Użytkownik martha edytował ten post 06.11.2007 - |00:36|
Odcinek 051 - S03E07 - Vamonos
Gość_martha_*
Napisano 06.11.2007 - |00:33|
Napisano 06.11.2007 - |16:35|
C.D.W
Odcinek juz bez takiego napiecia wielkiego jakie bylo przy 6 odc. Sprawy zaczynaja sie gmatwac. Michael, LJ i Lincoln mieli zostac zabici.. Whistler wspolpracuje z firmą?? o co tu chodzi??
9/10
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 06.11.2007 - |19:57|
Napisano 06.11.2007 - |16:39|
Ciekawy rozwoj watku Alexa. Pokazanie bardziej ludzkiej twarzy Bellicka - to kolejne plusy.
Linck troche denerwujacy z kolejnymi nieudanymi probami zapanowaniem nad sytuacja. No coz nie jest to Mickael.
Jednego tylko nie rozumiem. Skoro tak altwo udalo sie wyciagnac z wiezienia Alexa, to czemu nie Jamesa.
Ostatnia scena rzuca wiecej swiatla na Wistlera. jest on bardziej umoczony niz sie wydwalo.
Genesis
Napisano 06.11.2007 - |17:00|
Jak narazie obejrzalem 5 min odcinka bo wiecej sie nie dalo bo okazalo sie ze wersja ktora mam jest uszkodzona i bardzo sie zdenerwowalem. Po 5 minutach natomiast moge stwierdzic juz jeden minus. Przewidywalnosc.. wiedzialem ze Michael swiruje pawiana z tym wyzwaniem po to zeby odwrocic uwage
C.D.W
Mam niestety to samo. Sciagnalem juz z szesc wersji tego odcinka i wszedzie to samo. Moze ktos podac jakies zrodlo dobre na PW ?
Napisano 06.11.2007 - |18:21|
Dobry odcinek, troszkę słabszy od poprzedniego. Rozczarowuje że pojedynek był tylko "dla picu". Chociaż miło że i tak się odbył. Mahone - mordo ty moja! Moja ulubiona postać (prawie) wraca do gry, miło go widzieć (prawie) w formie.
Napisano 06.11.2007 - |19:26|
A i tego kolesia co niby zabil go Mahon ... to stawial bym ze sprzatnal go ten Alexander, koles wyglada na jakiegos tajnego agenta czy cus ... niezle zakrecili
Napisano 06.11.2007 - |19:47|
IMO było to do przewidzenia już wcześniej. Lechero przecież wiedział, że ktoś go oszukuje (żeby nie przeklnąć). Akcja taka wartka nie jest, można by to upchnąć spokojnie w jednym odcinku.Proba konczy sie niepowodzeniem, ale wkroczenie do akcji Szefa zaczyna zupelnie nowa gre.
A Whistler może kłamał co do tej Nicei - sam już nie wiem :/.
Napisano 06.11.2007 - |23:12|
Po pierwszej polowie (ep06) bylem pod wrazeniem - duzo akcji, pare fajnych zwrotow itp. Po drugiej czesci (ep07) ..... mac, doszedlem do wniosku, ze w ogole by tych 2 odcinkow moglo nie byc.... Ja pie[beep]dole, 1000x lepszy by byl efekt jak by juz stamtad uciekli, ale nie :/ Beda ciagnac to do znudzenia....
(s01 - wiezienie, s02 - akcja na wolnosci, s03 - wiezienie, s04 akcja na wolnosci....)
Maja kolejne 4 dni, czyli jakies 5-6 ep-ow...
I jeszcze ta strasznie wplywowa "Firma" ktora nie potrafi wyciagnac typa z wiezienia ^^
I tak czy siak Michael bedzie musial zabic Whistlera
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 07.11.2007 - |03:58|
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 06.11.2007 - |23:40|
Wielka szkoda że w momencie gdy PB robi się z odcinka na odcinek lepszy scenarzyści strajkują. Z drugiej strony może producenci podszlifują zarys fabuły kolejnych odcinków?
Napisano 07.11.2007 - |01:22|
pobiegłbyś czy zmieniłbyś scenariusz tak żeby pobiegł... bo coś wątpię w tą brawurę zza klawiatury
ogólnie jeżeli uznać że w tym serialu logika i realizm to białe kruki to ogląda się nieźle, jest napięcie i zwroty akcji... ale drugi raz nie miałbym chyba siły żeby to strawić
Napisano 07.11.2007 - |18:42|
Przez chwilę , po rozmowie Jamesa z tą czarnulką, pomyślałem, że może on jest bossem, ale w takim razie strasznie luźne mają te stosunki w pracy
Użytkownik garus edytował ten post 07.11.2007 - |19:02|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali
Napisano 08.11.2007 - |20:15|
Faktem jest, że akcja się zagęszcza, nagle okazuje się, że czarne jest białe i odwrotnie.
Napisano 11.11.2007 - |00:29|
Dlaczego dziwne?a mnie ciekawi nadal po co chca wyciagnac tego kolesia ... a i 3 worki ktore wypadly swiadczyly ze po wyciagnieciu mieli zabic Micheala Linka i jego syna ... dziwne to
Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu
Napisano 12.11.2007 - |17:05|
Napisano 13.11.2007 - |23:20|
Ocena: 8
PLUSY:
+ dobra akcja na początku, kiedy to zaraz ma być walka a my nic nie wiemy o jej powodach. Okazuje się, że ją również Michael wpisał do planu, i gdy następuje już ucieczka to adrenalinka się zwiększa podczas ogladania, ale gdy się cofają to już następuje recesja
+ wielkie poświęcenie ze strony Sucre, gdy nie odchodzi, nadal pomaga braciom i decyduje się na kontrolowany wypadek samochodowy
MINUSY:
- cos się udaje, ale znów po tym musi się coś nie udać. Ucieczka znów odłożona, no i znów powielamy schemat z 2 poprzednich sezonów
- teraz dopiero zauważyłem, jak mało jest w tej Sonie więźniów. Wczęśniej wydawało się, że jest ich więcej, cóż, może nikomu już nie chcialo się wklejac klonów w programie do obróbki
- ewidentnie widać, że Mahone sie wkopał, teraz firma go będzie szantażować i kusić jednocześnie
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »