Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#1801 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.04.2007 - |08:10|

Ręce, szczęka i majtki opadają...
Ten znowu...

.... czy komus z Was przyszlo do glowy, ze Michail pojawia sie jako zywy... ale w czyichs flashbakach ? ';-)

We flashbackach zaatakuje Jina i to na wyspie???
Facet, ty najwyraźniej nie oglądasz ani serialu, ani nawet trailerów [mała podpowiedź - trailer nie dotyczył tylko "Catch 22" ale kilku najbliższych odcinków], tylko przepisujesz jakies brednie z list dyskusyjnych dla paranoików!
No i jak to z chipem u Claire? Babcia zdążyła ci wreszcie opowiedziec odcinek "One of us"?

Maly spoiler do Catch-22 - zaczniecie wierzyc od tego odcinak w teorie swiatow rownloleglych.

Widze, że zarzuciłeś już teorię strun i "skoków w czasie" - buahaha

Oczywiście najłatwiej wycierać w nas zęby, że jesteśmy bandą nieuków i nie znamy angielskiego - ale akurat spojlery, które obśmiałeś pochodziły z NIEMIECKICH portali [podane zostało źródło]...
Tyle osób nie zna angielskiego i nie umie tłumaczyć, tylko ty jeden jedyny na świecie wiesz najlepiej - śmiech na sali...
Zdaje się jesteś kolejnym z tych, co na innych forach zaczynają swoją wypowiedź słowami "A u nas w Ameryce"...

Link który podałeś - 12.300 ludzików nie lubi Lost i chce by się skończył [pasuje do spojlerów jak nic, buahaha] No i z tego powodu zakończą serial - hahahaha
No a ilu ogląda??? Mając dużą oglądalność - ponad 10 mln ludzi, żaden normalny producent nie będzie się przejmował szczekaniem 12,3 tys. ludzi, którzy nie chcą oglądac.

Jedno pytanie na koniec - kto ci płaci za pisane tych bredni anty-fanie Lost? Konkurencyjna stacja?
Bo twoja wypowiedź to nawet nie jest spojler, tylko stek bzdur, mających na celu wywołanie "zadymy"...
We wątkach o poszczególnych odcinkach serialu jakoś cię nigdy nie widziałam... Wniosek: chyba go jednak nie oglądasz, a tylko ci żal, że inni oglądają :P I robisz wszystko, by ich zniechęcić.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 18.04.2007 - |08:27|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#1802 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |17:32|

Nowe spoiler :
Kochacie bohaterów serialu? Pięcioro z nich zginie do 23 maja, czyli do końca sezonu. Taką informację podał Michael Ausiello w najnowszym 'Ask Ausiello'. Zdradził również, że w odcinku 'Through the Looking Glass' fani będą świadkami długo oczekiwanego starcia pomiędzy Jackiem i Johnem. Z kolei w 3x19 flashbacki będą zrealizowane w nietypowy sposób, co było źródłem spoilera, że nie będzie ich wcale. Po prostu mają się one rozgrywać w bardzo niedalekiej przeszłości. Nie wiadomo jednak, czy epizod swoją formą będzie przypominał 'The Other 48 Days', albo 'Flashes Before Your Eyes'. Ausiello zapowiada też, że to właśnie 'The Brig' będzie odcinkiem, który zmieni oblicze serialu, o czym mówił jakiś czas temu. Na koniec wspomniał postać Libby, której historia musi poczekać do przyszłego sezonu.

źródło : www.chaotic.blox.pl
  • 0

#1803 tomek

tomek

Szeregowy

• Email
  • 34 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.04.2007 - |17:56|

Może tym miejscem z którego można nadać sygnał jest to, w którym Danielle zmieniła sygnał na ratunek po francusku? Sama przyznała, że to nie było we "Flame". Chociaż też niewiadomo, czy mówi prawdę...
  • 0

#1804 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 18.04.2007 - |18:04|

wooow!!! to nie będzie bitwa... to będzie rzeź... z drugiej strony będzie ciekawiej, z drugiej... 4 seria bez np. Locka, będzie nudna... mój top 5 to: Kate, Hugo, Charlie, Sayid, Jack, ale mogą być również: Lock, Sawyer, Desmond, Rose, Bernard, francuska (!?), Ben, Juliet...
  • 0

#1805 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |18:34|

Ja tam obstawaim Sayida, Jina, Hugo, Charliego i Rose
  • 0

#1806 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.04.2007 - |18:42|

Ja tam obstawaim Sayida, Jina, Hugo, Charliego i Rose

Napewno większość smierci będzie wśród Innych. czy ktos się będzie przejmował gdy umrze Alpert. Po masakrze w Wirginii smiało moga wyeliminowac Jina.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 18.04.2007 - |18:43|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#1807 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:00|

A kto to jest ten Alpert ?
  • 0

#1808 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:05|

eee właśnie, kim jest Alpert? A co do Wirginy, to wyeliminowanie Jina, z tego powodu byłoby rasizmem...
  • 0

#1809 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.04.2007 - |19:12|

eee właśnie, kim jest Alpert? A co do Wirginy, to wyeliminowanie Jina, z tego powodu byłoby rasizmem...

Richard Alpert. Inny. Asystent Bena. Werbował Juliett jako agent Mittelos Biotech.

Nie chodzi tu o wyelimonowanie Jina z powodu masakry. Pop rpostu stwierzam jak najbardziej ludzki fakt (choć okrutny), że teraz będzie mniej lubiany. łatwiej fanom (w szczególnosci w USA) przyjdzie się z nim rozstać.
  • 0
Genesis

#1810 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:21|

Ja tak po cichu myślę o Sawyerze i Juliet.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#1811 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:25|

Myślę ,że jednak Juliett na razie nie zginie. Ja tam myślę ,że Jina na pewno się pozbądziemy i Sayida i na pewno kogoś z innych.
  • 0

#1812 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.04.2007 - |19:27|

Wracając do domneimanego powrotu Bakunia. Spodziewam się, że on naprawdę nie żyje, a zobaczymy go w koreańskich retrospekcjach.
  • 0
Genesis

#1813 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:29|

Ja tam jednak myślę ,ze on żyje. I zastanawia mnie fakt dlaczego podziękował Johnowi gdy ten go wypchnął na teren poza barierą.
  • 0

#1814 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:34|

Wracając do domneimanego powrotu Bakunia. Spodziewam się, że on naprawdę nie żyje, a zobaczymy go w koreańskich retrospekcjach.

Ale Bakunin ma się pojawić w catch 22 w którym są retro Desa.
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#1815 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 18.04.2007 - |19:42|

5 smierci, oczywiste, ze wiekszosc polegnie w bitwie Losties vs Others, ale jak mniemam po obu stronach beda to (razem) 3-4 pomniejsze postacie. Watpie zeby zabili wiecej niz dwojke glownych bohaterow.
  • 0

#1816 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 18.04.2007 - |19:55|

Ale Bakunin ma się pojawić w catch 22 w którym są retro Desa.

To tym bardziej prawdopodobne jest pojawienie się w retrospekcji.
  • 0
Genesis

#1817 Adrian

Adrian

Kapral

• Email
  • 195 postów

Napisano 18.04.2007 - |21:13|

A to będą retro z wydarzeń przed jego pojawieniem się na wyspie ? Czy z wyspy ?
  • 0

#1818 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 18.04.2007 - |21:15|

Spoza wyspy chyba.
W 3x19 mają być retrospekcje z Wyspy, czy coś takiego.
  • 0

#1819 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 18.04.2007 - |21:44|

Niedawno został opublikowany oficjalny podcast od stacji ABC, dzięki któremu poznajemy najnowsze spoilery z serialu.

1. Juliet ma złe intencje w stosunku do rozbitków.

2. Prawdopodobnie już wkrótce poznamy więcej informacji na temat Goodwina.

3. W najnowszym epizodzie (Catch-22) będzie miało miejsce wiekopomne wydarzenie, które wpłynie na dalsze losy mieszkańców wyspy.

4. W odcinku 18 (D.O.C.) dowiemy się jeszcze więcej na temat kobiet w ciąży, które mieszkają na wyspie.

5. W najbliższym czasie poznamy całą prawdę na temat Dharmy i sposobu w jaki zostało zbudowane ogrodzenie, chroniące przed "działaniami" Czarnego Dymu.

6. Twórcy serialu przyznali, że dym zrobił zdjęcia Mr. Eko i Juliet.

7. Możliwe, że Rachel - siostra Juliet, wcale nie miała nawrotu raka, tylko Ben zwyczajnie oszukał Juliet.

8. Dym nie potrafi unosić się w górę.

W "Catch-22" będziemy świadkami m.in. wywołującego poty seksu na plaży, szokującej sceny krwawej przemocy oraz debaty między Charliem, a Hurleyem na temat tego, który superbohater jest szybszy : Superman vs. Flash. Jeżeli te informacje się potwierdzą, to zapowiada się naprawdę jeden z lepszych odcinków tego sezonu!

Kochacie bohaterów serialu? Pięcioro z nich zginie do 23 maja, czyli do końca sezonu. Taką informację podał Michael Ausiello w najnowszym 'Ask Ausiello'. Zdradził również, że w odcinku 'Through the Looking Glass' fani będą świadkami długo oczekiwanego starcia pomiędzy Jackiem i Johnem. Z kolei w 3x19 flashbacki będą zrealizowane w nietypowy sposób, co było źródłem spoilera, że nie będzie ich wcale. Po prostu mają się one rozgrywać w bardzo niedalekiej przeszłości. Nie wiadomo jednak, czy epizod swoją formą będzie przypominał 'The Other 48 Days', albo 'Flashes Before Your Eyes'. Ausiello zapowiada też, że to właśnie 'The Brig' będzie odcinkiem, który zmieni oblicze serialu, o czym mówił jakiś czas temu. Na koniec wspomniał postać Libby, której historia musi poczekać do przyszłego sezonu.

źródło: chaotic.blox.pl
  • 0

#1820 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 18.04.2007 - |21:50|

Niektóre spoilery już były, niektóre są nowe.

Już wiadomo w 100%, że samolotu nie zniszczył dymek, bo skoro nie może się unosić to nie mógłby go zniszczyć...

Juliet zginie, dymek robił jej zdjęcia, wybrał ją na swoją kolejną ofiare

3. W najnowszym epizodzie (Catch-22) będzie miało miejsce wiekopomne wydarzenie, które wpłynie na dalsze losy mieszkańców wyspy.

Wiele razy tak miało być....

5. W najbliższym czasie poznamy całą prawdę na temat Dharmy i sposobu w jaki zostało zbudowane ogrodzenie, chroniące przed "działaniami" Czarnego Dymu.

hm.... to może być ciekawe
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych