03x05/06 The Wedding of Sarah Jane Smith
Odcinek 029/030 - 03x05/06 The Wedding of Sarah Jane Smith
Rozpoczęty przez
psjodko
, 30.09.2009 - |07:21|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.09.2009 - |07:21|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 01.11.2009 - |14:13|
No proszę - jestem pod wrażeniem. Długo czekałem na ten moment. Od początku miałem nadzieję, że Doktor pojawi się w końcu w Torchwood albo SJA. W tym pierwszym przypadku nie za bardzo miał okazję (jedynie słyszeliśmy TARDIS pod koniec pierwszego sezonu) ale tutaj to już występ w całej okazałości. Wielka, wielka niespodzianka. Zwłaszcza, że ten rok jest wyjątkowo ubogi jeśli chodzi o "doktorowe" produkcje.
Trochę zaspokoiło głód przed "Water of Mars".
Trochę zaspokoiło głód przed "Water of Mars".
Napisano 01.11.2009 - |22:08|
Wymiany nie wyjaśnili, boi zresztą jak? To materiał na dwuczęściowy odcinek specjalny świąteczno-noworoczny.
Ogólnie miło było znów zobaczyć dziesiątego doktora. Zwłaszcza, że już niewiele okazji nam zostało a ten rok wyjątkowo ubogi w niego... :/
Ja tam tylko żałuję, że Sarah Jane wybiła dzieciakom pomysł jednej przejażdżki TARDISem. Można by dzięki temu zrobić kolejny dwuodcinkowy epizod SJA w formie normalnego odcinka "Doktora" - podróż w czasie i te sprawy.
Ogólnie miło było znów zobaczyć dziesiątego doktora. Zwłaszcza, że już niewiele okazji nam zostało a ten rok wyjątkowo ubogi w niego... :/
Ja tam tylko żałuję, że Sarah Jane wybiła dzieciakom pomysł jednej przejażdżki TARDISem. Można by dzięki temu zrobić kolejny dwuodcinkowy epizod SJA w formie normalnego odcinka "Doktora" - podróż w czasie i te sprawy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych