Przez 40 minut prawie nic się nie działo, ale końcówka nadrobiła 'stracony' czas Teraz Miguel rozszyfrował Dextera i co lepsze, nie wystraszył się jego ciemnej strony,
Odcinek 029 - S03E05 - Turning Biminese
Napisano 27.10.2008 - |17:58|
Przez 40 minut prawie nic się nie działo, ale końcówka nadrobiła 'stracony' czas Teraz Miguel rozszyfrował Dextera i co lepsze, nie wystraszył się jego ciemnej strony,
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#2
Napisano 27.10.2008 - |19:56|
Spoilery!
Oj wlecze się ten Dexter niemiłosiernie. Fabułę z ostatnich 3 odcinków można byłoby z powodzeniem w jednym zmieścić. Poszukiwania nowego seryjnego mordercy stoją w miejscu. Na szczęście Dexter w końcu sobie przypomniał, że przydałoby się kogoś zabić Wszystko ratuje mocna końcówka, której oczekiwałem już od jakiegoś czasu. Czyżby teraz Dex i Prado połączyli siły i niczym Batman & Robin zwalczali przestępczość poza prawem? Mi by się podobało. Może w końcu akcja ruszy z kopyta, bo trailer następnego odcinka nieźle się zapowiada.
Ocena 4+/6
Napisano 28.10.2008 - |08:09|
Czyżby teraz Dex i Prado połączyli siły i niczym Batman & Robin zwalczali przestępczość poza prawem?
Prado nie może Dextera wydać, bo Dexter ma jego koszulę, więc to jest załatwione, ale myślę, że Prado będzie chciał, żeby Dexter działał jako jego pomocnik niekoniecznie w sprawach, które Dexter uznałby za warte pofatygowania (i pewnie trafią się jakieś niewinne osoby, które Prado będzie chciał zlikwidować).
Napisano 28.10.2008 - |10:55|
Jest jedna rzecz, która będzie wątkiem napędzającym cały sezon, ale teraz traktowany jest jako zupełnie poboczny i przemyka przez każdy odcinek niezauważenie: morderca, wycinajacy kawałki skóry. Przyszła mi do głowy pewna rzecz...
Napisano 28.10.2008 - |13:25|
Akcja w 3 sezonie jest trochę wolna ale w subtelny sposób posuwa się do przodu. W 3 sezonie bardzo podoba mi się relacja Prado i Dexter, świetnie wprowadzili nową postać. W Dexterze powoli pojawiają się uczucia . Za odcinek daje 5 bo trzyma standard do którego Dexter zdążył nas przyzwyczaić.
Napisano 29.10.2008 - |21:23|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 11.02.2011 - |17:13|
Dość powolne tempo, fajna scena samego momentu zabójstwa gościa na statku w powiązaniu z oczekiwaniem przez Ritę Dextera w szpitalu.
Dość specyficzny jest ten sezon, ale ma w sobie jakąś intrygującą nutkę, dzięki której się dobrze go ogląda - 8,5/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych