Skocz do zawartości

Zdjęcie

Terminator: Kroniki Sary Connor (parę pytań do końcówki)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 21.08.2010 - |09:48|

Witam,

mam nadzieję, że ten temat jakoś nie narusza regulaminu forum, ale nawet poprzez wyszukiwarkę pod hasłem "terminator" nie mogłem znaleść żadnego tematu dot. tego serialu, no nie ważne, chodzi o to, że właśnie skończyłem oglądać 2 sezon (w sumie koniec, bo został anulowany : / A tak szkoda, mogło być naprawdę nieźle) i nie rozumiem parę rzeczy (lub w sumie jedną), byłbym wdzięczny jeśli by ktoś to wyjaśnił:

Co to oznacza "will you join us?", usłyszałem to 2 razy, raz sam podobno Connor to zapytał tamtego terminatora w przyszłości (Cameron z przyszłości to mówiła), a drugim razem także do Cameron teraźniejszej, która okłamała Johna, że nie wie o co chodzi, miała go chronić do końca, a takto oddała chip temu SI co dopiero chodzić zaczął i przesłał się w przyszłość? O co z tym chodzi? Dlaczego Cameron tak postąpiła, John idąc za nią sam zmienił przyszłość ponieważ już w niej nie istniał i nikt go nie zna.

I jeszcze jedno, na końcu widzimy błyskawice i jak głos Sary mówi "I love you too", czy czasem nie oznacza, że ona też się przeniosła?

Użytkownik bolek edytował ten post 21.08.2010 - |18:16|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych