Skocz do zawartości

Zdjęcie

GREY'S ANATOMY - Season 1 [PL] [Wydanie Kolekcjonerskie]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 19.06.2009 - |15:56|

• TYTUŁ: GREY'S ANATOMY
  • TYTUŁ POLSKI: Chirurdzy
  • SEZON: 1
  • REGION: 2
  • ILOŚĆ PŁYT: 3 (Wydanie Kolekcjonerskie)
  • DATA WYDANIA: 2009 (?)
  • RODZAJ PŁYT: jednostronne dwuwarstwowe
  • AUDIO: angielski DD 5.1, polski 2.0 (lektor), węgierski 2.0
  • VIDEO: PAL, kolor, 16x9 anamorphic widescreen
  • NAPISY: polskie, angielskie, węgierskie, hebrajskie, greckie, tureckie
  • POLSKA WERSJA JĘZYKOWA: lektor i napisy
  • DODATKI, BONUSY, EXTRAS:
    1. Pod nożem: sceny spoza kadru
    2. Konstrukcja odcinka pilotażowego
    3. Sceny niewykorzystane
    4. Alternatywna czołówka
    5. Zwiastun serialu
    6. Spojrzenie wstecz na Sezon Pierwszy (na dysku 3, bonusowym)
  • PRZYKŁAD MENU:
    Dołączona grafika Dołączona grafika
  • ZDJĘCIA:
    Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
    Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
  • DODATKOWE INFO: Pierwszy sezon liczy 9 odcinków. Na trzeciej płycie bonusowy materiał dotyczący pierwszego sezonu z komentarzem Shondy Rhimes z napisami (tak jak na fotce). Wydanie różni się nieco od pierwszego, tak jak z resztą widać na screenach. Zapakowane jest w kartonowe pudło z którego wysuwamy box z trzema dvd. Płyty zapakowane są w sposób dokładnie taki jak widzicie na fotkach.

...i jeszcze jedno. W opisie serialu na okładce jest błąd - statyści pomylili im się ze stażystami ;)
  • DO KUPIENIA W:

Użytkownik sephia edytował ten post 19.06.2009 - |16:05|

• 0

#2 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.06.2009 - |16:10|

Dzięki za wstawkę, tylko "złamałem" Ci zdjęcia na dwa rzędy bo choć mam monitor panoramiczny to wiem, że nie wszyscy mają ;) i czasami im się forum rozjeżdża ja mają wszystkie w jednym rządku.
Co do wydania widać, że właściwie [pomijam opakowanie] to różni się dwoma dodatkami i tak z ciekawości ile to trwa ta 3 płyta z tym dokumentem-komentarzem ?
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#3 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 19.06.2009 - |17:16|

Ja to się pytam, czym się ta kolekcjonerskość tego wydania objawia :D Kartonikiem, napisem na kartoniku czy tymi 2 dodatkami?? ;>

Już by se mogli jaj nie robić, fajnie, że dali ludziom coś odświeżonego i takie przyzwoite, widzę, wydanie, ale już by se darowali takie chwyty jak wydanie kolekcjonerskie... kolekcjonerskie to było np. wydanie Listy Schindlera w dużym pudełku custom, z soundtrackiem, albumem i innymi dodatkami :D
  • 0
Dołączona grafika

#4 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 19.06.2009 - |18:05|

tylko "złamałem" Ci zdjęcia na dwa rzędy bo choć mam monitor panoramiczny to wiem, że nie wszyscy mają

Nie ma sprawy, sam to chciałem zrobić, ale ostatecznie zapomniałem ;)

Co do tego dodatku na 3 płycie, to trwa on 15 minut. Jest to takie streszczenie losów bohaterów w pierwszym sezonie, z komentarzem Shondy. Nic nadzwyczajnego. Idealny dodatek, ale według mnie na płytę z drugim sezonem. W ten sposób, można było przypomnieć sobie historię, która już za nami, a tak nie wiem kto, po obejrzeniu 9ciu odcinków 1 sezonu będzie jeszcze po to sięgał, skoro niedawno zakończył przygodę z s1.

Dodam jeszcze, że menu na płytach jak i dodatki wyglądają identycznie jak w zwykłym wydaniu. Nie natknąłem się na "zwiastun serialu". Może nieuważnie szukałem i jest gdzieś na 1 płycie przed pierwszym odcinkiem, ale na drugiej płycie z dodatkami na pewno go nie ma.

SliderOh - kolekcjonerskość objawia się w ten sposób, że mamy nieco zmodyfikowane pudełko + trzecią płytę z 15-minutowym bonusem. Reszta jest ta sama. Dlatego niech ten post będzie niejako przestrogą dla osób, które mają s1 i chcieliby dokupić to wydanie kolekcjonerskie. Według mnie nie ma sensu. Ja od dawna chciałem dorwać Chirurgów, dzięki jednemu z kolegów na forum wpadłem na promocję w punkt44.pl i zamówiłem (nawet nie wiedziałem, że jest do wydanie kolekcjonerskie). Za 69zł przyznam, że się opłacało, zwłaszcza dlatego, że udało mi się zamówić ostatnią sztukę, którą mieli w magazynach :)

Użytkownik sephia edytował ten post 19.06.2009 - |18:07|

• 0

#5 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 19.06.2009 - |18:52|

Reszta jest ta sama. Dlatego niech ten post będzie niejako przestrogą dla osób, które mają s1 i chcieliby dokupić to wydanie kolekcjonerskie. Według mnie nie ma sensu.

Też tak sądzę, że kupowanie tego ma sens wtedy jak się jeszcze nie ma sezonu pierwszego a tak......... :) lepiej przeznaczyć pieniądze na inne wydanie.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych