Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#1 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 21.05.2007 - |07:05|

Dlaczego ja czytam spoilery?
Dołączona grafika
Jak to zobaczyłęm zepsułem sobie zabawe... szkoda, że bez spoilerów cięzko mi jest wytrzymac...

Użytkownik psjodko edytował ten post 22.05.2007 - |06:07|

• 0

#2 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 21.05.2007 - |08:53|

Tu dyskutujemy o nieemitowanych jeszcze odcinkach Heroes.
Jest to temat dla tych, którzy czytają spoilery, nie tylko te umieszczone na forum czy stronie i chcą się wymienić opiniami na ich temat.
Nie obowiązuje tu oczywiście SPOILER tag, piszemy normalnie.
Zapraszam do dyskusji.

Wszelkie spojlery w innych tematach będą kasowane.

Wchodzicie tutaj na własną odpowiedzialność.
Więc proszę o nie wybrzydzanie.

::. GRUPA TARDIS .::

#3 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 21.05.2007 - |22:01|

Co do tego screena - myslę, że nie zobaczymy wybuchu bomby. Wybuch będzie blisko, ale Hiro sie przestraszy i cofnie sie w czasie do Japonii albo Chin (ciul wie kto tam biegnie. chyba japonczycy). W sumie takie zakończenie pierwszego sezonu nie było by złe. Ale jedno możemy być pewni - długo Hiro w chinach albo Japonii nie zajdzie, bo krecenie filmu z udziałem tych rycerzy czy tam samurajów jest strasznie drogie (tak mi się przynajmniej wydaje).

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 21.05.2007 - |22:01|

• 0

#4 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 22.05.2007 - |05:45|

a moze Hiro lub Peter teleportuje wybuchajacego Sylara do Hiroshimy 1945?
wiem, troche makabryczny i niepolityczny pomysl. w sumie odpada.

Hiro w dawnej Japonii jako ten wielki samuraj - to mozliwe. Ale w takim razie kim bylby jego ojciec?
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#5 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 22.05.2007 - |23:19|

05/16 - Four Characters End the Season "in Peril": This is what the cast told me today, and I think "peril" is code for "may or may not be coming back next season." The good news? I can assure you that Hayden, Milo, Adrian and Ali will all be back for sure next season. (...) - Cztery osoby kończą sezon w niebezpieczeństwie: To powiedziała mi obsada dzisiaj i myślę że 'niebezpieczeństwo' oznacza 'mogą wrócić lub mogą nie wrócić w następnym sezonie. Dobra wiadomość? Mogę zapewnić, że Claire, Peter, Nathan i Nikki będą na pewno w przyszłym sezonie...."

Zagrożona czwórka: Ranny DL, ranny Parkman, niewiadomo co z Peterem i Nathanem. Ale skoro Peter i Nathan są wg Kristin z e online w następnym sezonie to nie musimy się o nich martwić :P Wtedy zakładamy też, że Sylar już nie żyje.

Spoiler jest z Eonline, możecie go znaleźć na spoilerfix, jest ich tam oczywiście trochę więcej :)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#6 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 23.05.2007 - |20:52|

Potwierdzono że w drugim sezonie pojawi się Claude Raines czyli nasz Niewidzialny Człowiek. Może Bennet będzie potrzebował jego pomocy?

Użytkownik Wodzu edytował ten post 23.05.2007 - |20:54|

• 0

...:::Son of Anarchy:::...

#7 mitoman

mitoman

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 23.05.2007 - |21:01|

lol ten spoiler byl dodany do ostatniego odcinka wiec sila rzeczy te go zobaczylem i juz nie moge sie doczekac nastepnego sezonu pr0 serial
  • 0

#8 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.05.2007 - |10:32|

Ale jedno możemy być pewni - długo Hiro w chinach albo Japonii nie zajdzie, bo krecenie filmu z udziałem tych rycerzy czy tam samurajów jest strasznie drogie (tak mi się przynajmniej wydaje).

z ostatnich wiadomosci wynika, ze co najmniej kilka odcinkow.
  • 0

#9 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 26.05.2007 - |11:29|

BTW. pojawił się nowy Graphic Novel! numer 34 jak się nie mylę i niestety Hana ginie w tym odcinku... dośc w spektakularny sposób. Ale ostatnia strona mi się bardzo podobała
And the truht is, death is never quite what you expect it to be. It might seem like an ending, but really the journey is just beginning Poprostu mnie to wgniotło w fotel, szczególnie, że Hana zgineła (tak mi się przynajmiej wydaje), ale ciągle komunikuje się poprzez komputery! Super!

Użytkownik MorFeuS edytował ten post 26.05.2007 - |11:29|

• 0

#10 Myself

Myself

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 29.05.2007 - |10:19|

a kiedy wyjdzie drugi sezon ktos wie?:]
  • 0

#11 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 29.05.2007 - |10:33|

a kiedy wyjdzie drugi sezon ktos wie?:]

24 wrzesień. Tak ciężko było użyć googli?

Użytkownik Wodzu edytował ten post 29.05.2007 - |10:37|

• 0

...:::Son of Anarchy:::...

#12 Myself

Myself

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 30.05.2007 - |18:16|

Tak ciężko było użyć googli?

no wlasnie przeglądam wczesniej, nie jestem taka glupia zeby wam zasmiecac forum!!
ale nie znalazlam a jednak ciekawosc silniejsza;)
  • 0

#13 MorFeuS

MorFeuS

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 253 postów
  • MiastoLondyn

Napisano 31.05.2007 - |16:14|

no wlasnie przeglądam wczesniej, nie jestem taka glupia zeby wam zasmiecac forum!!

Czyli nie blondynka? Swoją drogą Heroes znalazło się dopiero w trzeciej dziesiącce (21 miejsce) oglądanych seriali/programów/itp.
  • 0

#14 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 01.06.2007 - |05:42|

bo tam na pierwszym miejscu są takie śmieci jak "American Idol" czy "Dancing with the Stars" czy inne podobne dziadostwa skierowane do widzów o inteligencji porównywalnej z temperaturą pokojową; to miejsce daje Heroes wyższą pozycję niż np. 24h, które leciało równolegle na FOX-ie; jako, że 24 dostało 2 nowe sezony to o najbliższą przyszłość Heroes jestem spokojny(przynajmniej o 2 sezon); co nie zmienia faktu, że Peter powinien umrzeć dla dobra serii :) ;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

#15 Armageddon89

Armageddon89

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 08.06.2007 - |22:04|

powiem wam tyle ogladam wiele serialow pb lost db roswell eureka ale heroousy bija to na głowe widdac ze tworcy wiedza co robia nie niszcza potencjału serialu nie ida na komercje wiedza o co dokladnie chodzi w serailu maja pomysł jak to skonczyc fabula scislie spaja sie ze soba nie tak jak w lost...........................................
  • 0

#16 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.06.2007 - |20:59|

Adrian Pasdar w wywiadzie potwierdzil, ze Nathan nie zginal w wybuchu, tak wiec znaczy to ze zobaczymy go w 2 sezonie.

So there he was at Global's fall TV launch: Adrian Pasdar, Nathan Petrelli on Heroes. In a hurried dressing room conversation he said "Apparently not!" when asked if he died in the season finale, after blasting into the stratosphere.

• 0

#17 ericdraven

ericdraven

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.06.2007 - |13:26|

http://heroes.serial...zie-heroes.html

hmm czy nie było powiedziane, że siostra nie żyje? jeszcze pewnie się okaże, że stara gwardia maczała w tym palce i upozorowała jej śmierć ;)
  • 0

#18 blaine

blaine

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.06.2007 - |15:19|

malo wiarygodna troche ta informacja, http://heroes-tv.com jako zrodlo podaje jakiegos indyjskiego bloga This Is Bollywood, ktory zostal zalozony wczoraj i ma tylko ta jedna informacje wpisana. ;)
tak wiec nie ma co w to wierzyc dopoki nie bedzie z jakiegos innego zrodla potwierdzenia.
  • 0

#19 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.08.2007 - |09:43|

Jest ciekawa zapowiedź 2 sezonu z dobrą muzyką:
  • 0

Dołączona grafika

#20 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.08.2007 - |10:22|

A tu jak ktoś chce sobie popatrzeć jest trochę zdjęć z 2 sezonu --> http://pics.livejour...her/?sort=alpha
Najfajniejsze są te w Full Size.

Użytkownik biku1 edytował ten post 15.08.2007 - |10:25|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych