Serial obyczajowy FX, opowiadający o dwóch chirurgach plastycznych. Główni bohaterowie – doktor Christian Troy (Julian McMahon) i jego przyjaciel doktor Sean McNamara (Dylan Walsh) – pracują w jednej z prywatnych klinik położonych w Miami. Bohaterowie to przyjaciele ze studiów.
Serial już leci przez 5 sezonów, tydzień temu wystartował 6-ty sezon. Tematu o tym serialu nie widziałem, więc postanowiłem, że warto założyć. Może kogoś zachęci do sięgnięcia po niego, bo warto. Z tego, co czytałem wypowiedzi ludzi tutaj na forum, to serial jest dobrze odbierany.
Jak dla mnie, to tak: 3 sezony są świetne. Na początku jak zacząłem oglądać, serial zrobił na mnie duże wrażenie. Strona wizualna jest zrobiona świetnie, wszystkie te plastyczne sprawy był naprawdę ciekawe i intrygujące (pussy lips nie zapomnę do końca życia chyba
Coś nowego, ciekawego, intrygującego. Historia z Carverem, wątek w pierwszym sezonie z narkotykami,
Ava Moore itd. - BOMBA. Potem coś się zaczęło psuć, bo serial trochę zjechał z poziomem i nie było już tak przykuwających do ekranu historii. Mimo to, bardzo lubię sięgać po nowe odcinki tego serialu. Co najważniejsze, serial nie został skasowany i będzie liczył dokładnie 6 sezonów, ostatni sezon będzie podzielony na dwie części podobnie jak 5. Zakończenie gdzieś będzie w 2010. Wszystkie odcinki są już nakręcone, a na 2 ostatnie odcinki wraca Ava Moore!
Co, do 6-tego sezonu:
Pierwszy odcinek był średni. Zmienili aktorkę grającą Teddy. Katie Sackhoff zastąpiła Rose McGowan, jak dla mnie zmiana na minus.
Drugi odcinek był świetny. Przede wszystkim za sprawą pacjenta, końcówka mnie zdziwiła. Enigma
Czekam na Wasze opinie, bo serial warto reklamować.
Użytkownik johnass edytował ten post 29.05.2010 - |11:33|

Logowanie »