Odcinek 123 - S06E13 - Sight Unseen
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 20.07.2004 - |13:59|
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.07.2004 - |13:59|
STRESZCZENIE WKRÓTCE
Master of possimpible
Napisano 05.03.2006 - |18:35|
A jednak, pierwszy odcinek w 6 sezonie który mi się nie podobał, taki byle jakie - zapchajdziura :/ Niby jakieś urządzenie Pradawnych, ale mnie to nie ruszyło ;]
3
3
"Now tell me of home Lenier, I've been away far too long. - Pyromania is back."
Napisano 17.04.2006 - |18:35|
Odcinek jeden ze słabszych. Urządzenie Pradawnych któro pozwala nam widzieć rzeczywistość alternatywną ale tak jakoś to nie dociągnięte. Niby robale chodzą po naszej przedmiotach. Skoro mogą to to i mogą zrobić nam krzywde i wogóle dlaczego..... oj tam. Odcinke źle zrobiony mało akcji.... ocena nie wiem 5/10
Napisano 25.05.2006 - |13:08|
Co to w ogóle było? Jakieś łażące robale, nikomu niepotrzebne i w ogóle.....odcinek denny dlatego tylko 6.
Napisano 29.05.2006 - |18:36|
pomysl byl calkiem niezly z tymi wymiarami ale jakos tak glupio zrobione i wogole tak latwo to rowiazali...:/
mogli przynajmniej zrobic z tego wiekszy problem np Carter zle ulozyla krysztaly i robale potrafia przechodzic cale do naszego wymiaru...albo co innego :]
w kazdym razie ostatnie 15 minut odcinka to bylo nudne sciganie jakiegos kolesia no ja nie mam pytan stargate sg1 chyba nigdy nie mialo tak monotonnego i nieciekawego zakonczenia choc poczatek mogl zapowiadac dobry odcinek
aha no i po kilkunastu odcinkach 6 sezonu odczuwa sie jednak ze Daniel by lepsza alternatywa od Jonasa ( ten jest jakis plaski bez duszy i tylko sie w kolko usmiecha) jakos tak nudniej bez niego - dobrze ze Jack trzyma serial w gorze
Odcinek dno : ocena 3
mogli przynajmniej zrobic z tego wiekszy problem np Carter zle ulozyla krysztaly i robale potrafia przechodzic cale do naszego wymiaru...albo co innego :]
w kazdym razie ostatnie 15 minut odcinka to bylo nudne sciganie jakiegos kolesia no ja nie mam pytan stargate sg1 chyba nigdy nie mialo tak monotonnego i nieciekawego zakonczenia choc poczatek mogl zapowiadac dobry odcinek
aha no i po kilkunastu odcinkach 6 sezonu odczuwa sie jednak ze Daniel by lepsza alternatywa od Jonasa ( ten jest jakis plaski bez duszy i tylko sie w kolko usmiecha) jakos tak nudniej bez niego - dobrze ze Jack trzyma serial w gorze
Odcinek dno : ocena 3
Napisano 04.09.2006 - |11:46|
Ano, takie sobie to było.. NO ale cóż.. takie życie.. bywaja zapchajdziury
Napisano 12.11.2006 - |17:57|
popieram, zapchajdziura
Jonas podejrzany o chorobe psychiczna gdyby nieco dluzej pociagneli ten motyw, byloby ciekawie. ale zbyt szybko domyslamy sie, o co chodzi. Jest troche humoru (obcy z planety Melmak ) , to jednak nie ratuje odcinka. Tez bede surowa i dam tylko 4/ 10
Jonas podejrzany o chorobe psychiczna gdyby nieco dluzej pociagneli ten motyw, byloby ciekawie. ale zbyt szybko domyslamy sie, o co chodzi. Jest troche humoru (obcy z planety Melmak ) , to jednak nie ratuje odcinka. Tez bede surowa i dam tylko 4/ 10
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 14.03.2007 - |21:55|
Fajny, sympatyczny odcinek. Dużo głupot, ale w którym odcinku tego serialu ich nie ma? Na pewno się nie wynudziłem, bawiłem się bardzo dobrze... więc 7 będzie chyba najlepszą oceną dla tego epa
Napisano 21.05.2007 - |13:05|
po prostu dno i kupa mułu. No i kolejny raz pytanie, po cholerę oni to wszystko na Ziemię przynoszą, ale w sumie wszyscy znamy odpowiedź. Dałem 3/10
Napisano 24.05.2007 - |17:33|
Z jednej strony zapchajdziura dodatkowo jak już niektórzy wspomnieli odcinek niedopracowany. Ale z drugiej strony źle się nie oglądało. Ale że ostatnio surowej oceniam odcinki to tutaj tylko 5/10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 12.03.2009 - |19:59|
Kiepściawy odcinek co tu długo mówic...
Ale tam te 6
Czyżby nikt z was nie zauważył w końcowych scenach w hangarze jak na samolocie w którym ukrył się Vernon było napisane "Anderson Air" ?? Nie to żeby jakaś alzuja do RDA xD
Ale tam te 6
Czyżby nikt z was nie zauważył w końcowych scenach w hangarze jak na samolocie w którym ukrył się Vernon było napisane "Anderson Air" ?? Nie to żeby jakaś alzuja do RDA xD
Napisano 12.03.2009 - |21:47|
te odcinek chyba najgorszy jak do tej pory w tym sezonie. Jak większość uważam go za zapchajdziurę i na dodatek kiepsko zrealizowany.
Jednak, ze nie oglądało się go całkiem tragicznie daje, może trochę na wyrost 6/10
Jednak, ze nie oglądało się go całkiem tragicznie daje, może trochę na wyrost 6/10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych