Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szukam książki "Niezbadane Terytoria". Czy ktoś to czytał?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 j.constans

j.constans

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 07.02.2008 - |13:28|

Podobno "Farscape" powstał na podstawie książki "Niezbadane terytoria". Zastanawia mnie, czy ktoś to znalazł i przeczytał, a jak tak, czy warto szukać i znaleźć?
  • 0

#2 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 08.02.2008 - |13:36|

Zastanawia mnie, czy ktoś to znalazł i przeczytał, a jak tak, czy warto szukać i znaleźć?

Można sobie poszukać tutaj "Uncharted Territory" --> http://www.amazon.co...=...o.y=0&Go=Go
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#3 j.constans

j.constans

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 18.02.2008 - |09:39|

Trochę nie o to mi chodziło, ale dzięki.
Zastanawiałam się, czy ktoś to przeczytał. Fakt, nie całkiem jasno się wyraziłam w samym temacie, ale myślałam, że moje "czy warto szukać" trochę to wyjaśni. Kiedyś buszowałam po necie i natrafiłam na wzmiankę o tej książce, miała być inspiracją serialu i zostać wydana długo przed nim, całe lata świetlne. Miałam nadzieję, że w początkach bumu na "Farscape" ktoś się w nią zaopatrzył, przeczytał i teraz z czystym sumieniem może powiedzieć: "Ta książka jest warta każdego zachodu, żeby ją zdobyć" albo "Jej lektura to zmarnowany czas." Na razie nie mam czasu do marnowania, więc chciałam się popytać. Lubię książki sci-fi i myślałam, że może... Chyba jednak "Farscape" nie miał aż tylu wielkich fanów, jak mi się wydawało.
Szkoda.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych