Stargate SG-1: Sezon 7
Napisano 24.08.2003 - |11:55|
Napisano 24.08.2003 - |12:10|
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 24.08.2003 - |12:24|
SG-1 w 7 sezonie całkowicie utraciło klimat z poprzednich odcinków i sezonów. Stało się serialem konercyjnym nastawionym na zysk. Zapomniano o fanach - olano cih zupełnie.
Nie byłbym sobą jakbym nie napsał o shipie. Całkowity jego brak - człowiek się może załamać. Dalczego ja się musze doszukiwać shipu w przypadkowych sytuacjach no dlaczego
Za jakie grzechy no za jakie
Thor ty chyba nie wiesz co mówiszNo sezno troche skopany ale 7x11 poprawi ci humor i troche o pradawnych powiedziano ale więcej już nie mowie bo zostane statowny
Napisano 24.08.2003 - |12:25|
No lepiej nie mów...moim zdaniem,źle wyszło....fakt,że podoba mi się wariant 3 po-2 odcinkow w sezonie,ale pierwsza polowa nedznie wypadla-malo sequeli a duzo opartych na wczesniejszych pomyslach...No sezno troche skopany ale 7x11 poprawi ci humor i troche o pradawnych powiedziano ale więcej już nie mowie bo zostane statowny
Napisano 24.08.2003 - |12:29|
Napisano 24.08.2003 - |12:34|
Jak dla mnie ten odcinek był ciekawszy niż ostanieThor ty chyba nie wiesz co mówisz
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 24.08.2003 - |12:41|
Napisano 24.08.2003 - |12:45|
Napisano 24.08.2003 - |13:01|
www.policeteam.com
Napisano 24.08.2003 - |13:02|
Napisano 24.08.2003 - |13:03|
To ja już wole pierwszą serię, gdzie było widać świeże pomysły...
Ale żeby nie być świnią... klika ciekawych momentów w obecnej serii tez było
Napisano 24.08.2003 - |13:08|
Narazie może 7 sezon nie zachwyca,ale poczekajmy do końca serii a wtedy ocenimy caly sezon.
Troszke cię oświece - jestem maniakiem spoilerów - czarno to wygląda. Może Heroes będzie jakimś przełomem ale następne zapowiadaja sie tak samo lipnie jak pierwsze
Zapraszam po 7x11 rexus zdecydowanie poprawia nastrój przed chwilą skończyłem oglądać i zamierzam za chwilę to powtórzyć.Jak dla mnie to caly 7 sezon to jedna wielka porażka. Obserwujemy rozbicie drużyny.Zdecydowanie za mało Jacka. Odcinki które nic nie wnoszą, z banalną powtarzającą sie fabułą (aż coś człowieka trafia jak to widzi). Odcinki 7x08 i 7x09 są tak debilne że nalezy wołać o pomste do nieba
![]()
![]()
....
/Kowalsky
Pojawia się w nim to czego brakowało w ostatnich odcinkach. (DOŚĆ !!!)
Zaczynacie mieć złe nastawienie do tego serialu. To jest chyba 136 odcinek, więc delikatnie pomysły mogą się kończyć. (Jeszcze nie jest tak źle - bo Sam nie jest córką Hamonda, siostrą Jacka z którym w 8 serii będzie miała 5-cioraczki, których wujkiem będzie Anubis). Patrzcie na niego jak normalni telewidzowie, a nie jak maniacy, którzy oglądają po 5 odcinków dziennie. Oglądając serial raz, nie dostrzega się wielu błędów, braków i tym podobnych. On głównie dla nich jest robiony, a to, że my jesteśmy szaleńcami i maniakalnymi połykaczami następnych odcinków nie oznacza że serial jest i ma być dla nas. On ma się sprzedać a ludzie przy nim pracujący mają dostać górę pieniędzy.
Warto usiąść do tego odcinka z lepszym nastawieniem, oględnąć go w sposób normalny i myśleć, że do 07-11-2003 zostało jeszcze tyle dni a co się stało z .......... (STOP!!)
Trochę zawiłe to co napisałem. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodziło. Jak nie ...... prześpię się chyba i pomyślę jak napisać to co napisałem - jaśniej.
Napisano 24.08.2003 - |13:17|
Dzieki Kowalsky ale oglągałem już wczoraj - i zdecydowanie zepsół mi nastrójZapraszam po 7x11 rexus zdecydowanie poprawia nastrój przed chwilą skończyłem oglądać i zamierzam za chwilę to powtórzyć.Jak dla mnie to caly 7 sezon to jedna wielka porażka. Obserwujemy rozbicie drużyny.Zdecydowanie za mało Jacka. Odcinki które nic nie wnoszą, z banalną powtarzającą sie fabułą (aż coś człowieka trafia jak to widzi). Odcinki 7x08 i 7x09 są tak debilne że nalezy wołać o pomste do nieba
![]()
![]()
....
/Kowalsky
Zaczynacie mieć złe nastawienie do tego serialu. To jest chyba 136 odcinek, więc delikatnie pomysły mogą się kończyć. (Jeszcze nie jest tak źle - bo Sam nie jest córką Hamonda, siostrą Jacka z którym w 8 serii będzie miała 5-cioraczki, których wujkiem będzie Anubis). Patrzcie na niego jak normalni telewidzowie, a nie jak maniacy, którzy oglądają po 5 odcinków dziennie. Oglądając serial raz, nie dostrzega się wielu błędów, braków i tym podobnych. On głównie dla nich jest robiony, a to, że my jesteśmy szaleńcami i maniakalnymi połykaczami następnych odcinków nie oznacza że serial jest i ma być dla nas. On ma się sprzedać a ludzie przy nim pracujący mają dostać górę pieniędzy.
Wiesz nie mam złego nastawienia, ale jak zaczynają kopiowac pomysły z innch seriali (i nie mów mi że pomysłu mogą się skończyć sam mam ich na nstępne 44 odcinki) to zaczynam dostawć białej gorączki. Robią indywidualne odcinki a przecierz w tytule jest SG-1.
A zapytam to dla kogo jak nie dla fanów ma być ten serial - co to ma być opera mydlana którą wszycy ogladają.
Ja chcę odcinku z klimatem jaki był w poprzednich seriach, orginalnego, z ciekawa fabółą, a nie przecietniaka po którym tylko coraz bardziej się zrażam do serialu
Napisano 24.08.2003 - |13:27|
Ciekawe kto od kogo ściągał. Pomysł nie identyczny, ale bardzo podobny.
/Kowalsky
Napisano 24.08.2003 - |13:49|
Napisano 24.08.2003 - |14:00|
Napisano 24.08.2003 - |14:08|
Ale to co widziałem wcale nie zachwyca. Za dużo pobocznych watków, a tyle spraw niewyjaśnionych czeka.
Pozdrawiam
Napisano 24.08.2003 - |14:17|
Jak dla mnie to 7 seria jest stanowczo lepsza od 6 która mi się prawie wogle nie podobała(moja ulubiona to 5 seria) ale w drugiej połowie tej serii było widać letką poprawę, więc mam nadzieje że tak samo będzie tu. Niestety nie pamiętam już odcinków od 7x01 do 7x06 bo mam je na innym dysku niestety mój komp już nie przyjmuje więcej niż trzy urządzenia(Mam 3 dyski(90GB) i nagrywarkę combo DVD) a tam ten byłe już zapełniony cały wiec musiałem zostawić sobie tego pustego. Jedynie powiem że odcinek 7x08 - Space Race wogle mi się nie podobał był wręcz zamach na klimat serialu. CO do 7x11 to jeszcze nie ogladałem ale wieczorkiem se go obejrze. A odcinek 7x09 - Avenger 2.0 jest bardzo śmieszny i mi się bardzo podoba obejrzałem go już 6 razy i jedynie mnie dziwi, co z tym Alkeshem na końcu się dziej ze słów sam można było wywnioskować że Jack przyleci nim na ziemi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »