Skocz do zawartości

Zdjęcie

fleet commander 2

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 selverin

selverin

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 21.04.2009 - |22:54|

Grupa moderów ( tówórcy fleet commandera 1 który to był modem homeworlda2 ) pracuje nad bardzo ambitnym projektem. :D
Próbują stworzyć gre o BSG która będzie połączeniem strzelanki, rpg, strategii, symulatora lotów (czyli chyba wszystko co sie da). Będzie można zarówno postrzelać na pokładzie BSg do blaszaków, jak również pilotować vipera.
Gra powstaje w oparciu o silnik cryEngine2 z Crysisa, więc można sie spodziewać grafiki najwyższej jakości.
Na razie gra jest we wczesnej fazie alfa (pisze że ukończyli 15%).
Na stronie grupy zajmującej sie projektem jest umieszczony trailer, wygląda naprawde imponująco :D .

http://battlestarmod.com/crymod/ - strona projektu

Jesten naprawde ciekawy jakie będą końcowe efekty. Mam nadzieje że nie skończy jak beyond the red line który jest już tworzony od kilku lat a dalej nie widać końca.
  • 0

#2 MidMad

MidMad

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoSomewhereOverTheRainbow

Napisano 21.04.2009 - |23:50|

Faktycznie, trailerek się ciekawie prezentuje - mam nadzieję, że wykluje się z tego coś więcej, niż w przypadku Fleet Commandera, który w pewnym momencie po prostu utknął w miejscu. Trzymam kciuki :)
  • 0

#3 MetalBoy

MetalBoy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 11.05.2009 - |20:51|

Ale "Fleet commander" nie stoi w miejscu. Cały czas wydawane są nowsze wersje :) Niestety z polską wersją H2 kiepsko to chodzi ale nawet da się grać :) Niestety mnie Crisis nie chodził więc to pewnie też nie ruszy mimo to i tak trzymam kciuki :)

Użytkownik MetalBoy edytował ten post 11.05.2009 - |20:52|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych