lepszy niż sezon 1 b&s.
Napisano 30.01.2011 - |21:11|
Część 2 absolutna REWELACJA.
Starz zdecydowanie wstrzelił się w 10 z konwencją serialu dokładając do tego znakomicie dobranych aktorów i świetnie poprowadzoną fabułę, intrygi.
Starz zdecydowanie wstrzelił się w 10 z konwencją serialu dokładając do tego znakomicie dobranych aktorów i świetnie poprowadzoną fabułę, intrygi.
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 30.01.2011 - |22:08|
01x02
Drugi odcinek podobnie jak pierwszy bardzo dobry. Więcej tu było intryg niż walki, ale to też jest podstawa tego serialu. Bardzo fajny klimat tego odcinka zwłaszcza akcja w domu Batiatusa z małą orgietką.
Walka dwóch Doctore średnia lepiej wypadł pojedynek Gannicusa z Crixosem.
No i rewanż ze strony Batiatusa na tym kolesie też dobry.
Co do Ashura to nic się nie zmienia był gnidą i nią pozostanie.
Dla mnie 9/10. Jest bardzo dobrze i oby dalej było jeszcze lepiej.
Dla mnie obok Lights Out najlepsza premiera 2011 roku póki co i nie sądze, że coś go zdoła przebić jeszcze w tym roku.
Drugi odcinek podobnie jak pierwszy bardzo dobry. Więcej tu było intryg niż walki, ale to też jest podstawa tego serialu. Bardzo fajny klimat tego odcinka zwłaszcza akcja w domu Batiatusa z małą orgietką.
Walka dwóch Doctore średnia lepiej wypadł pojedynek Gannicusa z Crixosem.
No i rewanż ze strony Batiatusa na tym kolesie też dobry.
Co do Ashura to nic się nie zmienia był gnidą i nią pozostanie.
Dla mnie 9/10. Jest bardzo dobrze i oby dalej było jeszcze lepiej.
Dla mnie obok Lights Out najlepsza premiera 2011 roku póki co i nie sądze, że coś go zdoła przebić jeszcze w tym roku.
Napisano 30.01.2011 - |23:45|
Łał, drugi odcinek z rzędu i znowu opad szczeny.
Duet tego oraz Fringe, jest obecnie nie do pobicia.
Duet tego oraz Fringe, jest obecnie nie do pobicia.
Napisano 01.02.2011 - |13:37|
Ja muszę powiedzieć że świetnie ogląda się ten prequel pomimo braku jakby nie patrzeć tytułowego bohatera. To może dobrze wróżyć kontynuacji serialu ze zmienionym aktorem w roli Spartacusa. Jeśli tylko scenariusz i sama realizacja będzie to dobra to myślę że i sukces będzie.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 22.01.2012 - |20:50|
Zapraszamy do dyskusji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych