Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zmiany w obsadzie od sezonu 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#1 michelangelo

michelangelo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 05.06.2007 - |13:06|

Skonfliktowani Zagubieni?

Niepokojące informacje dobiegają z planu serialu 'Lost' (Zagubieni). Według źródeł serwisu E! Online, jedna z gwiazd skonfliktowała się z resztą aktorów biorących udział w produkcji.

Nie wiadomo póki co o kogo chodzi. Zdaniem E! Online z podejrzeń na pewno są wyłączeni Naveen Andrews (Sayid) i Terry O'Quinn (Locke).

Pojawia się natomiast sporo spekulacji, w których jako najbardziej konfliktową osobę wymienia się m.in. Evangeline Lilly (Kate), Matthew Foxa' (Jack) lub Josh'a Holloway'a.

źródło: Showtv.pl

Użytkownik michelangelo edytował ten post 05.06.2007 - |14:20|

• 0

#2 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.06.2007 - |13:24|

Ja tu raczej węszę zapowiedź tego, co swego czasu obiecywała Kristine z E!Online - dość rewolucyjną zmianę obsady na następny sezon [nie daje taga, bo trudno coś tak ogólnego uznawać za spojler]. Jakoś trzeba fanom wytłumaczyć wywalenie kogoś z mega-głównych postaci z obsady - najłatwiej tym, że skonfliktowany z resztą ekipy.
Swoją droga Evangeline mogła się wqurzyc o dość głupie spuszczenie Hobbita z serialu...
Swego czasu były też i plotki, że Fox z Holloway'em za sobą nie przepadają...
I jakie "info z planu" :afro: Oni chyba dopiero kompletują obsadę :afro:
I newsy w tym klimacie mają nas przygotować na to, żebyśmy nie szukali szczęki pod stolikiem, jak wypuszczą oficjalne info o obsadzie :afro:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 05.06.2007 - |13:26|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#3 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 05.06.2007 - |14:28|

I jakie "info z planu" :afro: Oni chyba dopiero kompletują obsadę :afro:

Z tego co mi wiadomo, to 4 sezon jest już nakręcony...
  • 0

#4 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 05.06.2007 - |14:34|

Z tego co mi wiadomo, to 4 sezon jest już nakręcony...

Jesteś więc jedynym, który to wie,
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#5 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 05.06.2007 - |14:34|

Nie jest nakręcony. Fragment pierwszego newsa z lost.gwrota.com

"Sawyer był bardzo niechętny w udzielaniu jakichkolwiek informacji na temat czwartego sezonu, ponieważ nie jest on jeszcze w posiadaniu kompletnego scenariusza"

I kolejny
"Natomiast Damon powiedział, że w trosce o sezon czwarty będzie pojawiała się znikoma ilość spoilerów podawana przez twórców. Wygląda na to, że przyszła seria będzie kręcona w większej tajemnicy i "zamknięciu" dla fanów."
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#6 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 05.06.2007 - |17:25|

Oprócz tego, że już pojawił się spojler w którym opowiedziano wszystkie istotne kwestie z 4 sezonu, to teraz nie pojawi się już nic. Kurcze. :) Bańka czasowa, na mleko z dodatkowych wymion. Też mi wyjaśnienie.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#7 Odnaleziony

Odnaleziony

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów
  • Miastoz wyspy...

Napisano 05.06.2007 - |17:34|

Swoją droga Evangeline mogła się wqurzyc o dość głupie spuszczenie Hobbita z serialu...

i ta wersja wydaje mi się najbardziej sensowna... Przynajmniej nic nie wiem o ewentualnych przyczynach "fochów" innych aktorów.
  • 0

#8 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 05.06.2007 - |18:54|

A ja czytałem, że nakręcili już osiem sezonów. :hehe:
Swoją drogą, jak to jest, że zawsze jak się skończy sezon, to wyskakuje ktoś z wypowiedzią w stylu "czytałem/słyszałem że następny sezon już jest nakręcony". Skąd ludzie biorą takie fanaberie? :lol:

PS. Ciekawe skąd takie info pochodzi. Jak z prasy bulwarowej, to bym nie do końca wierzył, bo oni "niusy" lubią sobie wymyślać.

Użytkownik caluch edytował ten post 05.06.2007 - |19:00|

• 0

#9 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 05.06.2007 - |20:32|

To co w takim razie bedzie robila w 4 sezonie, skoro juz wiadomo, ze przezyje?? Chodzi mi o flashforwardy Jackassa.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#10 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 05.06.2007 - |22:12|

Muszę uderzyć się w piersi. To ja powiedziałem, że 4 sezon jest już nakręcony, a wzięło się to z tego, że przeczytałem notatkę o aferze, jaka rzekomo wybuchła, gdy okazało się, że taśmy z Lostem zostały prześwietlone na lotnisku. Założyłem po prostu, że były to taśmy z nakręconym 4 sezonem (jeśli ktoś nie słyszał o tym incydencie, podaję link, żeby nie było, że biorę wszystkie informacje z powietrza)

http://film.wp.pl/id...i...7&_ticrsn=3

Jeśli to nieprawda, to najmocniej przepraszam za zamieszanie.
  • 0

#11 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.06.2007 - |06:34|

To co w takim razie bedzie robila w 4 sezonie, skoro juz wiadomo, ze przezyje?? Chodzi mi o flashforwardy Jackassa.

A widziałaś jej "odjazdowy" makijaż w tym flashforward? To może oznaczać, że zmienią aktorkę...
Wtedy to fake-promo z Kate odlatującą śmigłowcem, może okazać się prawdą - Kate [Evangeline] odleci z wyspy w pierwszych odcinkach sezonu 4, dostając nowe zadanie w "świecie zewnętrznym" - nowe nazwisko i nowy image [i prawdopodobnie będzie to nowa aktorka].
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#12 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.06.2007 - |06:41|

Muszę uderzyć się w piersi. To ja powiedziałem, że 4 sezon jest już nakręcony, a wzięło się to z tego, że przeczytałem notatkę o aferze, jaka rzekomo wybuchła, gdy okazało się, że taśmy z Lostem zostały prześwietlone na lotnisku. Założyłem po prostu, że były to taśmy z nakręconym 4 sezonem (jeśli ktoś nie słyszał o tym incydencie, podaję link, żeby nie było, że biorę wszystkie informacje z powietrza)

http://film.wp.pl/id...i...7&_ticrsn=3

Jeśli to nieprawda, to najmocniej przepraszam za zamieszanie.

Nie było tu mowy o 4 sezonie, ale o nowym odcinku. Czytamy ze zrozumieniem.
  • 0

#13 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 06.06.2007 - |17:04|

Oni LOSt na taśmach kręcą? Śmiem wątpić. Z resztą wywołanej taśmy nie da się prześwietlić. A wątpię by słali negatywy. Coś czuję, że ja ne miejscu obrabiają na wypadek gdyby coś nie wyszło, albo co.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#14 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 06.06.2007 - |17:17|

A widziałaś jej "odjazdowy" makijaż w tym flashforward? To może oznaczać, że zmienią aktorkę...
Wtedy to fake-promo z Kate odlatującą śmigłowcem, może okazać się prawdą - Kate [Evangeline] odleci z wyspy w pierwszych odcinkach sezonu 4, dostając nowe zadanie w "świecie zewnętrznym" - nowe nazwisko i nowy image [i prawdopodobnie będzie to nowa aktorka].

Zmiana aktorów jest typowym w operzach mydlanych, ale nie w serialu tej klasy. To się nie zdarzy. Chyba że Evangeline umrze. jeśli pokazali ją w przyszłości, to albo podpisali z nią trzyletni kontrakt bez opcji wyjścia, albo ten koniec jest poczatkiem dla następnych sezonów.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#15 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 07.06.2007 - |07:11|

Evie jest zła, że wyrzucili Dominca, w końcu chłopak (mąż?) ... i to ona może być skonfliktowana z resztą ...
  • 0

#16 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 07.06.2007 - |09:38|

Ja bym jednak obstawial Emilie de Ravin. Moze faktycznie zostanie uratowana na poczatku sezonu.
  • 0

#17 zkar1

zkar1

Szeregowy

• Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07.06.2007 - |13:05|

Oni LOSt na taśmach kręcą? Śmiem wątpić. Z resztą wywołanej taśmy nie da się prześwietlić. A wątpię by słali negatywy. Coś czuję, że ja ne miejscu obrabiają na wypadek gdyby coś nie wyszło, albo co.

Oczywiście, że wszystko sie na taśmach opiera. Jak siedzisz w kinie to też film jest puszczany z taśmy z jednego prostego powodu - nie ma póki co niczego, co mogłbo to efektywnie zastąpić.
Tam jest napisane, iż były to tylko ujęcia, więc bardzo prawdopodobne, że właśnie negatywy. Zresztą kto tu mówi o całkowitej destrukcji materiału filmowego? Mogły sie z nim stać różne rzeczy, i być moze na zwykłym TV tego byś nie zauważył, ale do HD potrzeba nieskazitelnych materiałów.
Co do obróbki na miejscu. Jak by nie było film trzeba zgrać do komputera. Ja mam taka małą kamerę i jak zgrywam obraz w PALu (720x480) to 60 minut zajmuje około 13 GB (zwykłe mapy bitowe - jedna za drugą połączone w jeden film). Zakładam, że zeby zrobic jeden odcinek robi się około 5 godzin zdjeć. ich minimalna rozdzielczość to 1920x1080 (HD). Rozmiary rosną kosmicznie. i jakich maszyn potrzeba, żeby to obrobić.

A teraz coś odnośnie kłótni na planie. To może być każdy (no z wyjątkiem Sayida i Locke'a). Takie już jest życie gwiazd - woda sodowa uderza do głowy.
  • 0

#18 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 10.06.2007 - |20:41|

Tą plotę puściła Kirstin. Powiedziała tam coś w stylu "każda kobieta chciałaby mieć go za męża i nie jest to Josh" jako że MF jest lubiany przez obsadę pozostaje Cusick.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#19 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 10.06.2007 - |20:57|

No coz... Kazda kobieta to wzgledna teoria :D
  • 0
Living is easy with eyes closed

#20 caluch

caluch

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 12.06.2007 - |21:17|

Zgadza sie, na taśmach. Pokazywali to w jednym z dodatków do 2 sezonu na DVD. Pokazywali cały proces produkcyjny odcinka Fire + Water.
Taśmy z odcinkiem są wysyłane do LA, gdzie następuje ich digitalizacja. Chyba w kilku transportach, nie pamiętam teraz, przypomnę sobie jutro. Przypuszczam, że jest to pewnie rozdziałka 1:1 (nie wiem, ile pikseli moze miec tasma, ale na pewno wiecej niz 1080p). Fajny był motyw z edytowaniem wideo, bo wszystko u nich płynnie chodzi, a sporo scen jest retuszowanych kolorystycznie, by ładniej wyglądały. W dodatku są też efekty specjalne, prawda? Montują, dodają ścieżkę dźwiękową i hopsa do tv.
Zaszokowała mnie wypowiedź, że zawsze powtaje wersja 60-minutowa - reżyserska, a dopiero potem powstaje wersja ~42 minutowa dla TV. Kurde, szkoda, że nie wypuszczają tych dłuższych wersji na DVD :(
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych