Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1961 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 15.05.2007 - |11:02|

A "nauka strzelania" i plan Jacka??? - trailer do 03x21!!!
Flashback "naprzód" - Jack zobaczył przyszłość - no OK - w to jeszcze uwierze.
Prawda jest taka, że oni na wyspie maja jakieś "Zadanie" do wykonania - zapobiec pewnym zdarzeniom, by zmienić przyszłość.
Powtórzę jeszcze raz - gdzie na mapie z Flame masz zatopiony podwodny bunkier??? Autora zdrowo pogięło :sam9:

kobieto, spokojnie, jutro wieczorem gdy pojawi się opis 21 odcinka wszystko stanie się jasne
a co do bunkra to nie widzieliśmy całej mapy, może obok niego na niej pisze po prostu zatopiony, to oczywiste że chcieli by utrudnić dostęp do takiego bunkra, lub przynajmniej sprawić żeby inni myśleli że jest utrudniony

Użytkownik elektrownik edytował ten post 15.05.2007 - |11:04|

• 0
Yes!!! Go Jack!! Blow them all to hell hahahaha!!

Wow....Hurley pregnant. Explains why there has been no weight loss.

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:
Polak kupi papier scierny i zetrze powłokę
Rusek poleje płytę denaturatem i powłoka sie rozpuści
Amerykanin kupi płytę lub sciagnie ją z łączą 10Mb/s

#1962 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 15.05.2007 - |11:42|

Jeśli to wszystko prawda to faktycznie może się okazać, że szkielciki z groty (Adam i Ewa) to jack i Kate.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#1963 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 15.05.2007 - |11:46|

Huh? Jakim cudem "mialoby" sie okazac ze te szkielety to Jack'n'Kate? Chyba tutaj czegos nierozumiem albo poslugujesz sie tokiem myslowym dla mnie zupelnie obcym.

EDIT: Tak sobie siedze, i mysle i dochodze do wniosku ze nie ma zbytniego sensu sie spierac bo i tak dopiero jutro (badz dzis ktos z DarkUfo obali spoiler) dowiemy sie czy to foiler czy spoiler. IMHO to spoiler. ;P

EDIT2: Czytalem ten dopisek. ;) A ja nadal obstawiam ze to bedzie spoiler. ;P

Użytkownik Hadekin edytował ten post 15.05.2007 - |12:12|

• 0

#1964 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.05.2007 - |12:01|

@Teoria spiskowa
Jakim cudem z tymi szkielecikami - możesz wyjaśnić?

@Hadekin
10% - spoiler
90% - fake :P
Zreszta - taki flashforward by sugerował, że wkrótce zostaną uratowani :afro: przez Dharmę i będa robić za króliki doświadczalne dla Dharmy/Mittelwerka - idealny sposób na "spalenie" dalszych sezonów serialu :afro: Finałem Lost będzie wówczas TLE :sam2:

Dokładna treść komentarza do tego spoilera/foilera u DarkUfo:

DISCLAIMER: I cannot verify 100% that this is all true so please don't shoot me if this turns out to be a massive Foiler. If it is then kudos to TPTB who have setup a complex number of sources and disinformation to fool us.

UPDATE: 10:50 GMT - I've been bombed with emails so I will try to make some things clear. Obviously this is just a very small portion of the Finale, the source obviously wanted to get to the "good bits". I've emailed them back asking for more details to some key questions but they are in the USA and I'm in England and they are probably now sleeping, unaware of the chaos :) I will try to keep this updated as I get new info.

The Reason I've decided to post this before I get accused of ruining Lost is that these spoilers were being plastered all over my comments section, as well as on AICN and other sites. I've created this to try an control as much as possible people being spoiled without realising it. People can still link to the info and have a chance via the warnings to turn back before ruining the finale and if anyone copies the text into other parts of this site the comments will be deleted and they will be banned.

I hope this makes some sort of sense and you have to realise I'm somewhat stuck in the middle of all of this!

These are confusing and crazy times which my good friend DocArzt over at The Tailsection warned me about.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 15.05.2007 - |12:41|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1965 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 15.05.2007 - |16:49|

to jest FOILER! Ludzie! Kopnijcie sie w głowe! Szczegółowe opisanie game-changera i jednoczesnie cliffhangera na nieco ponad tydzien przed premierą odcinka? xD Bullshit! :P Część tych rewelacji będzie pewnie prawdą np to jakich wątków nie poruszą producenci do konca sezonu, ale większość to zwykła bzdura. Przyzwyczajajmy się, bo przez ten tydzień będzie tego więcej :P
  • 0

#1966 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 15.05.2007 - |17:47|

to jest FOILER! Ludzie! Kopnijcie sie w głowe! Szczegółowe opisanie game-changera i jednoczesnie cliffhangera na nieco ponad tydzien przed premierą odcinka? xD Bullshit! :P Część tych rewelacji będzie pewnie prawdą np to jakich wątków nie poruszą producenci do konca sezonu, ale większość to zwykła bzdura. Przyzwyczajajmy się, bo przez ten tydzień będzie tego więcej :P

nauczcie się angielskiego... na darkufo zostało to umieszczone ponieważ załoga darkufo wiedziała o tym że bunkier naprawdę się tak nazywa (ale tylko załoga) i używali tego do weryfikacji spoilerów, gdyby nie ta zbierzność to by tego nie zamieścili...
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1967 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 16.05.2007 - |06:34|

No i u DocArzta jest złośliwy komentarzyk do tych bzdur z DarkUfo:
Najciekawszy fragment:

Why would we do this folks? Why would we go as far as to publish information that ruins the mechanics of a well planned surprise for a show that we claim to be devoted to? Whether innocently, or not, the decision to run the complete synopsis for "Greatest Hits" and "Through the Looking Glass" is a huge mistake. To read them is an even bigger mistake.

@Seher
Mówię to od początku, jak pojawił sie tu na forum link do DarkUfo. Wystarczy dokładnie przeczytać i jest to jeden wielki bełkot, podlany oficjalnymi spojlerami. I nie mający związku z tym, co było pokazane w trailerach, Sneak Peaku i dotychczasowych odcinkach.

@marian_wozniak
W te twoje 100% źródła to nie wierzę ani w 1% :P
Wg Ciebie tym spadochroniarzem miał być trup Nigeryjczyka z I sezonu - mam ci przypomniec w którym poście to pisałeś panie kłamco? Czyżbyś miał praktykę u Bena we "wciskaniu kitu" ludziom?
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1968 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 16.05.2007 - |08:17|

No i u DocArzta jest złośliwy komentarzyk do tych bzdur z DarkUfo:
Najciekawszy fragment:
@Seher
Mówię to od początku, jak pojawił sie tu na forum link do DarkUfo. Wystarczy dokładnie przeczytać i jest to jeden wielki bełkot, podlany oficjalnymi spojlerami. I nie mający związku z tym, co było pokazane w trailerach, Sneak Peaku i dotychczasowych odcinkach.

@marian_wozniak
W te twoje 100% źródła to nie wierzę ani w 1% :P
Wg Ciebie tym spadochroniarzem miał być trup Nigeryjczyka z I sezonu - mam ci przypomniec w którym poście to pisałeś panie kłamco? Czyżbyś miał praktykę u Bena we "wciskaniu kitu" ludziom?

ehhh te kobiety... takie nieufne... Sneak Peek #2 potwierdza to co było pisane w spoilerze !!!
Stacja jest pod wodą
Stacja zakłuca sygnał
Powiedziała o tym Juliet
Była mowa o nadajniku ruso
Sayid ma na mapie tą stację
Zaraz zaraz właściwie wszystko się potwierdziło !!
Weee
No więc już wiemy jak skończy się 3 seria...
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1969 korowiow

korowiow

Starszy sierżant

• Użytkownik
  • 853 postów
  • MiastoKalwaria Zebrzydowska

Napisano 16.05.2007 - |08:24|

Jednak wartości foilerów nie można przecenić - dzięki nim później mamy naprawdę wielkie zaskoczenie, kiedy nic nie układa się tak, jak myśleliśmy.
  • 0

#1970 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 16.05.2007 - |08:50|

@elektrownik
A gdzie w tym opisie masz plan Jacka z "mega-bum" i zasadzką na Othersów???
No i niby kto z kim ma się połączyć? Jack ze statkiem Naomi, czy Des z Penny [co ma widzieć Hobbit]???
Biorąc pod uwagę cały opis to sobie policz ile osób zginie:
Hobbit
Tom
Pryce
Naomi
Michaił
2 nowe baby z podwodnego bunkra [Ausiello nie potwierdza aż tylu trupów]
A o nadajniku Francuzki to wiadomo od I serii, że zakłóca - Ameryki nie odkryłeś :P
1. Prawda w 100% to się okaże dziś, jak wyjdzie ORYGINALNY insiderscoop i jutro rano, po emisji odcinka. Bo nie zaprzeczam, że część się potwierdzi :P
2. Jeśliby te bajeczki okazały się 100% prawdą, to ktoś z AICN jest idiotą i "uwalił" Lost na maxa, wypuszczając takie info przed końcem sezonu :sam2:
3. Jedyne co mi się w tych bajeczkach podoba - to wprowadzenie flashy wybiegajacych "do przodu", jako ostrzeżenie [od wyspy?] dla bohaterów [żeby przestali zachowywać się jak pół-debile] - tylko, że to potwierdza teorię, że oni się rozwalili na wyspie, bo mają jakieś zadanie do wykonania [zapobiec temu, o czym opowiada TLE?].
Aczkolwiek - jak na mój gust - wystarczyłby jeden "wizjoner" :afro:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 16.05.2007 - |08:57|

• 0

#1971 elektrownik

elektrownik

Kapral

• Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 16.05.2007 - |09:09|

@elektrownik
A gdzie w tym opisie masz plan Jacka z "mega-bum" i zasadzką na Othersów???
No i niby kto z kim ma się połączyć? Jack ze statkiem Naomi, czy Des z Penny [co ma widzieć Hobbit]???
Biorąc pod uwagę cały opis to sobie policz ile osób zginie:
Hobbit
Tom
Pryce
Naomi
Michaił
2 nowe baby z podwodnego bunkra [Ausiello nie potwierdza aż tylu trupów]
A o nadajniku Francuzki to wiadomo od I serii, że zakłóca - Ameryki nie odkryłeś :P
1. Prawda w 100% to się okaże dziś, jak wyjdzie ORYGINALNY insiderscoop i jutro rano, po emisji odcinka. Bo nie zaprzeczam, że część się potwierdzi :P
2. Jeśliby te bajeczki okazały się 100% prawdą, to ktoś z AICN jest idiotą i "uwalił" Lost na maxa, wypuszczając takie info przed końcem sezonu :sam2:
3. Jedyne co mi się w tych bajeczkach podoba - to wprowadzenie flashy wybiegajacych "do przodu", jako ostrzeżenie [od wyspy?] dla bohaterów [żeby przestali zachowywać się jak pół-debile] - tylko, że to potwierdza teorię, że oni się rozwalili na wyspie, bo mają jakieś zadanie do wykonania [zapobiec temu, o czym opowiada TLE?].
Aczkolwiek - jak na mój gust - wystarczyłby jeden "wizjoner" :afro:

Tak, o nadajniku Ruso wiadomo od I seri, ale o maszcie radiowym raczej nie...Może to się nie potwierdzi, kto wie, jednak wiele rzeczy pasuje, coś się musi zmienić w serialu, na flashbackach nie pociągną jeszcze 3 sezonów, zresztą kto miał by je mieć, wszystko już widzieliśmy, no może jeszcze będzie trochę Bena i Richarda. Co do treści spoilera to ja już od dawna myślałem że Naomi zginie, widać że nie wniosła nic do serialu, właściwie jest tam tylko po to żeby ten telefon się pojawił. A co do kobiet to nie wiadomo, możliwe że jedna z tych dwóch bab z bunkra pójdzie po rosjanina, w końcu to on się zajmował łącznością. To z wybuchem granatu też jest dość prawdopodobne. No zabaczymy, zresztą jeszcze wczoraj wszyscy się śmiali z bunkra pod wodą, z jego nazwy, z roli jaką pełni a dzisiaj co ? To się potwierdziło.
  • 0

Z pcworld.pl
DVD zabezpieczone chipem
komentarze:

#1972 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 16.05.2007 - |09:25|

Nie no, co chwilę była obalana teoria o podwodnym bunkrze, za chwilę pewnie się okaże że stary Shephard żyje [i to on pokazał Jackowi flashforward, hehe], bo też co rusz ostro dementują. :sam8:
Naomi - praktycznie wszyscy podejrzewali, że kręci :P No tylko, że Pen tez teraz się staje podejrzana, bo chłopaki w stacji nasłuchowej szukają anomalii, a tej nie wytwarza jacht Desa tylko wyspa.
I raczej można podejrzewać, że ewentualni "Nowi" [którzy mieliby się pojawić] to... ekipa uderzeniowa Dharmy, wysłana przez Mittelwerka [wreszcie zajarzył, że nie rządzi na wyspie] - hmmm, to w takim razie czyje jest Mittelos??? I skąd mają kase, że tak swobodnie grają Dharmie/Hanso/Mittelwerkowi na nosie???
@elektrownik
Flashback Malowanego Ryśka mógłby być bardzo interesujacy, i nie zapominaj, że mamy filmiki instruktażowe dla stacji Dharmy - ich "rozgryzienie", bądź spotkanie z ich bohaterem :P

A na koniec mega wredność z mojej strony:
Czy wszyscy zapomnieli o tym, że 26.12.2004 ten obszar świata, gdzie prawdopodobnie jest wyspa, nawiedziło TSUNAMI???? Wyspa jest wulkaniczna, a wstrząsy, które wywołały tsunami, były odczuwalne nie tylko w Azji Południowo-Wschodniej . Mogły obudzić wulkan...
W spojlerach - ani tych "na finał", ani tych dotyczących już 4 sezonu tego nie ma...
Tylko, że to oznacza... że kto nie odpłynie z Naomi - zginie! :sam2:
A Ben woli umrzeć, niż trafić na pokład "Helgusa Antoniusa", bo wie, co to oznacza... :sam2:

Taki flashforward - jeśli będzie prawdziwy - potwierdzi stary spojler, że pod koniec 3 sezonu ktoś ucieknie z wyspy!

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 16.05.2007 - |14:01|

• 0

#1973 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 16.05.2007 - |14:45|

Te info to raczej prawdziwe info
macie sneek peak do dziesiejszego odinka a w nim juliet mowi o podwodnym bunkrze ....
http://www.youtube.c...I...lox.pl/html
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#1974 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 16.05.2007 - |14:53|

Ja wierzę, że to spoiler. Dla mnie sneak peek #2 to potwierdza.Ponadto na Darkufo ( w komentarzach) ktoś podał, że do bloga TF jeden z twórców serialu napisał post ze " zje.-b-k.ą)za puszczenie spoilera...... Ja wierzę w 100% ... Ten flashforward to jak nic może być, to, o czy fani będą mówić przez całe lato. SZkoda, że przeczytałam, byłam pewna, że to foiler na początku i po prostu chciałam sobie pooglądać fantazje fana.
Czy Marian Woźniak nadal myśli, że Charlie od początku nie żyje???:)
  • 0

#1975 Hela

Hela

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 16.05.2007 - |19:24|

Właśnie ukazał się inderskop na Darkufo ale ,można go przeczytać ostatnie spoilery streściły najciekawsze momenty . Strach pomyśleć o finale. :bann:

http://spoilerslost.blogspot.com/

Użytkownik Hela edytował ten post 16.05.2007 - |19:26|

• 0

#1976 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 16.05.2007 - |20:29|

T_T

http://chaotic.blox....siderscoop.html

T_T
  • 0

#1977 not-Kate

not-Kate

Szeregowy

• Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 16.05.2007 - |22:04|

Może Dominic Monoghan się wkurzył, że stracił dżob, to opowiedział...hehe.. Albo ktoś z ekipy np. technicznej.. co za problem wrócić po pracy do domu i pod nicniemówiącym nickiem napisać wszystko.. Zawsze to 5 minut sławy.. Lostfana108 zna już cała lostnation, a takiego, dajmy na to "wózkarza", czy innego trzymacza mikrofonów to kto zna..choćby z nicka?? Simply jak cep.
  • 0

#1978 miszel

miszel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 16.05.2007 - |22:23|

Beznadzieja. Przeczytalem, bo kiedy zobaczyłem tak ogromną liczbę spoilerów przypadającą na 2 odcinki to potraktowałem to jako dowcip jakiegoś fana. A tutaj taka niemiła niespodzianka... Mam nadzieję, że chociaż część się nie sprawdzi... Swoją drogą, ewentualna śmierć Bena to najgłupsza rzecz jaką producenci mogą zrobić w tym momencie. Ciekawa postać, która miała na razie jedne flashbacki (IMO najlepsze w calym sezonie). Zamiast niego niech wprowadzą kolejne balasty i poświęcają im co jakiś czas odcinek o zakopywaniu diamentów... masakra. Poza tym, czy śmierć głównych postaci to jedyny pomysł jaki mają na wprowadzenie akcji do odcinka? 2 część sezonu jest świetna, ale spoilerowe doniesienia aż mnie "noszą" :(
  • 0

#1979 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 16.05.2007 - |22:29|

Beznadzieja. Przeczytalem, bo kiedy zobaczyłem tak ogromną liczbę spoilerów przypadającą na 2 odcinki to potraktowałem to jako dowcip jakiegoś fana. A tutaj taka niemiła niespodzianka... Mam nadzieję, że chociaż część się nie sprawdzi... Swoją drogą, ewentualna śmierć Bena to najgłupsza rzecz jaką producenci mogą zrobić w tym momencie. Ciekawa postać, która miała na razie jedne flashbacki (IMO najlepsze w calym sezonie). Zamiast niego niech wprowadzą kolejne balasty i poświęcają im co jakiś czas odcinek o zakopywaniu diamentów... masakra. Poza tym, czy śmierć głównych postaci to jedyny pomysł jaki mają na wprowadzenie akcji do odcinka? 2 część sezonu jest świetna, ale spoilerowe doniesienia aż mnie "noszą" :(

Wszyscy mowia o smierci Kate... a ja ciagle nie moge w to uwierzyc... poczekam na kolejne odcinki, ale jej smierc to dopiero bedzie porazka... :'( :(
  • 0
Living is easy with eyes closed

#1980 dUD3k

dUD3k

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 17.05.2007 - |03:25|

Eh.. praktycznie w ogole sie tu nie udzielam aczkolwiek jestem fanem losta od samego poczatku. Przyznam szczerze ze wiele bylo falszywych spoilerow .. na pewno wiecej niz prawdziwych. Ogolnie czytajac to strach mnie ogarnia jak ludzie wczuwaja sie w ten serial ;] i z jaka latwoscia naskakuja na innych broniac go lub tez swojego wyimaginowanego zdania ;]. Najbardziej ostatnimi czasy rozbawila mnie postac o nicku Tajemnicza Wyspa, dziewczyo ( tudziez kobieta ale nie wiem ile masz lat ;] ) tak sie nasmiewasz z mega spoilerow z darkufo i dementujesz jakoby istnial podwodny hatch, obejrzyj sobie najnowszy odcinek czyli 321 ;] i powodzenia w dalszych dedukcjach ;) Smiech na sali bez obrazy :)
Pozdrawiam.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych