Odcinek 059 - S04E02 - Breaking and Entering
Napisano 09.09.2008 - |19:17|
Napisano 10.09.2008 - |19:34|
Napisano 10.09.2008 - |21:12|
Nikt, trzyma ja ten black hitman i torturuje...A kto uśmiercił niby Gretchen?
Nie chce mi sie rozpisywac co do odcinka, ale byl slabiutki...
Zwlaszcza firma, ktora spotyka sie w elektrowni ^^, dostep do serwerow NASA czy co to tam bylo, blyskotliwy michael z nalozeniem tych maili...
Skoro szef tego typa z FBI czy co to tam jest, jest jednym z firmy "bo po tym urywku w czasie gdy on oglada video na fonie mozna to wywnioskowac" to chyba wie gdzie jest cala brygada RR, to czemu nie przekaze tego firmie "czyt black hitmanowi ?" - moze ja sie pogubilem, nie wiem - spiacy jestem
Duzo innych banalow - albo serial robia teMpi ludzi, albo dla teMpych ludzi ^^
3.5/10 bo pare rzeczy mi sie podobalo
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 11.09.2008 - |14:55|
No właśnie o to mi chodziło- nie pokazali ze Gretsien jest zabijana.Nikt, trzyma ja ten black hitman i torturuje...
I zgadzam sie ze coś nie tak jest z tym zdrajca z FBI, ale z drugiej strony nie pokazali że to on.
Zastanawia mnie natomiast dlaczego na początku odcinka pokazują Self`a jak chowa obrączkę do kieszeni.
Podobał mi się Teodoro z tymi wąsikami jak gada do słuchawki o czeku
Napisano 11.09.2008 - |15:40|
A Self mógł stracić żonę.
Napisano 16.09.2008 - |10:33|
Ocena: 8,5
PLUSY:
+ w zasadzie główny plus to struktura odcinka, czyli całe planowanie, a potem wykonanie akcji przechwycenia Scylli. Zaś sama akcja włamania nawet trzymała w napięciu. Jeśli wszystkie kolejne odcinki będą zbliżone do tego, to będę mile zaskoczony 4 sezonem serialu.
+ sześciogłowy potwór, to i sześcioczęściowy dysk twardy:) Ciekawie to przedstawiono - zapiski ojca odnoszące się do "Odyseji" połączono z końcówką odcinka, gdzie o dziwo okazuje się, że cała ekipa wykonała tylko 1/6 zadania, i podobne akcje będą musieli wykonać jeszcze 5 razy.
+ nie tylko uciekinierzy z więzienia gonią za Firmą, ale też Firma goni za uciekinierami. I bardzo dobrze że tak jest, bo idiotyzmem byłoby to, gdyby Firma siedziałą spokojnie i tylko czekała na kolejne włamania u swoich ludzi trzymających pieczę na Scyllą. Tak poteżna firma musi działąć, i dobrze że to pokazują. Widać, że ten czarny facet od zadań specjalnych nie jest zwykłym gościem od czarnej roboty, ale bardzo zdolnym i sprytnym bounty hunterem
MINUSY:
- T-Bag kanibalem?! Okej, rozumiem że gosć od zawsze był nieobliczalny i szurnięty, ale jakość nie przemawia do mnie to, żeby posunął się do tak wstrętnej czynności jak zjedzenie człowieka
- ciągłe powtarzanie przez Michaela a szczególnie przez Sarę "wszystko jest okej" robi się irytujące. Zarówno on jak i ona dużo przeszli, mają duży bagaż złych wspomnień, a zamiast wygadać się i wyrzucić to z siebie, to tylko udają, że jest okej:/
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 28.02.2010 - |19:47|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych