Odcinek 015 - S01E15 - The Power of Madonna
Napisano 07.03.2010 - |22:49|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 21.04.2010 - |22:54|
Po drugie odcinek fajny ale nie cierpię Madonny.
Po trzecie, czy wspomniałem, że nie ciepię Madonny.*
*Z jednym małym wyjątkiem. Mam sentyment do piosenki na końcu. Więc 7.
Użytkownik Krusty edytował ten post 21.04.2010 - |22:56|
Napisano 21.04.2010 - |22:56|
Nie cierpie Madonny bez zadnego wyjatku. Nie cierpie popu.Po pierwsze nie cierpię Madonny.
Po drugie odcinek fajny ale nie cierpię Madonny.
Po trzecie, czy wspomniałem że nie ciepię Madonny.*
*Z jednym małym wyjątkiem. Mam sentyment do piosenki na końcu.
Genesis
Napisano 23.04.2010 - |11:21|
EDIT:
Poza tym widać, że przy tym odcinku się napracowali i należą im się brawa, wielkie brawa!
Użytkownik Lowrey edytował ten post 23.04.2010 - |11:23|
Napisano 23.04.2010 - |12:07|
Poza tym zgadzam się z przedmówcą. Widać że sporo pracy włożyli odcinek i pomimo że był poświęcony twórczości Madonny, za którą nie przepadam (chyba już to pisałem, ale nie zaszkodzi powtórzyć
Napisano 23.04.2010 - |13:55|
Napisano 23.04.2010 - |16:33|
So Say We All.ale nigdy więcej odcinków, które są zdominowane przez jakiegoś artystę.
Zgadza się co za dużo to niezdrowo.
Choć same utwory dobrze dopasowane do treści, jednak przesyt "jednym gatunkiem/wykonawcą" nie ogląda się zbyt dobrze.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 23.04.2010 - |16:53|
Mii chcieć ale niech będą to rockowe odcinki np. żeby być oryginalnym i nie jechać cały czas na AC/DC to Blue Oyster Cult, CCR, Nazareth czy Uriah Heep i wiele innych .Odcinek fajny, jak i wykonania, ale nigdy więcej odcinków, które są zdominowane przez jakiegoś artystę.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=u0iuaxvkXv4"]http://www.youtube.c...h?v=u0iuaxvkXv4[/url]
Użytkownik Krusty edytował ten post 23.04.2010 - |16:57|
Napisano 24.04.2010 - |16:09|
Genesis
Napisano 24.04.2010 - |16:23|
W temacie do następnego odcinka podałem już utwory [część] i nie zapowiada się by byli Zeppelini ale za to jako jedna z możliwości rozpatrywany jest odcinek tylko z nimi.By zmyc niesmak po tym odcinky, w przyszlym musi nadejsc cos naprawde wielkeigo - cos jak Lez Zeppelin.
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 25.04.2010 - |16:08|
Aktualnie w serialu brak mi takiej wyrazistej postaci męskiej, kogoś interesującego, z dobrym głosem. Niestety, ani Finn ani Jessie tacy nie są - zero charyzmy. Rachel jest świetna, ale jako partner przydałby się jej ktoś w rodzaju takiego na przykład Johna Travolty z czasów Grease.
Jako ciekawostkę powiem, że to był pierwszy odcinek, w którym fabuła była dopasowana do piosenek, a nie na odwrót.
I, niestety, moim zdaniem odbiło się to negatywnie na jakości fabuły. Czyli, apel do twórców - ostrożnie w przyszłości z takimi "specjalnymi" odcinkami.
Ogólnie rzecz biorąc, boję się, że z tego naturalnego, radosnego serialu skupiającego się na śpiewaniu robi się powoli marketingowa maszyna obliczona na zarabianie wielkich pieniędzy.
Ale na razie i tak trzeba oglądać, dla takich osób jak Lea Michele, Idina Menzel, Kristin Chenoweth czy Neil Patrick Harris;]
Napisano 25.04.2010 - |21:29|
Napisano 26.04.2010 - |08:56|
Prawdopodobnie z tym właśnie mamy do czynieienia. Na początku niewielu ludzi się "Glee" interesowało, więć serial powstawał sobie spokojnie i wg pomysłu twórców....
Ogólnie rzecz biorąc, boję się, że z tego naturalnego, radosnego serialu skupiającego się na śpiewaniu robi się powoli marketingowa maszyna obliczona na zarabianie wielkich pieniędzy.
...
Teraz zapewne cała "góra" zaczęła się mu przyglądać, do gry wkroczyli pseudo-spece od marketingu - i może być "po ptokach"
Obym się mylił.
Napisano 08.05.2010 - |18:58|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »