Odcinek 055 - S03E11 - Under & Out
#1 Gość_martha_*
Napisano 04.02.2008 - |20:18|
Napisano 05.02.2008 - |14:06|
w końcu akcja rusza z kopyta do przodu... i zakończenie takie do jakich przyzwyczaił nas sezon 1 czyli teraz juz naprawde czekam z niecierpliwoscia na nastepny odcinek...
Napisano 05.02.2008 - |18:31|
Napisano 05.02.2008 - |20:12|
Genesis
Napisano 05.02.2008 - |20:16|
fakt, tu mamy niedopatrzenie na całego, nie zwróciłem na to nawet uwagiWsztsko dobrze, ale jak to się dzieje, że Greatchen po zamordowaniu generała ciagle otwarcie dział. Nawet odwarzyła się przyjśc na widzenie z chłopakami w Sona.
Użytkownik Sharak edytował ten post 05.02.2008 - |20:20|
Napisano 05.02.2008 - |20:26|
Napisano 05.02.2008 - |21:34|
Teraz w niecierpliwoscia czekam na nastepny odcinek.
b ) użytkownik może w sygnaturze umieścić treść o długości 384 znaków w czcionce o wielkości maksymalnej 4.
Napisano 05.02.2008 - |22:15|
2. chociaż ogólnie jest nieźle, szkoda że znowu ucieka pół więzienia, ostatnio mieli z 8 minut czy coś, teraz dadzą nogę w 30s
3. motyw z walizką - najwyraźniej uznali że nie był już potrzebny a nie ma czasu na komplikowanie fabuły, więc po 2 tygodniach można go pominąć...
4. śmieszna akcja była też z tymi jeepami - koleś naprawiał jakiś taki samochód pół-transportowy, obok stały ze trzy inne, wszystkie wyjechały, zepsuł się jeden (nie ten który uszkodził Sucre), a reszta co? 10km dalej będą jeździć...
5. Greatchen na luzach wchodzi sobie i wychodzi na wizyty, ale Sucre złapali od razu jak sprawdzali jego papiery (a jest aż grabarzem) przy wypłacie (sic!)
Napisano 06.02.2008 - |01:51|
W porównaniu do poprzednicj odcinków jest o wiele, wiele lepiej. Tym, ze Scofield zdecydował sie zabrać dzieciaka zaskoczona nie jestem, spodziwałam sie tego gdy ekpia ucieczkowa zaczeła sie powiekszać. Wydaje mi się jednak, ze dzieciak (jak on sie zwie?) zgnie w nastepnym odcinku i potem Michael bedzie miał wyrzuty sumienia, ze to jego wina.
Kolejna rzecz wszystko coraz bardzej wskazuje na to ze będzmy miec parke Lic/Sofia, ot chociązby, ze to właśnie jego zawołała gdy Greatchen odciagła ja od ogrodzenia, no i Lic obiecał jej wycieczke do Paryża xD
Ciekawe jak Fernando wypląta sie ze swoich kłopotów.
I touch the sky
Far above the frozen hearts
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free
I walk to my own song
<3
Napisano 06.02.2008 - |02:14|
Napisano 06.02.2008 - |07:30|
zwlaszcza koncowka - sezon 1 jak nic...
Jak to juz pare osob powiedzialo - przeginaja pale z ta Greatchen.
Nie znam sie na mechanice samochodowej i nie wiem co on tam uszkodzil i ile beda jezdzic, ale wiem na pewno, ze zepsuly sie 2 samochody a nie jeden4. śmieszna akcja była też z tymi jeepami - koleś naprawiał jakiś taki samochód pół-transportowy, obok stały ze trzy inne, wszystkie wyjechały, zepsuł się jeden (nie ten który uszkodził Sucre), a reszta co? 10km dalej będą jeździć...
Sucre pewnie "puknie" w leb tego amigo i zwieje z tamtad
Mozna pogdybac, ze Michaelowi znowu jakas zarowka zaswiecila z ojcem tego dzieciaka.
Ciekawe czy podczas ucieczki odwala T-Bag`a
@Zetnktel - popieram... Jak znowu im sie cos spie***li to przestaje to ogladac ^^
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 06.02.2008 - |07:36|
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 06.02.2008 - |16:27|
a żeby mu tak ucięli tym razem jęzor za to podjudzanieCiekawe czy podczas ucieczki odwala T-Bag`a smile.gif
ps. Gretchen must die very painfully.
Użytkownik mr_gm edytował ten post 06.02.2008 - |16:32|
Napisano 06.02.2008 - |19:12|
Poza tym nic mnie nie dziwi
mnie odpoczatku dziwiło ale teraz to juz sie przyzwyczaiłem do tego ze Sona to miałobyc najstraszniejsze i najgrozniejsze wiezienie po tamtej stronie półkuli - a co mamy prawie jak kolonia nad morzem i nawet lepiej niz wiezienie z 1 sezonu bo mozna sobie spokojnie łazic po wiezieniu kiedy sie chce jedynie trzeba uwazac zeby nie podpasc komus i nie dostac kuzej łapki a oprocz tego zyc nie umierac...
Napisano 06.02.2008 - |21:59|
Taaa, luksus. Nawet telefon maja. xDmnie odpoczatku dziwiło ale teraz to juz sie przyzwyczaiłem do tego ze Sona to miałobyc najstraszniejsze i najgrozniejsze wiezienie po tamtej stronie półkuli - a co mamy prawie jak kolonia nad morzem i nawet lepiej niz wiezienie z 1 sezonu bo mozna sobie spokojnie łazic po wiezieniu kiedy sie chce jedynie trzeba uwazac zeby nie podpasc komus i nie dostac kurzej łapki a oprocz tego zyc nie umierac...
Sona zrobiła na mnie wrażenie tylko w końcówce 2 sezonu, no moze w 1 odcinku to sie jakoś utrzymywało, ale potem...
i powoli. Tez tego babska nie lubię.ps. Gretchen must die very painfully.
Co do walizki... pewnie w najblizszym odcinku okaże sie co w niej jest.
Pozatym, cokolwiek tam jest to sprawiło, ze Sofia zmieniła swe podejscie do Whistlera.
No i w trakcie rozmowy, gdy obecna była cała radosna gromadka (bracia, Whistler i Gretchen) nie odezwała sie to Jamesa ani słowem.- Idziesz?
- Nie dzisiaj. Mamy sobie z Jamesem|wiele do wyjaśnienia,
Użytkownik Nemedy edytował ten post 06.02.2008 - |22:14|
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free
I walk to my own song
<3
Napisano 06.02.2008 - |22:08|
Taaa, luksus. Nawet telefon maja. xD
i biegają z nim po więzieniu jakgdyby nigdy nic, dzwoniąc gdzie popadnie i omawiając szczegóły ucieczki... a u nas pielęgniarkom rozmowy zagłuszali. gdzie nam do demokracji
Napisano 07.02.2008 - |00:00|
a ja ją lubię za poczucie humoru tj teksty jakie czasem sypie do Lincai powoli. Tez tego babska nie lubię.
Napisano 07.02.2008 - |11:03|
Pozwolę sobie zauważyć że mylicie słowa "zbędny" i "niezbędny"
Co do naszej mniej opalonej bohaterki- może władze Sony sie zmieniły i ten nowy Commendante nie wie nawet po co pojechał generał, może go nie lubił (szlachetni ludzie zwykle są nielubiani) i dlatego Gretsien może przychodzić.
Sucre wykorzysta zamieszanie przy zgaszeniu świateł i ucieknie, wcześniej zabrawszy wypłatę bo on Got baby on the way i kasa mu potrzebna :-)
30 sekund ciemności- zmarnowali już dwie więc 28 sekund na 7 chłopa (w tym wysportowany Champ-Bellick, Norman co ma ponton w pasie i jednoręki bandyta) to 4 sekundy- musieliby chyba wyjść i biec gęsiego więc przynajmniej jeden zostanie. Który? McGrady?
Napisano 07.02.2008 - |12:25|
Który? McGrady?
a zauważyliście że McGrady ma koszulkę Adidasa, więc tylko z tego sezonu, bo od tego roku dopiero grają w adidasach. Ciekawe skąd ją wytrzasnął w więzieniu
Napisano 07.02.2008 - |18:20|
Użytkownik mr_gm edytował ten post 07.02.2008 - |18:21|
Napisano 07.02.2008 - |20:35|
Prawie jak siedmiu wspaniałych xD
I touch the sky
You can't kill my dreams
You can't kill my spirit
I was born to be free
I walk to my own song
<3
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0