Odcinek 047 - S04E08 - Family Recipe
Napisano 16.09.2011 - |17:29|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 26.10.2011 - |21:17|
Napisano 27.10.2011 - |15:23|
Na plus zdecydowanie wątek humorystyczny tego odcinka =)
Użytkownik no1special edytował ten post 27.10.2011 - |15:23|
Napisano 27.10.2011 - |23:47|
No ale starczy tego wróżenia z fusów. Akcja była naprawdę niezła, mam nadzieję że szybko wrócą do głosowania o zmianę lidera, póki są świeżo po najaździe LS. Szkoda że nie było żadnej sceny z zastępcą prokuratora, Scena z panem bez paluszków równie dała radę. Ogólnie odcinek oceniam tylko oczko słabiej niż poprzedni. 9/10
Napisano 29.10.2011 - |00:43|
Zgadzam się, że Unser też jest raczej do likwidacji, natomiast zabójstwa Tary zupełnie nie widzę.
Ciekawy jestem, kto jeszcze jest wtyką LS poza Pedro. Tego Rafiego z Majów coś ostatnio dużo, więc może on?
Zostaje jeszcze motyw Juice'a i Chibsa, też może być interesująco, tak samo jak sprawa z Charming Heights.
Faktycznie mało ostatnio zastępcy prokuratora, ale czuję, że on może zostać na kolejny sezon, żeby nie tworzyć nowego public enemy dla SoA, więc może jeszcze się rozkręci.
Z niecierpliwością czekam, co będzie dalej
Napisano 29.10.2011 - |13:38|
Napisano 31.10.2011 - |22:09|
P.S. Yungar - oklaski za tekst o warszawskiej Pradze - klasa tłumacza!
Napisano 01.11.2011 - |19:28|
nie rozumiem idei tej "zasadzki", jakoś słabo to wyszło, siedzą stadem w szopie i na co liczyli gdyby tamci wparowali w podobnym stylu jak do warsztatu?
Napisano 02.11.2011 - |11:34|
Wielka szkoda Piney'a i rodzi się pytanie kto następny jest na liście Claya do odstrzału. Moim zdaniem Unser, ewentualnie Bobby. O Tarę natomiast jestem spokojny. Coś czuję, że jak dojdzie do finałowego starcia w klubie to przy okazji może jeszcze zginąć ktoś postronny.
Ciekawie zapowiada się wątek Juice'a i Chibsa. Zastanawiam się czy Juicy boy przyzna się do tego, że współpracuje z Rooseveltem.
Panowie mundurowi wcinali zupkę z wkładką od Chucky'ego aż im się uszki trzęsły
Tak sobie teraz myślę, że to może być najlepszy sezon w historii SoA. Zobaczymy co nam zaserwują dalej, ale póki co jestem bardzo usatysfakcjonowany obrotem wydarzeń.
Może odstrzał Claya za jego zagrywki. To już jest chyba tylko kwestia czasu i może właśnie to dostaniemy w finale.Trochę mnie zdziwiło, że tak szybko wykończyli Pineya, znaczy na finał muszą szykować coś naprawdę mocnego.
Napisano 28.12.2011 - |16:45|
Sam nie wiem kto padnie następny? Mimo wszystko obstawiam Juice'a, w tej chwili to jeden kłębek nerwów i na pewno popełni jakieś głupstwo.
Poza tym potwierdza się kolejny raz, że w handlu narkotykami nie ma zmiłuj się, nie ma praktycznie żadnych reguł. No cóż szybka kasa = szybka śmierć.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »