Mi się oczywiście bardzo podobała Nirti (zanim jej kark skręcił mutant .
Ale Dr Freiser też niczego sobie Tylko niech wszyscy nie piszą że Sam bo to topic o różnych ładcnych paniach w serialu...
--
Pozdrawiam All
Użytkownik SGTokar edytował ten post 09.06.2007 - |13:27|
Ladnych pan to sie w SG1 pojawia duzo ;D
[SPOJLER]w 7x10 szczegolnie[END OF SPOILER]
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Yeah! Zapomniałem o Ozyrysie heh tam to nawet można sobie trzepać No to:
1. Ozyrys
2. Nirti (ta nowa bo to co była na Ziemi podczas podpisywania traktatu była bee)
Oj nie przesadzaj z tą burzą hormonalną jestem już na to zastary
A i przepraszam za to wszytkich forumowiczów Nie powienieniem sie tak wygłupiać w końcu to forum...
A to tylko takie podkreślenie i porównanie jaka to ona jest ładna
Pozdr.
Użytkownik Radek edytował ten post 26.08.2003 - |20:18|
ONTOPIC No oczywiscie jak i na poprzednim forum podobnie ja Castor Krieg wybieram Ozyrysa
OFFTOPIC PS. Po co w ogóle został stworzony taki sam temat? Tylko po to by ponabijac posty?
Aha zapomniałbym o Shau'ri z Stargate: The Movie
Użytkownik Seth edytował ten post 26.08.2003 - |21:09|
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show 5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville 5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural 4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office 4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You 3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Tak na chybcika to mam trzy faworytki:
1. Janet
2.kobiecą nosicielkę Jolinar, przed Sam
3. Pradawna, odmrożona ( chyba nigdy nie zapamiętam jak się nazywała)
To ja sie tez dorzuce jesli chodzi o panie z SG1 to ofcourse Ozyrys/Sara ta pani jest bezbledna szczegolnie w versji Ozyrysa ale z racji tego ze bardziej wole Brunetki to umnie 1 miejsce maja exekwo pani doktor z Frozen i panienka z odcinka o transporcie wiezniow
Na koniec jeszcze Ishta/Jolene Blalock czyli przywodczyni tych tzw Amazonek tez jest milutka
Janet,niewiemy ile ma lat,jest niska,ale nie powiem,że brzydka,wręcz przeciwnie bardzo ładna kobitka,tylko czemu ktos kiedys mówił,że Janet i Daniel powinni byc razem?
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "
Użytkownik MacGyver dnia 26.08.2003 |22:37| napisał
Janet,niewiemy ile ma lat,jest niska,ale nie powiem,że brzydka,wręcz przeciwnie bardzo ładna kobitka,tylko czemu ktos kiedys mówił,że Janet i Daniel powinni byc razem?
Shiperzy mają to do siebie, że przebywanie 2 osób płci przeciwnej w jednym pomieszczeniu jest dla nich już jakimś znakiem
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show 5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville 5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural 4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office 4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You 3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel